וואו גל את כל כך צודקת

שלגיה**

New member
וואו גל את כל כך צודקת

גם אני מאלה שהציעו להן לעשות ניתוח ואני סירבתי "באלגנטיות" (ניתוח עושים רק אנשים שמנים באמת..) וסירבתי בכל תוקף לשמוע על המילה ניתוח. לפני 4 שנים עשיתי את כל ההכנות לקראת ניתוח (עוד באסף הרופא ועוד דרך הצבא) ובהמתנה לתור לרופא בפעם הראשונה שאלו אותי הממתינים כמה ירדתי מאז הניתוח,הסברתי שאני לפני וזה חיזק אותי שאולי אני לא שמנה מספיק לניתוח ...אבל טעות היתה בידי,שקלתי 126 ק"ג ונראיתי 90 !! והאנשים שלצידי ששקלו אותו הדבר כמוני נראו לי הררי אדם,באותו יום החלטתי שאני די לבד עם כל העסק,המשפחה לא היתה בעניינים,חבר בכלל לא היה אז..והכל היה על כתפיי,הרגשתי מעמסה ודחיתי את הניתוח עד לביטולו הסופי. לאחר שנים של עודף משקל ,שבהם אני כבר הרבה מאד זמן מעל 100 ק"ג ואחרי שחוויתי חוויות לא נעימות עם אימי בבתי חולים ועכשיו אבי ,אני יכולה להגיד שסוף סוף : אני רוצה לחיות !!! אני רוצה לחיות בריאה אני רוצה להרגיש טוב מעבר לאסתטיקה ולבגדים אני רוצה לא לקחת יותר כדורים נגד לחץ דם גבוה אני רוצה לשבת באוטובוס בנינוחות אני רוצה שיפסיקו להגיד : יפה אבל שמנה" אני רוצה להיות בריאה וכמו שמירי אמרה, אבל הראש הראש. לראש יקח הרבה יותר זמן להיות בריא ולעכל שינויים פיזיים ושינויים מנטליים. אבל כדי שהמכונה שלי תמשיך לעבוד וכדי שהלב לא ישא מעמסה עודפת של חמישים ק"ג !!!! עודפים אני חייבת להתחיל במשהו דרסטי ארוך טווח. קשה לי,אני מודה. קשה לי לא לקנות אוכל בחוץ פתאום כשיש בולמוס ! קשה לי לא לאכול יותר משהו מתוק לאחר ארוחה קשה לי לא לשתות לאחר ארוחה קשה לי לאכול לאט ולא לטרוף את כל מה שיש בצלחת מהר מהר אבל כל ה"קשה" הזה ! שווה את זה שהבוקר לבשתי מכנסיים שלא עלו עליי כבר שנתיים וחיכו בארון לישועה ! והבוקר הושעתי את המכנסיים ובעיקר את הנפש ויצאתי מהבית והרגשתי נפלא ורזה... כן תחושת ריקנות כזו בבטן שמעלה את האנדרופינים בגוף... אח..שווה כל מאמץ ! השלתי ממני עד עתה 17 ק"ג ,עברו בדיוק 3 חודשים. אני עושה את הכל לאט לאט אבל בטוח ! נהנית מכל ארוחה ומכל הליכה למרות הקשיים שציינתי. ועוד יותר נהנית מהפורום הזה ומהאנשים בו. שיהיה שבוע מוצלח לכולנו. שלכם שלגייה

gal33

New member
הי שילגוש

תודה. מאוד נהניתי לקרוא.מזדהה מאוד עם "הקשה" ועם "השווה". כל הכבוד על ההשלה המבורכת! הקצב פשוט נהדר!! אתמול במין אמוק כזה ישבתי שעות על ה- net וקראתי סיפורים של אנשים שעשו כל מיני סוגים של ניתוח קיצור קיבה והשילו מעל עצמם עשרות קילוגרמים, 50, 60 ...100, 120. מאוד נהניתי לקרוא, אבל בסוף זה השאיר אותי בדכאון קל. הקלות הבלתי נסבלת של הקיום. נו טוף, אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים. שיהיה לנו רק טוב, אמן!

RomiVais

New member
שלגיונת יקרה!!! ../images/Emo24.gif

היה ממש כיף לקרא את כל מה שכתבת, אני מזדהה עם כל מילה ומילה. אני כל כך שמחה על כל הקילוגרמים שירדת, וכל האחרים עוד ירדו בקרוב - בטוח!!! המון המון בהצלחה!!! להמשך, שיהיה לך שבוע נפלא רומי

שלגיה**

New member
תודה רומי

ספרי איך את מרגישה? השפעת עברה? מרגישה טוב יותר? מקווה שכן בהצלחה ושבוע נפלא גם לך שלגיה

RomiVais

New member
היי שוב שלגי ../images/Emo24.gif

אני מרגישה טוב, למרות שיש שאריות לשפעת עדיין. היום אני הולכת שוב לרופא כי זה כבר עובר את גבולות הנורמלי... אבל שטויות, הכל יהיה מצויין!!!
הכי הכי חשוב שנמשיך לרדת במשקל, שכן אנחנו הולכות כמעט יד ביד
(אני מחכה לך ב- 18... ולא זזה!!
) רומי...

שלגיה**

New member
רומיל´ה....אל תחכי לי ב-18 ....

תחכי לי ב-40 ....נפגש בקיץ...אולי באילת עם בגד ים יפה מכנסיים קצריים... שיער גולש... ושובל מעריצים מאחור...

מירי,

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif כל הכבוד לאופטימיות

ומה יש ב 18???? סתם סקרנות לא מחייבת תשובה.

שלגיה**

New member
מיריל´ה 18 זה לא תאריך.... ../images/Emo8.gif

הכוונה של רומי היא 18 קילוגרמים. אני נמצאת כרגע ב-17 ורומי ב-18 ולכן היא מחכה לי שם...

רוייקו

New member
חבל שאין פה אימותיקון של משרוקית

רצית לשרוק לכן... חתיכות או לא ?? מעניין לראות אתכן 40-50 קילו פחות.. וואוו ראיתן בסרט של ירין קימור את שתי הבחורות שבסוף הראו אותן רזות ?? ישבתי איתן בשולחן ערב קודם הניתוח שלי. הן כבר היו יום אחרי הניתוח.. בבוקר לקחו אותי במיטה לחדר ניתוח והן העבירו לי את ערימת הבלונים שלהן.. ופתאום הבחורות האלה כאלה כוסיות.. כיאילו .. הניתוח די מקרב את הפנטזיה הזו למציאות .. ימים יגידו ...

RomiVais

New member
שילגי יקרה - קבענו!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

אמן אמן אמן אמן!!! שנגיע ל- 40 הכי מהר שרק אפשר!!! בכל מקרה, התוכנית שהצעת נשמעת מצויינת!!! בכל מקרה, את חייבת להודות ש 17-18 קילו זה בהחלט מכובד. רוצה לצחוק קצת??? אתמול יצאתי לקניון פה ופגשתי מישהי שהיתה איתי בצבא, כלומר הכירה אותי לפני הניתוח, וכמה שהעיר הזאת קטנה, לא ראיתי אותה מאז... היא לא זיהתה אותי...
היא לא הבינה איך מישהי זרה מתקרבת ושואלת לשלומה
למרות שאנחנו רק בתחילת הדרך, כבר מרגישים הבדל עצום, בבגדים בתגובות וכו´... אז יקירתי, המון המון הצלחה, תזכרי מה שקבענו!!! שולחת לך חיבוק ענק
רומי

gal33

New member
זה הכי שווה מכולם, שאנשים לא מזהים

אותך. כל הכבוד! כמה עוד את מתכננת לרדת?

RomiVais

New member
היי גל!! ../images/Emo13.gif

אני חושבת לרדת עוד 20-25 קילו, נראה לי שזה יהיה מספיק, אבל כעיקרון לא חשוב לי המשקל, חשוב לי יותר איך אני רואה את עצמי במראה, כך שהאידאל מבחינתי יכול להיות יותר ממה שכתבתי או פחות....... מה איתך? כמה ירדת סך הכל וכמה את רוצה עוד לרדת? המון המון הצלחה לכולנו, ושיהיה לך יום נפלא, רומי

gal33

New member
ירדתי 40, ואני צריכה להכפיל את זה

ולהוסיף בקשיש. והכל מתייחס למספר עצמו על המשקל בלבד. אני חושבת שגם לפני עוד 40 קילו נראיתי נהדר
אכן שיהיה לנו בהצלחה!

RomiVais

New member
גל יקרה....... ../images/Emo13.gif

וואו, ירדת המון!!! ואני בטוחה שתצליחי להוריד גם את המחצית השנייה!! אני שמחה שכתבת שגם לפני שירדת במשקל נראית נהדר - אני בטוחה שזה ממש ככה, אבל לא תמיד הביטחון העצמי גבוה כשיש עודף משקל... אבל אני מאוד שמחה שאצלך זה ככה!! לדעתי זאת ברכה!!

gal33

New member
רומי, dearest, אין לי מושג אם זה כך

או לא כך. הענין הוא, שכשההרגשה שלך (מן הסתם הסובייקטיבית) היא שאף אחד אחר לא אוהב אותך, ושכל הזמן כולם מסביב מלמדים אותך שאתה פשוט איום ונורא, אזי יש 2 אפשרויות קטגוריות ברורות: או שתצטרף אליהם, או שאתה תאהב את עצמך. אני בחרתי ללמוד לקבל את עצמי ולאהוב מה שאני רואה. מספיק יש תחומים אחרים בחיים בהם הייתי, או עדיין, יותר מדי ביקורתית כלפי עצמי. דווקא עכשיו כשאני מתחילה להוריד במשקל, אני מתחילה לפתח חוש ביקורת מוגזם. בדיוק אתמול דיברתי על זה עם הפסיכו´ שלי, שכעת אני ממש מבינה בהרגשה איך בחורה מסוגלת להפוך להיות אנורקסית או בולמית. יהיה בסדר. אני אכן מקווה שהמחצית השניה גם תרד לה, למרות שכעת היא עושה סימנים של לא רוצה ללכת. נעבוד על זה.

ronnymp

New member
40 ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם זה המשקל שאתן שואפות לרדת אליו ? או שזו מידת הבגדים ששואפים אליהם ? או אולי הגיל ששואפים לו .... ? בכל מקרה - שיהיה בהמון המון הצלחה לשתיכן וכן - שנפגוש אותכן בחוטיני בחוף הים - עם שובל המעריצים מאחור
- רוני

שלגיה**

New member
רוניל´ה ,עוד 35 ק"ג של ירידה ו...

אהיה המאושרת שבנשות תבל ! לגיל 40 יש לי עוד זמן לשאוף,אבל אני בטוחה שבגיל 40 אני איראה יותר טוב מבגיל 20 !

למעלה