וואו איזה פורום עסוק

גליתוי

New member
וואו איזה פורום עסוק../images/Emo24.gif

נכנסתי אחרי כמעט שבוע שלא הספקתי להשחיל מילה וכבר הוא נגמר והנה הנה... הצטרפו המון אנשים חדשים ומעניינים עם עבודות מדליקות ועלו נושאים מעניינים לדיון שלצערי לא אספיק עכשיו לענות, אבל שיר וחמוטל איזה שירשור מעניין! ומישהו מצא את הסדנה של דבי? דבי הבטחת בלי סודות
אז איפה היא מסתתרת? ודודי אתה תותח!יש עוד מישהו בארץ שעדיין לא שמע על הפורום?
תודה לך על החשיפה לכל האנשים החדשים. שאני מקווה להתייחס אליהם בעתיד באופן אישי. אני נוסעת לסופשבוע בירושלים שיהיה לכל חברי הפורום סופשבוע נפלא!
גלית

חופשה נעימה גליתוי והמון תודות

מסכים...הזמן עף, ימים, שבועות חודשים...אפילו חוט למחט לא הספקתי להשחיל
וכן...חברים חדשים, יצירתיים ומדליקים הצטרפו אלינו ועוד כמה כבר בדרך ( שלא לדבר על על הסמויים \ סמויית שנוספו על אלה שכבר היו, אבל כידוע לך אנחנו מקבלים בברכה את כולם ואני מאמין שגם הם יצאו לאט לאט ויצאו מהמגירות...אולי ציפור הנפש תעזור להן... ) הסדנה של דבי פה!!!! אומנם באיחור אבל תוכלי לקרוא את הסיבות לכך בהודעות שלנו...היא ממש לא הסתתרה רק לקח זמן עד שהסתדרה ואני יודע שאחרי שתיצפי בה תרגישי כמו כולנו שהיה שווה לחכות
סודות אצל דבי??? עליה צריכים לשים מחסום כדי שתשאיר משהו משל עצמה לעצמה בלבד
תותח?????? אני אולי ...דודח שזה תותח שיורה בובות, הצגות, פרחים, בדיחות ואהבה במקום פגזים ( בקרוב בצה"ל אמן ואמן ) נשארו איזה ארבעה או חמישה.....מיליון שטרם שמעו על הפורום אבל תני לי קצת זמן וגם הם ידעו...אני גם שומע משאר החברים שהם עובדים על הנושא ואני יודע שבהמשך תתיחסי לכולם וגם הם יזכו להכיר את מי ומה שאני מכיר בך!!! תעשי חיים ותהני בחופשה בי"ם...גם אני נוסע מחר על הבוקר לחופשה....אההה בעצם לא חופשה
....הצגת בוקר ב"היכל התרבות" בב"ש...אז תהני גם בשבילי שבת שלום גליתוש ( הפעם לא טעיתי, תודי )

הי גלית...קיבלת את המסר ששלחתי לך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלחתי אותו במוצאי שבת מאוחר בלילה זה עם הקישור פשוט חשבתי שזה נבלע בים ההודעות שהיו כאן בסופ"ש

למעלה