וואו איך פתחתם לי בזמן את הפורום!

וואו איך פתחתם לי בזמן את הפורום!

זה כל-כך מתאים לי עכשיו שאני מרגישה כאילו פתחתם אותו במיוחד בשבילי. אז קודם כל מזל-טוב והרבה
לבן-זוגי יש חלום קטן על עץ חג המולד ומתנות וקישוטים. הוא לא יודע שאני אעשה עם זה משהו אבל אני רוצה להפתיע אותו, אז אולי תוכלו לעזור לי בנקודות הבאות: 1. מתי בדיוק התאריך של חג המולד? 2. איזה מתנות נהוג לתת בחג? יש דברים שנחשבים "קלאסיים"? ואיך בדיוק הולך הטקס של נתינת המתנות בחג המולד? 3. איפה יש לקנות עץ גדול ויפה, רצוי מלאכותי, וקישוטים? 4. איך אפשר להכין מאכלים אופייניים? 5. יש מוסיקה מיוחדת? איפה אפשר לקנות דיסק? תודה רבה לכל הסנטה-קלאוסים שבכם שיעזרו לנו לערוך חגיגה קטנה ומתוקה לשנינו.

חג המולד

חג המולד הוא יום הולדתו של ישו. הוא נולד ביום 25 בדצמבר וחוגגים ב 24 בערב מכינים את העץ קישוטים והכל ובבוקר פותחים. את המתנות שמים בגרבים ירוקות גדולות ומתחת לעץ. צבעים אופיינים ירוק ואדום. קישוטים אפשר לקנות עכשיו בהמון מקומות אבל בעיקר בערים מעוןרבות כמו נצרת עכו ורמלה. נדמה לי שראיתי קישוטים גם בהפנינג. אין מתנות קלאסיות פרט לעניין הגרב. בדרך כלל כל שנה יש להיט תורן שזה משהו שאוזל מיד כשהוא יוצא ואח"כ עומדים בשבילו שעות בתור, כמו בסרטים... עץ לא יודעת איפה אפשר לקנות בארץ אבל תנסי לחפש שוב בערים מעורבות או באינטרנט להזמין מחו"ל אם אין כאן. אבל אני בטוחה שיש משהו. מוזיקה מיוחדת בוודאי שיש, כל שירי קריסמס: אנימניחה שאפשר למצוא את הדיסקים בחנויות דיסקים גדולות ואם לא אז בוודאי שבאמזון. יש לך עוד מספיק זמן. לגבי המאכלים, תנסי שוב למצוא באינטרנט, באטרים יעודיים. שם גם אגב יוכלו לענות לך על שאר השאלות, אם כי באנגלית. זהו בנתיים. אם אזכר בעוד משהו אוסיף. מרי קריסמס יעל

למעלה