וואו! איפה הייתם כל הזמן הזה?

photoface

New member
וואו! איפה הייתם כל הזמן הזה?

שלום- אני חדשה פה.. ואוהבת בשר מושבעעתתת אני אמנם צעירה פעורה ומתחילה.. אבל תמיד אפשר לקרוא וללמוד עוד נכון? ברוכים הנמצאים- אני אקרא פה עוד הרבה!! ונתחיל בשאלה קטנה: אני רוצה לקנות מחבת צלייה- מהכבדות עם הפסים, יש המלצה על משהו לא מאוד יקר אבל שיעשה את העבודה? אני ממש לא מחפשת את הכי טוב שיש- רק משהו שאפשר לזרוק עליו סטייק פעם ב.. ולהנות במחיר סביר לסטודנטית :) ועוד משהו: מישהו מכיר קצביות ראויות בחיפה? איפה שווה לקנות בשר? אני תמיד מפחדת שהמקום לא נקי ולא טרי ולכן מחפשת המלצות..
 

bigjack

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo39.gif

בקשר למחבת אז אין לי משהו ספציפי להמליץ לך......אני קניתי משהו לא מוכר בסביבות ה-100 שח' וכבר כמה שנים שהיא משרתת אותי נאמנה. גם פרוסות ירקות אני צולה עליה מידי פעם עם מעט שמן זית. בקשר לקצביות אז כנסי לקישורי הפורום ויש שם שרשור על קצביות מומלצות.
 
אז ככה -

בעבר נהגתי לצלות סטייקים על מחבת שעשויה יציקת ברזל או סגסוגת ברזל, אך לאחרונה עברתי למחבתות ולסירים שעשויים מיציקת אלומיניות מכוסה בטפלון. התוצאות מצויינות ולא צריך לשמן את הכלים מחשש לחלודה. מה שכן, צריך להשתמש בסטיק מעץ ולא ממתכת כדי שלא לפגוע בציפוי: כמו כן יש לנקות בכרית ספוגית ולא בברזלית ומאותה סיבה. אני משתמש במוצרי perfecto ובמחבת פסים מרובעת 28 ס"מ [צריכה לעלות משהו בסביבות ה - 100 שקל]. לא מומלץ לקנות משהו ב - 30 שקלים מחברה עלומת שם, ולאחר מכן לזרוק לפח סטייקים שעולים [לפחות] 70 שקל לקילו. בהצלחה
 
למעלה