וואו...אני לא יודעת מאיפה להתחיל...

RevitallicA

New member
וואו...אני לא יודעת מאיפה להתחיל...

מממ...אני אתחיל בזה שאני אגיד-היי מה המצב? אני רויטל... אני לא לסבית (ובטח שלא הומו...
) או מש´ו כזה... אבל במקרה אחד החברים ההכי טובים שלי הוא הומו, וחברה שלי מתיימרת להיות לסבית...כן, יש כזה דבר! בדיוק סיפרתי למנהל הפורום החמוד שלכם את הסיפור, והוא הציע לי לפרסם אותו...שזה בדיוק מה שאני אעשה... (זה עלול להיות מביך...
) ככה... יש לי חברה (כזאת מאאאאגניבה-*מתיימרת להיות מגניבה* שבא להקיא...) שחושבת שלהיות לסבית זה כ"כ מגניב........שצריך לקבל פרס על זה... היא מצאה לעצמה מלא חברות לסביות באי סי קיו, עשתה כל מה שהן אמרו לה... ומה לא?! פשוט מתיימרת... באמצע שיעור קלטנו אותה כזה יושבת עם פה פעור בוהה בחלל כזה... אז שאלנו אותה- דנה, הכל בסדר? והיא לא עונה... שוב-דנה, הכל בסדר? ומה היא עונה? "ששש!!! אל תפריעו לי באמצע הפנטזיה שלי על אנג´לינה ג´ולי!" עכשיו...לא תגידו שהיא נמשכת לנשים! כי היא לא! כאילו...תאמינו לי...... היא פשוט באה ואומרת: "להיות לסבית זה כ"כ מגניב! אני גם רוצה להיות לסבית!" בלעעעע.....מגעילנית... עכשיו, היא גם נוגעת בחברות שלה... לא בי אישית...אבל היא נוגעת... אני אישית מאמינה שאולי כרגע היא מתיימרת, אבל יבוא יום שהיא תצא מהארון...ואני לא היחידה שחושבת ככה...אבל בינתיים זה קטע ההערצה שלה... מה לעשות איתה?! מה אתם מציעים...?

TwelveEyes

New member
לסרס!!!

:) וויזמיר, אני נבוכה.. גם לי קוראים דנה *מסמיקה* אני מקווה שאת לא איזו חברה שלי :) למרות שאם אי פעם אמרתי דבר כזה.. שמישהו יירה בי! טוב, אז ככה: בגיל ההתבגרות אנשים נוטים להתחבר לטרנדים. החברה שלך, שאני מסרבת לקרוא לה בשמה :) במקום ללכת להעריץ את בריטני או להתחיל להתלבש כמו פאנקיסטית, החליטה שזה נורא מגניב להיות לסבית, ונתקעה שם. צ´מעי, יש שתי דרכים: א) עד החתונה זה יעבור, אם יש לך כוח לחכות :) ב) תזעזעי אותה. או שתביאי לה סיפורי זוועה על כמה שלא קל להיות לסבית.. או שתסחבי אותה למסיבת נשים ותבקשי ממישהי להתחיל איתה.. ונראה מה היא תעשה. *חוזרת לצפות באמי*

אווו *מעוצבנת* שונאת כאלה ../images/Emo46.gif

או שאת וחברות שלך תתחילו לעשות מין דבר כזה: תגרמו לה להבין שלהיות לסבית זה כזהההההה פאסה, וכזה לא מאגניב כאילו שיו כאילו.. ותקנו מלא מלא חוברות עם תמונות של בנים ותבואו בכוונה ותדפדפו בזה לידה, או תיפגשו איתה בבית של מישהי סתם בשביל לשבת ולהעביר את הזמן ודברים כאלה, ותתחילו מלא לדבר על כל מיני עניינים שקשורים לבנים, והיא לא תוכל להשתתף בשיחה ותרגיש מחוץ לעניינים... אם היא באמת לסבית תהיה לה פחות בעיה עם זה, אבל עם היא סתם עושה הצגות אז היא לגמרי תשתגע!!! ואם היא גם לסבית וגם עושה הצגות, אז לפחות החלק של ההצגות ילך. אני מקווה
(יש לי הרבה מאוד ניסיון עם אנשים מהסוג הזה.. לצערי
)

RevitallicA

New member
פששש...עצות טובות!

תודה רבה! אני באמת אנסה! למרות שאני בטוחה שיום אחד זה יעבור לה והיא תקלוט שהיא באמת לסבית... כי, כמו שידיד שלי (ההומו החמוד שלי) אומר-יש לה פוטנציאל... נראה לי שאני אבחר באפשרות של-לזעזע אותה ככה שהיא לא תדע מאיפה זה בא לה...
ודנה זה לא השם האמיתי שלה...אל תיבהלי!

אופס.. הנה החלק הראשון של ההודעה :-

שמעי, אני כל כך כל כך כל כך הבנתי למה את מתכוונת!!! כי גם אני מכירה כאלה! ואני כל כך שונאת את זה לעזאזל! ובכלל, אנשים שמתלהבים יותר מדי וחושבים שהם מאאאאגניבים (והם לא!) ומספרים לכל העולם בהגזמה ובתוך צחקוקים מפגרים על כל מיני דברים קטנים ומפגרים שלדעתם יגרמו לציבור לחשוב שהם כאלה (כמו במקרה שלך - הקטע הדפוק לגמרי עם אנג´לינה ג´ולי) אבל *בעיקר* כשזה קטע עם זהות מינית, שפה זה כבר *ממש* שיא הוונאביות מעצבן מעצבן מעצבן!
עם הזמן זה קצת נרגע אצל אנשים כאלה, אבל בזמן שזה עדיין בשיא - החברים ממש סובלים, והבנאדם לא קולט שהוא עושה מעצמו צחוק ושהוא משפיל את עצמו ואת החברים שלו, ואת עצמו בפני החברים שלו. אז, עצה שלי - קודם כל - כמו שדנה אמרה (
) קחי אותה למסיבה אחת של לסביות, תתנהגי את חופשי כאילו את בבית (ובאמת אין לך סיבה שלא להתנהג ככה- את לא מתיימרת להיות כמו האנשים במסיבה, בניגוד אליה) תדפקי לה כל מיני קטעים כמו "יווו את בטח מכירה מפה מלא אנשים! תכירי לי כמה!" או "נו נו תראי איזה כוסית זאת שמה, לכי עליה!" או דברים כאלה, מעצבנים כאלה...

RevitallicA

New member
חחח! זה מזכיר לי ש...

היא כל הזמן עושה לי-בואי נלך למסיבת גייז! בואי! פליז בואי איתי! ותקחי את החברים הגייז שלך איתך! פליז בואי! נו בבקשה! ואני כאילו-מה את רוצה לי מהחיים?! אני נראית לך כמו אחת שיודעת איפה ומתי יש מסיבות כאלה?! מה אני, אנציקלופדיה לחיי המין של הקהילה ההומולסבית?! דיי! עופי! נראה לי שאני פשוט אברר... הבנתי שבshadow יש... נראה לי אני באמת אקח אותה ואזעזע אותה בטירוף..... בכלל היא צריכה שמישהו ינענע אותה...כזאת מתלהבת............ אלוהים ישמור! אני שונאת את זה! היא כ"כ גברת מושלמת מבחוץ...אבל כ"כ לא מבפנים!

שאדו מסריח....

יש בnf- שזה מול... ויש המון פאבים כאלה שבאמת מפחידים... את יכולה להגעיל אותה בהמון דרכים אחרות... אבל 2 דרכים הכי מומלצות: א. תשיגי לה זין (סורי) ב. תני לזה לעבור לבד... ככל שתהיו יותר נגד- היא תתחזק בזה יותר. יום טוב!

TwelveEyes

New member
תגידי...

ההורים שלה יודעים על הקטע הזה? כי אם לא, אז במקרה הכי גרוע את יכולה לאיים לספר להם..

sarah

New member
../images/Emo6.gif .../images/Emo13.gif :_D

עצות מועילות ומשעשעות כאחד... בהצלחה!!
שרה בוהה באוויר סיגל: שרה? שרה: - - - - סיגל: שרה???? שרה: מה? *מתעוררת* סיגל: מה קורה? שרה: כולם, בדיוק פינטזתי על אנג´לינה ג´ולי אז לא שמתי לב, סלחי לי. באמת זה חוסר נימוס מצידי. סיגל: זה בסדר שרה:טוב.

נשמה...

היה לי סיפור מאוד דומה.... נכנסתי לצ´ט לחדר לסביות.. לאט לאט התמכרתי לצ´ט... ובסוף הבנתי שאני לסבית... =))

TwelveEyes

New member
אבל...

לא התחלת להתלהב מזה כאילו זה הדבר הכי מאאאגניב בעולם.. נכון?

בכלל לא התחלתי להתלהב מזה!!!!!!!

אפילו הכחשתי את זה!!!!!!! עד ש.... לפני אולי חודש יצאתי מהארון בפני חברים... אה.... תיקון טעות.... לא לסבית.... דו.... בכל זאת עדיין אוהבת בנים =)))

TwelveEyes

New member
נו, בדיוק...

והקטע של הבחורה ההיא זה שהיא מתייחסת לזה כמו איזה טרנד.. כמו שאנשים אחרים מחליטים להיות פאנק כי זה מאאאאגניב? אז ככה.

RevitallicA

New member
זהו...שהיא "משתמשת" בזה...

כאילו, אני אנסה להיות לסבית-כי זה מגניב...ואז אנשים יתקרבו אליי יותר, וגם בנים ימשכו אליי יותר, כי בנים נמשכים לכל הקטע הלסבי...זה לא חדש... וסליחה אם אני מכלילה, זה לא בכוונה...! ככה היא מציגה את עצמה... ואגב, אנחנו (אני וחברות שלי) ב-ט-ו-ח-ו-ת ב-100% שיום אחד היא באמת תצא מהארון...אבל
כרגע
היא מייחסת את זה לאיזה טרנד עכשוי... כי...כאילו, כשהיא מדברת על כמה היא רוצה להיות לסבית ולשכב עם אנג´לינה ג´ולי ככה בפומבי, ליד כל הידידים שלנו ובעצם באמצע ההפסקה בדשא-איפה שכללללל השיכבה יושבת, והיא דואגת להראות את ה"תשוקה" הבוערת שלה לאנג´לינה, זה קצת מובן מאליו שזה בקטע של התלהבות... יעבור לה כשהיא תבין שהיא לא סתם מבלפת...ככה נראה לי לפחות...

למעלה