וואו איזה פרק!!

00נטע00

New member
וואו איזה פרק!!

וואו היה פרק מצויין, סוףסוףף אחרי התמרחיות אינסופיות קיבלנו פרק פשוט מעולה!!
סטפן ודיימון מעולים ביחד, אהבתי את זה שסוף סוף הם הבינו שכל זה בשביל בחורה אחת..
אה וגם שהם כל שניה עוברים צדדים למי שמחזיק באלינה (שנייה משתפים פעולה עם קלאוס ואז שנייה אחרי זה עם אלאריק)
טיילר יצא מלך, רק חבל שהוא ימות עכשיו..מוזר שלא הראו את זה וגם קרוליין ואף אחד בעצם לא התייחס לזה..גם כאילו הפחד שמא כולם ימותו נעלם..לא דיברו על זה בכלל..
וואו כמה חשמל יש בין בוני לג'רמי..יאללה שיחזרו!
ומה לעזעזל קרה לאלינה בסוף??
בקיצור פרק משובח כמו פעם! בלי יותר מידי גברים הזויים..וסוף סוף נפטרנו מקלאוס..יווהווו!!!! איזה כיף :]

noam239

New member
פרק מדהים!!

סוף סוף באמת פרק מעניין!! אהבתי את השיתוף פעולה בין דיימון לסטפן להציל כרגיל את אלנה לפחות הם לא רבים שזה היה יפה.
סוף סוף קלאוס מת!! הידד!! די הוא עשה את שלו זה כבר היה יותר מידי..
מעניין עכשיו במי היא תבחר!! למרות שזה די ברור שזה סטפן יכול להיות שהם יעשו את זה הפוך בגלל שזה יותר מידי צפוי אי אפשר לדעת..
איזה באסה בשביל אלנה שהרי ברור שהיא תבחר במישהו היא תשבור את הקשר בניהים .
בקיצור אהבתי ממש את הפרק!! הכל היה יפה . מסכן ריק באסה שהוא רע וצפוי שהוא ימות ולא ימשיך לעונה הבאה =/

MAAYANAH

New member
פרק 21-ספויילר

היה פרק יותר טוב מאחרים אבל עדיין לדעתי לא משהו.
כל הקטעים עם קלאוס היו חבל"זז שייתנו לו כבר סדרה משלו.
הבנתי שאליינה אמורה למות בפרק הבא, אני מקווה שלא כי אם כן
אני מפסיקה לצפות בסדרה, לא צריך עוד קת'רין אחת בסדרה!
ואגב, קלאוס לא מת, הוא רדום מה נסגר איתכם??
הם עשו כישוף שירדים אותו כמו שהרדימו את מייקל, ולכן טיילר לא ימות.
בגלל זה הם חגגו בסוף וטיילר היה חי.....
בזה שהם גרמו לקלאוס "לישון" ולא למות זה מבטיח את חזרתו בעתיד.

בקיצור מאז שאליינה תקועה על שני האחים זה כבר לא משהו בעיניי, הרי באותה מידה היו יכולים לעשות סדרה על קת'רין סטפן ודיימון. אין פה חידוש יותר מידי וחבל.

jasika siton

New member
פרק ממש טוב!!

אחרי המון פרקים יבשים ומשעממים זה היה כיף לצפות בפרק הזה!
אני מתה על רבקה! הלוואי שהיא תשאר בסדרה למרות שקלאוס יצא ממנה. ( לבנתיים או משהו.. )
וכל הקטע עם אלנה והאחים די מאוס, אני חושבת שצריך לעשות שהיא לא תבחר בשניהם. זה כבר לא יהיה מעניין לראות אותה עם אחד מהם.
או שהיא תהפוך לערפדית, זה יהיה גדול! ואז היא תשתגע, כמו ויקי ותהיה רעה. ובסוף הם יצטרכו להרוג אותה.. טוב יותר מדי אקס מן 3.
וריק הזה מעצבן, לא סבלתי אותו טוב ואני עוד יותר לא סובלת אותו רע.
אהבתי את הקטע שקלאוס מציל את קרוליין.. חבל שהם לא ביחד חחח
ועזבו את זה שהיה אחלה פרק והכל טוב ויפה.. איפה לעזאזל קתרין?!?! הדמות הכי טובה בסדרה!!!! שתחזור כבר!!!

קיצור, מחכה לפרק הבא. מישהו יודע מתי העונה הבאה?

Shiri from the block

Active member
באמת היה פרק מצויין
ממש מותח ומעניין!!

הקטע עם קלאוס קצת מעציב אותי... קשה לי, הוא יותר מידי יפה חח
וכשהם עצרו את הלב שלו, ואיך הוא ראה את טיילר חופשי מהקשר נתינות,
ואת דיימון עוזר לאלנה
וכל אחד יש את החבר שלו ומישהו שאוהב אותו, ורק קלאוס מעדיף בני כלאיים במקום משפחה או אהבה...

למעלה