וואו היום לחוות רונית !!! איזהה כיףף!!
:

ירינוש12

New member
וואו היום לחוות רונית !!! איזהה כיףף!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

אחרי שלושה ימים של "הופעות דימיוניות" הכי מתאים הופעה אמיתיתת!!! :) מסיפורים, הכי כיף שם בעולםםם!!! אז אני "מתתתעעע" לבווא כבררר!!!! (מורות לא לכעוס עלי אני אוהבת לרשום מתה עם ע'... :)) נ.ב:אסנת לא לשכוח זיקוקים!!

שבת שלום משפחת שבת היקרה../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

משפחת פורום יקרה ראשית אני רוצה להודות לכל אחד מכם על שלושה ימים מקסימים , מצחיקים עם הרבה " שלומי שבת " . קרול עשית עבודה ענקית עם התמונות וכמובן שגם ניצן ושוב תודה לכם .(אני שהתמנתי לצוות הבידור ובעלי לשף ולניר הסו שף )לכולכם תודה ענקית שגרמתם למשפחה שלי לחזור הביתה עם חיוך מרוח על השפתיים. ולך נועה שהברזת לנו ובגדול החשבון פתוח .וכמו שנאמר אי אפשר היה לפספס אותנו בכל מקום שההיינו וגם בקיבוץ שהמחרוזת הטורקית התנגנה כל הקיבוצניקים חשבו שהגיעה המשלחת מפלסטין ובמיוחד שבאו לראות אותנו והתגלה להם חבורה של אנשים בוגרים עם ילדים שנמצאים יותר על הכסאות מאשר על הקרקע ורוקדים. אני יודעת שקצת כתבתי במין בלבול פשוט יש הרבה לספר ולא יודעת מהיכן להתחיל . אז בעצם אסיים " ותודה שנכנסתם לי ללב.... "

ירינוש12

New member
שבת שלום גם לכםםם~~!!

חחחחחחחח באמת, היה הכי כיייייייף בעולם ובא לי עוד פעם!!~~ חח הצעיף שלנו מת!
ועם הרבה מאוד קמטים...
כמובן שלא נוכל להרים אותו בהופעה כי כמעט הכול נמחק... :) (בגלל שהיינו איתו בקייקים הוא נרטב והתקמט...) אבל מה זה משנה?! העיקר הכוונה לא? חח שבת שלום ומ-ב-ו-ר-ך אמן!!

למעלה