וואו, איזה פורום חביב

• פותח הנושא caf
  • פורסם בתאריך

caf

New member
וואו, איזה פורום חביב

ואני גיליתי אותו דווקא דרך שער תפוז ובשעת לילה מאוחרת. אז אולי מחר או באחד הימים הקרובים אצטרף לדיונים ובינתיים שתי עצות אם יורשה לי. א. אל תבקשו לרדת משער תפוז, אני מאמין שזה מביא גם אנשים איכותיים (לא אני) שלא ידעו וחשבו על קיומו של הפורום (כן אני). ב. לאור הדיונים שהספקתי לקרוא אולי שווה לשנות את השם מנשים לאנשים? או שאנחנו רק תוספת בלתי רצויה? מקווה שנשתמע ש

karnity

New member
היי caf - ברוך הבא!

כמעט כל גבר שנכנס לפורום שאל את השאלה הזו....
... אז התשובה היא לא. הגברים אינם תוספת לא רצויה... אותנו מעניין לשמוע גם מה שיש לגברים לומר (לא כולם...).. אז אתה מוזמן לשתף אותנו...

chinabird

New member
בעניין שינוי השם - מדובר בשאלה

שכמעט כל גבר שנכנס לפורום שאל, ולכן יש מאמר בנושא.

caf

New member
קראתי

למעשה לדעתי שני הנימוקים היותר משכנעים הם מס' 3 ו 11. מרבית הנימוקים האחרים נראים לי יותר תפיסה של אנחנו יותר מסכנות מכם ולכן מגיע לנו פורום על שמנו, טענה בעייתית משתי בחינות. הראשונה היא שה"מסכנות" תלויה בהרבה גורמים סביבתיים נוספים מעבר לנשיות והשניה היא שטענות אלו סותרות טענה בסיסית אחרת שקראתי בפורום והיא שאינו פורום תמיכה. בכל אופן מאחר והנושא ממש לא מפריע לי וכ"כ אני לא מעונין להתחיל ויכוח כבר ברגע שאני נכנס לפורום בואו נסכם שזה מקובל עלי וזהו.

עינת12

New member
בשעת לילה מאוחרת....

תיזהר מדברים שקורים בשעת לילה מאוחרת, זה עלול להיות מסוכן ביותר
(THE CURIOUS INCIDENT OF THE DOG IN THE NIGHT-TIME או איך שקוראים לזה בעברית). נ.ב.: עולם האסוציאציות המופרע קמעה שלי יצא מכלל שליטה.
דחוף!!!!!!!!!!!!!

VEGANiUM2

New member
לדעתי המאמר משכנע בהחלט...

ההתמודדות של נשים עם הנושא הרבה יותר קשה הן עם גורמים חיצוניים והן פנימיים שכן האינסטינקט להתרבות מתבטא אצל המין הנשי בלידה, לעומת אצל הזכרים כהפצת זרע (אקט מיני). מכל הסיבות האלה יש הרבה פחות נשים שבוחרות לא ליצור ילדים מאשר גברים.

ailag

New member
בקשר לסעיף 3

אפשר לשנות את השם ל "א/נשים" .. (כמובן שגם שאר הסעיפים נכונים ותקפים, אני רק מדברת על התוקף של הסעיף הזה). אגב, התכוונתן/ם ל"טבעה", לא? נ.ב. אהבתי את סעיף 11.

gertrude

New member
רגע של עברית

זה לא משהו שאני עושה בדרך-כלל, אבל רק בגלל שזה היה חשוב לך... טִיב - 1. מהות, איכות; 2. אופי, טבע; 3. שייכות, עניין, עסק. (מילון אבן-שושן). [אבל גם טִבעה זה כמובן נכון לא פחות] ותודה לגבי סעיף 11.

prizman

New member
חכה חכה

עוד ניכנס לשאלה של דת לשעבר וההחלטה להימנעות מילדים

prizman

New member
אוף, נמאס לי מלנסות לעבור בין שני

שמות בשני פורומים שונים בתכלית אז נעזוב כבר בשלב זה את CAF ואשאר מעכשיו עם הכינוי הזה. תודה.

בפורום אחר, שאני משתתף בו, אחד ...

החברים המוצלחים סבל מבעייה זהה. כעת כבר כולם מכירים אותו בשני הניקים חח

למעלה