וואו, איך רזית - רלוונטי רק לנשים?

וואו, איך רזית - רלוונטי רק לנשים?

כך לפחות לפי מטקו - יש להם מדור שלם שמוקדש לסיפורי הרזיה (אתן יודעות - משהו בסדעון ה "לפני הייתי מכוערת שלא היתה מסוגלת ללכת בלי להתנשף או לשרוך נעליים, ירדתי קילו ורבע בעזרת השיטה שאתם רוצים לפרסם - והפכתי למלכת היופי פלוס אצנית מרתונים"). אבל המדור מופיע במדור הנשים שלהם, ומופיעות בו כמובן רק נשים - אין שם אף גבר לרפואה שהצליח לרזות...

ga26

Member
תשמעי, איך שלא תסתכלי על זה

נשים (באופן כללי, תמיד יש יוצאים מהכלל) מתעסקות הרבה יותר במשקל שלהן מגברים.
אני לא נכנס עכשיו לשאלות של האם זה נרכש או בגלל גנטיקה האם אנחנו שונים או לא זה לא מענין. בפועל התוצאה הסופית היא שרוב ההתעסקות הזו מתבצעת על ידי נשים.

למשל אני באתי אל אח שלי לפני כמה שבועות ואמרתי לו XXX מה נשמע? איזו כרס גידלת. והוא אמר כן וחייך והמשכנו כרגיל ואני מכיר אותו זה ברור שהוא לא נעלב מזה או משהו כי אצלינו זה לא עניין בכלל. אם הייתי אומר את זה לאשה כלשהי הייתה נפתחת מלחמת עולם. לטוב ולרע אתן יותר מתעסקות בזה ולכן זה הופיע במדור שלכן. אגב עניינים כלכליים זה המדד הכי טוב. אם מישהו מפרסם פרסומות וכתבות בעניינים כאלה שם כנראה שזה שם מוכר יותר (לא יזרקו כסף סתם כדי לעצבן אותך).
נכון שיש גם גברים שמרזים ואולי היה נכון מצידם לשים איזה סיפור של גבר אבל בסוף הם פונים לקהל שקונה את זה וזה בד"כ לא גברים

משתתפת2

New member
מאוד נכון.

לגבי הגברים - דווקא מתפרסמים סיפורים באתרים השונים, אבל בטח לא באותה כמות.

אני חושבת שזה קשור בזה שאיכשהו בחברה לגיטימי יותר להיות גבר שמן מאשר אישה שמנה.
ממילא נשים יותר נתונות ללחץ הזה, כך שהכתבות על נשים כנראה גם מקבלות יותר רייטינג.

יוצא לי לקרוא בפורומים שונים שקשורים בזוגיות ומשפחה, ורואים לפעמים אמירות לגבי גבר שמקובל להניח שישמין אחרי החתונה, ומתייחסים לזה כדבר טבעי ומתבקש, ואילו אישה שתשמין אחרי החתונה - מתייחסים לזה כדבר איום ונורא, כאילו מעלה בתפקידה, הרי בן זוגה התחתן איתה כשהיא רזה, אז היא חייבת לעשות מאמצים בשבילו לרדת חזרה במשקל.
זו דוגמה לכמה יש פער גדול בהתייחסות בין גברים לנשים בקטע של ההשמנה. (ואני לגמרי לא מבטלת את האפליה לה "זוכים" גברים בהקשר הזה, רק טוענת שבכל זאת יש קצת הבדל בהתייחסות).

למעלה