וואו איזה שנאה ממוסדת.

Striderh10

New member
וואו איזה שנאה ממוסדת.

אתם פשוט מדהימים אותי, חבורה של אנשים שמחפשים להעניש את כל מי שלא שרת את מדינה. התעמולה הישראלית עובדת טוב, להפחיד כל אחד שמסרב להתגייס ולקחת נשק על הידיים. אז אתם מציאים לקחת את העתיד של כל בן אדם שלא מתאים לו לשרת את מדינה! ומה אם האדם לא רוצה לשרת את המדינה שיודעת רק לקחת ולקחת עד שלאדם אין כלום. לשרת מדינה שבה כל אחד אין שום בעיה לדרוך על השני כדי להשיג את המטרה שלו (במיוחד ישראלי לישראלי) מדינה שבה השם משפחה שלי נותן לי שם רע בגלל סטיגמה מזרחית. והכי גרוע מכל מדינה שמתעללת בכל אדם (אם זה ישראלי, ערבי או פלסטיני). אני אומר תודה על כל יום שעזבתי את הארץ, אני חי עכשיו בקנדה ואני רואה איך יהודים וערבים יכולים להסתדר מצויין כל עוד אין מישהו שמחדיר משני הצדדים שנאה. אני מתכוון להשאר כאן ולא לחזור. אני מאחל לכם שתלמדו ותחכימו ותבינו שחברה מילטריסטית זו לא הדרך. (נ.ב אני כן עשיתי שירות צבאי אבל יש לי בעיה קשה עם תרבות הנשק וגאוות מלחמה)

EmGee

New member
כל הכבוד לך שעזבת את המדינה

בין שאין למדינה זכות להכריח בנאדם שיעשה דברים בניגוד לאמונתו. אבל כל עוד הבנאדם חי במדינה ונהנה משירותיה יש לו מחויבות לתרום את חלקו. חלקו מדובר במספר חובות כמו מיסים השמעות לחוקים וכן גם שירות צבאי. מי שהנוסחא לא מתאימה לו יכול לעבור לחו"ל, שם חוקי המדינה לא חלים עליו.

sayar3

New member
אם אתה חי בחו"ל ונשמע מאוד מאוד

מרוצה- ואנחנו מאוד מאוד מבסוטים שעזבת. והמדינה מאוד מאוד מרוצה שפטרוה מעונשו של זה- אז אני לא מבין איפה הבעייה? הרי כולם מרוצים מהמצב ואף אחד לא נפגע. אחלה פתרון לא?אני ממליץ על הפתרון הזה לכל האנארכיסטים פה.תראו איזה יופי-אין מפסידים וכולם מנצחים.!!

למעלה