וואו, היה עכשיו ביצוע מדהים של רונה

AndreaCorr ©

New member
וואו, היה עכשיו ביצוע מדהים של רונה

ל'סוף העונה' של גלי עטרי.
יוצאים כמה דברים ממש טובים מה'עבודה עברית' הזו, והיא בהחלט בראשם

AndreaCorr ©

New member
אפשר לקנות אותו

וכמדומני היא שרה רק את השיר הזה. זה דיסק אוסף של כל מיני אמנים שעושים ביצועים חדשים לשירים ישנים, לרגל חגיגות ה-60 למדינה. :)

מיץ פזי

New member
ממש ממש יפה

אני לא מכירה את השיר המקורי, אבל השיר עצמו באמת מסתורי ועצוב קצת, הלחן באמת מדהים וטוב, הקול של רונה תמיד טוב :) גם אני לא כל כך הבנתי מיהן הילדות הגדולות ולמה הן בוכות..

SheIIy

New member
תקשיבי גם לשיר המקורי..

בכלל, כל הדיסק של גלי עטרי ('אמצע ספטמבר'), בו מופיע גם השיר הזה, מעולה. ד"א, יש כתבה ב'פרומו' על הדיסק, והעיתונאי שם עובר שיר שיר ומדרג אותו. רונה קיבלה ארבעה כוכבים מתוך חמישה. נינט היא היחידה שקיבלה חמישה כוכבים.

SheIIy

New member
זה נשמע קצת כמו

שיר מפסקול של סרט הוליוודי ישן.. הלחן של השיר הזה פשוט נהדר, ואני לא בטוחה מה אני חושבת על הביצוע הזה.. מה שבטוח - דומה לביצוע המקורי, הוא בהחלט לא. ואני גם לא ממש בטוחה שהבנתי לגמרי על מה מדבר השיר, ולמה הילדות הגדולות בוכות.. למישהו יש רעיונות? ושרון!! מה נשמע? (זו שלי, מפורום 'הקורס' ז"ל
)

AndreaCorr ©

New member
איזו נוסטלגיה!

אצלי הכל בסדר, מה איתך יקירתי? אני רואה ששתינו התפתחנו קצת בטעמנו המוזיקלי..

SheIIy

New member
אוהו,

עשיתי שינוי של 180 מעלות בטעם המוזיקלי שלי.. ואת? אני רואה שנשארת עם אותו הניק.. עצלנות, או שמירת אמונים לאנדריאה? שמעתי שהיא הוציאה דיסק סולו.. איך הוא?

AndreaCorr ©

New member
סתם,

אחרי כ"כ הרבה שנים בתפוז היה לי עצוב להחליף את הכינוי וכל מה שצברתי איתו, למרות שאני לא מקשיבה להם יותר. תמיד תהיה להם פינה חמה בלבי, בכל מקרה. :) כיוצא מזה, גם לא יצא לי לשמוע את דיסק הסולו שלה.. האמת שגם אני השתניתי לגמרי מבחינת טעם, אבל בכל זאת, אז הייתי בת 13-14 והיום כמעט 20, עבר קצת זמן והייתי אומרת שגם התבגרתי :)

SheIIy

New member
לא יאומן..

מתי הייתה תקופת הפורום..?! בגיל 14-15 ככה? איך שהזמן טס.. אלוהים. מה עם המנהלת השנייה שהייתה..? אתן בקשר? (שכחת איך קוראים לה..). בואנה, בדיוק השבוע נזכרתי במתיחה שעשיתן על זה שהקורס באים לארץ.. זו הייתה אחת המתיחות הטובות!

AndreaCorr ©

New member
כן, זה היה משעשע, גם אני חשבתי על זה

הייתה תקופה שמירי ואני היינו בקשר, אבל לא דיברנו המון זמן ואין לי מושג מה איתה היום.

SheIIy

New member
קניתי היום את הדיסק(ים)

הלכתי לטאוור רקורדס, ומסתבר שביום שישי הם קיבלו משלוח, אבל כולו נגמר. בסוף קניתי בסטימצקי והמוכרת סיפרה לי שהם נחטפים כמו לחמניות.. אז הקשבתי רק לשני שירים (ובדיוק עכשיו התחיל הקאבר של רונה), והיה לי חשוב להגיד שיש שם תמונות של כל האמנים כשהם היו ילדים, וכן, יש גם תמונה מתוקה של רונה.. ילדה קטנה ובלונדינית עם שמלה, גרביונים ונעליים אדומות. בכלל, החוברת של הדיסק מאוד מושקעת.. שווה קנייה

מיץ פזי

New member
אז למה דיסקים? זה כפול?

אני גם רצה לקנות :) ולא רק בשביל לראות את רונה בשמלה אדומה ושתי צמות

SheIIy

New member
מרובע.

ארבעה דיסקים, בכל דיסק 15 שירים.. סה"כ 60 שירים. עזבי את רונה, יש שם תמונה מדהימה של נעם רותם..

מיץ פזי

New member
וואו 4 דיסקים?!

כמה זה עולה?? ומצטערת, רונה עושה לי את זה יותר מנעם.. P:

למעלה