וואו, דודי מנהל! מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור ושלא ימחקו לי אותה דודי מזל טוב ובהצלחה!
T Tin Doll New member 24/6/07 #1 וואו, דודי מנהל! מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור ושלא ימחקו לי אותה דודי מזל טוב ובהצלחה!
K Kettercat New member 24/6/07 #2 אוי, לא שמתי לב לכחול! ../images/Emo6.gif מזל טוב!!! ויפיתו'ש, תתחדשי על הרכש החדש
B bleeding guitar New member 24/6/07 #3 זה בסדר שפתחת הודעה חדשה ../images/Emo168.gif כולנו נאחל לדודי הצלחה. כרגע זה בתפקיד זמני, אם הדבר יסתדר הוא ישאר כאן להרבה יותר זמן, אז עזרו לו לעזור לנו או משהו... עזבו מסטולה מהשעה
זה בסדר שפתחת הודעה חדשה ../images/Emo168.gif כולנו נאחל לדודי הצלחה. כרגע זה בתפקיד זמני, אם הדבר יסתדר הוא ישאר כאן להרבה יותר זמן, אז עזרו לו לעזור לנו או משהו... עזבו מסטולה מהשעה
G gal1983 New member 24/6/07 #9 מזל טוב , הצבע הכחול הולם אותך מאוד... שיהיה המון בהצלחה יפית, מזלט אל הרכש החדש , תשתמשי בו בתבונה ואל תיהיה רעה
מזל טוב , הצבע הכחול הולם אותך מאוד... שיהיה המון בהצלחה יפית, מזלט אל הרכש החדש , תשתמשי בו בתבונה ואל תיהיה רעה
B bleeding guitar New member 24/6/07 #10 למה אתה תמיד חייב להרוס? ../images/Emo168.gif ברור שאני אהיה רעה, אחרת זה לא אני