וואו ... אני רואה שיש כאן הרבה

jusmin88

New member
וואו ... אני רואה שיש כאן הרבה

עבודה .... ואני עוד רוצה להוסיף לכם
טוב גם אני באתי לכן אם אותה הבקשה .. לתרגם לי מכתב ... הינה : היי בנחה , ברוכה הבאה לישראל : שמי קטיה , אני גרה באשקלון ומסתכלת את המורדים קבוע. זה מכתב קצת שונה מהמכתבים האחרים , כי אני לא כותבת אותו כדי להגיד לך כמה שאתה חתיך או כמה שאני מתה עליך כי בעצם זאת תהיה שגיעה, כי בשביל לאהוב צריך להכיר את הבן אדם מבפנים . אני באה לכתוב את המכתב הזה כדי להביע הערצה . הערצה במה שאתה עושה והאומץ שלך להתמודד מול כל הקהל ועם תגובות האנשים ( שלפעמים גם לא ממש מעודדים) כדי לשיר , לרקוד ולעשות את מה שאתה אוהב , לי לא היה את האומץ אפילו להגיד למי שאני אוהבת את מה שאני מרגישה ות'אמת אני נורא שמחה שיש אנשים כמוך שמרימים לי ת מצב הרוח . אתה ושלושת חברייך שרים שירים מקסימים שאני אישית נורא מזדהה איתם ואני מקווה שתמשיך לעשות את מה שאתה אוהב ורוצה לעשות . רק דבר אחד יפה לא קרה לך בחיים , לא גילית אהבה אמיתית ותאמין לי - זה שווה כל נשימה . אני מאוד מקווה בשבילך שאי פעם תמצא את החצי השני שלך שתעריך אותך כפי שאני מעריכה אותך בזה הרגע , על האומץ ועל היוזמה שלך ושל כל החברים שאיתך . שיהיה לך יום הולדת שמח ומאושר , אני מאחלת לך את כל מה שהייתי מאחלת לעצמי ולכל האנשים בעולם - אושר בריאות והרבה הרבה אהבה . גאה ומאושרת בשבילך קטי :) נ.ב אם תרצה אי פעם להחזיר לי תשובה , אני תמיד אהיה בשבילך בכתובת: איילה 23\27 אשקלון מיקוד : 78700 תוכל לכתוב כל מה שבליבך ונישמתך , הרי כולנו בני אדם שווים בסופו של דבר . אני מקווה שזה לא קשה מידיי ... ואני לא מעמיסה עלייכם כאן
ותודה ענקית מראש

jusmin88

New member
פורפאבור ....

אני צריכה את זה למחר ... בבקשה ... מישהו ..

peanuts

New member
shmei...

zot hatihat avoda letargem et ze. haiti osa et ze besimha aval ze mihtav aroh...\

jusmin88

New member
תודה בכל זאת..

כבר תרגמו לי ... אבל תודה לך שלפחות ענית לי :))

למעלה