וואו זה הדבר הכי מפדח ...

מעין234

New member
וואו זה הדבר הכי מפדח ...

שאני רושמת ועוד לא בעילום שם. אבל אני חייבת להוציא את זה ולשמוע כמה שיותר דעות. אז ככה: הוא נפרד ממני. הוא! ממני! אחרי שכל הקשר אני לא הייתי בטוחה אם אני באמת מרגישה אליו משהו (יותר בכיוון של- הייתי בטוחה שזה פשוט לא זה). בטענה שזה כבר לא זה והניצוץ מת. למרות שיש עוד מלא דברים שהובלילו אני בטוחה שזה קשור גם בלחץ שיש לו מהצבא כרגע הוא עבר שינוי די משמעותי בשירות שלו, וגם כלמיני משחקים שעשיתי שהיו לא במקום ועיצבנו אותו (להתקשר מטלפון של חברה לראות אם הוא עונה, לדבר עם חברה משותפת לברר אם היא יודעת משהו אם הוא רוצה להיפרד ממני- לא יודעת למה עשיתי את זה, הוא אף פעם לא נתן לי סיבה לדאוג). קיצר אבל בכל זאת היינו חצי שנה יחד אז למרות שהייתי סקפטית זה עבד. עובדה. חצי שנה לא הולך ברגל. הקיצר נפרדנו יום שבת, יום ראשון הוא שלח לי הודעה אחה"צ לראות מה שלומי וככה דיברנו בהודעות עד הלילה. בהודעות ביקשתי ממנו שנהיה בנתק שבועיים עד שהוא יצא הביתה- שביום שבת הוא הציע שניפגש כשהוא יוצא לקפה עליו. אז הוא הראה נכונות להיפגש גם בהודעות, בהתחלה הוא אמר שמה שבטוח זה שאנחנו חייבים להמשיך לדבר, ואז אמרתי לו שאני חושבת להיפך שאנחנו צריכים איזה נתק מוחלט. ואז הוא אמר שגם חברים שלו אומרים את זה והוא חושב שאני צודקת...קיצר לא ידענו בדיוק איך לעשות את זה אז בסוף אני אמרתי שאני רוצה שלא נדבר שבועיים ואז כבר נראה. אז הוא שאל "אז נתראה עוד שבועיים?" ואמרתי לו שנראה ושלא ילחץ עליי. כשבפנים רציתי למות ולפי ההודעות האלו הרגשתי תקווה כי ראיתי שהוא מתגעגע וחשבתי- אהבנו עד לרגע האחרון, ואפילו הוא אמר שהוא לא חשב להיפרד ממני לפני כן, ושהוא הבין את זה רק יום אחד לפני. ואני מקווה שאולי הוא מתחרט ושזאת יותר הפסקה מפרידה ואם באמת יתברר שזו הפסקה זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה לקשר שלנו כי פשוט הבנתי המון דברים שכשהייתי איתו הייתי שאננה מידי ולקחתי אותו כמובן מאליו יותר מידי ורק הפסקה/פרידה כזו יכלה לגרום לי להבין כמה הוא באמת חשוב ואם הוא יחזור אליי אני אהיה החברה הכי טובה בעולם! אני כל כך אוהבת אותו. קיצר אתמול טיפה נשברתי ואמרתי לעצמי שאני לא אדבר איתו אבל אשלח הודעה שבת שלום...ככה שלא ישכח שאני קיימת (כאילו שזה יכול לקרות) וכדי להרגיש שגם הוא עדיין חי ונושם. נכנסתי להיסטריה מטורפת כשהוא לא ענה מיד....אבל כעבור כמה זמן הוא ענה. וכעת נותר לי לחכות לשבוע הבא ולקוות שהוא יבין איזו טעות הוא עשה. אני פשוט רוצה מאלוהים עוד הזדמנות אחת, לתת לבנאדם המדהים הזה את היחס שבאמת מגיע לו. כי אני יודעת, שהניצוץ לא סתם מת ביום אחד. ויש דברים שהובילו לזה...ושהייתי הכי מעצבנת בעולם ורק לקחתי ולקחתי ולא נתתי כלום בחזרה. בבקשה שיבין שהוא אוהב אותי ותהיה לי הזדמנות לכפר על הכל ולעשות אותו הכי מאושר בעולם. אז זהו...כבר דיברתי על זה עם מיליון בנות...רציתי לדעת מה דעתם של הבנים...אם יש סיכוי שהוא יחזור אליי. ברור לי שאת זה רק הוא יודע אבל....זה עוזר לשמוע דעות. נו תעזרו לי...אני שבורה.

Cobe Anan

New member
אולי כן, אולי לא..

אבל מה שבטוח- אם לא תפסיקי להתנהג כמו ילדה קטנה, הוא לא יוכל לקחת אותך בחזרה. לא לאורך זמן.

לטובתו אני מקווה שלא יחזור אלייך...

אבל בעזרת מעט הפרטים שכתבת אני מעריך שהוא רק מנסה לבדוק ע"י הצעד הדי קיצוני הזה (פרידה) כמה הוא באמת חשוב לך, לכן זה יותר בידיים שלך ולא שלו.

מעין234

New member
אבל למה בעצם?

מה לעשות יש אנשים שלא ניחנו באינטלגנציה ריגשית גבוהה. אז לא הצלחתי להבין מה אני מרגישה, אולי לא רציתי להודות, אולי זה לקח את הלאבד אותו בשביל להבין... אתה אומר שלטובתו אתה מקווה שלא יחזור אליי, נכון, אני לא מצדיקה את היחס שלי אליו, אבל נפגעתי הרבה בעבר, והרבה בנים ניצלו אותי ונתתי שינצלו אותי וגם היה אחד שבגד בי. ולא יודעת לא ידעתי איך להרשות לעצמי להתאהב...והחלטתי להיתקע על אקס מהעבר שאין מצב שנחזור ובגלל זה היה כל כך בטוח להיתלות דווקא בו...וככה נמנעתי מלהיפתח אליו. מה אני אעשה? זה קשה להיפתח אחרי שפוגעים בך. העדפתי להיות מטומטמת ואטומה ובלבד שלא ידע כמה כוח יש לו עליי, אבל בעיקר שאני לא אדע איזה כוח יש לו עליי. ואתה רואה אפילו עכשיו אני מסתבכת ולא יודעת להסביר ולתאר את הדברים. אני פשוט רוצה לדבר איתו ושיגיד לי מה לעשות שהוא יוכל לאהוב אותי שוב ולסלוח לי. אני רוצה שיהיה מאושר א-י-ת-י. אני לא רוצה לגרום לו לבעיות יותר.

danielo18

New member
סליחה?

אני חושב שמי שלא ניחן באינטיליגנציה רגשית זה לא הוא - אלא הצד השני בקשר הזה. אני חושב שבקשר אפשר לדעת די מהר אם זה "זה" או לא, ולכן נראה לי שהעדפת להחזיק אותו איתך מטעמי נוחות וגם כי רצית שיהיה קצת נעים בגב. קשרים אחרים? נכון, זה קשה להיפתח אחרי שנפצעים, אבל מה את חושבת? שהוא יחכה לך לנצח עד שתתאפסי על עצמך? אני לא מבין למה את נשמעת כ"כ מופתעת מזה שהוא זרק אותך - אני הייתי נפרד ממך אחרי חודשיים. את שבורה? זה קורה לפעמים, במיוחד אחרי שאנחנו הורסים דברים ואז אחרי זה אנחנו מתפלאים למה. אני חושב שאין הרבה מה לעשות - את לא יכולה לדרוש ממנו דברים אחרי ההתנהגות שלך...

מעין234

New member
זה מה שאמרתי..

לא אמרתי שאין לו אינטלגנציה ריגשית..התכוונתי אליי. ואני לא מבינה למה אתם תוקפים אותי, בסך הכל בכל זאת זה בן אדם שהייתי איתו חצי שנה, אז מסתבר שהוא חשב שיש בנו משהו ששווה להישאר בשבילו. זה לא שניצלתי אותו או הייתי מגעילה ממש ולא בגדתי בו או משהו כזה... בכל זאת היינו קרובים, זה בנאדם שקרוב אליי וקשה בלעדיו. ואני אוהבת אותו. אני לא מבינה למה זה לא מקובל עליכם ולמה אתם חושבים שהוא מחזיר לי כשהוא בעצם ה-ו-א זה שנפרד ממני כי זה "כבר לא זה" "הניצוץ מת" ושאר דברים שהיו מאוד מאוד חיים שבוע ושבועיים לפני כן ואפילו ביום שלפני כן ובערב אחד הוא מחליט וזורק הכל לפח.

דנדוש20

New member
../images/Emo4.gif

אני מקווה שכאשר תהיה במצב שכזה, תקבל תגובות יותר רגישות ונעימות קצת סמפטיה לא הרגה אפחד

danielo18

New member
אני לא משחק עם אנשים ועם רגשות...

ולכן אני לא אגיע למצב הזה.

מה שהכי הפריע לי בהודעה הראשונה שלך

זאת ההתחלה שלה. בחרת להתחיל מהאגו בפגוע שלך, איך הבחור העז להיפרד ממך הרי ידך הייתה על העליונה במשך כל היחסים ואם מישהו יזרוק פה מישהו זו את בלבד...גישה די מחורבנת. ההרגשה שלי שאת כמו תינוקת שלקחו ממנה צעצוע שהיא לא אהבה במיוחד אבל היה נחמד לשחק איתו מידי פעם וכבר התרגלה אליו...עכשיו כשהוא נלקח ממך פתאום את מרגישה שמשהו חסר ואת בטוחה שזה אותו הצעצוע שהיה לך אבל כנראה שאף פעם לא ממש אהבת אותו וכדאי שתתחילי לחפש מישהו שלא תרשי לעצמך לזלזל בו ולשחק איתו משחקים מגעילים כי פשוט יהיה יותר מידי איכפת לך ומפחיד לאבדו. אם בכל זאת את רוצה לנסות שוב עם אותו בחור את יודעת בדיוק מה לעשות, כתבת זאת בעצמך..."פשוט רוצה לדבר איתו ושיגיד לי מה לעשות שהוא יוכל לאהוב אותי שוב ולסלוח לי"...רק שלדבר איתו באמת מהלב כנראה לא כזה פשוט לך כמו שכתבת, בהצלחה. נ.ב. נחמד לראות הודעות שמנוסחות היטב כמו שלך...בזמן האחרון אני נתקל ביותר מידי תגובות שכתובות בצורה עילגת לגמרי.

מעין234

New member
אתה צודק..

אין לי מה להגיד להגנתי בהקשר הזה. אבל אני יודעת שזה יותר מזה שהתרגלתי אליו, אני באמת באמת אוהבת אותו. אבל מה? הוא לא אוהב אותי יותר. ובהתחלה פשוט הראיתי את זה כי וואלה אני בהלם, לא ציפיתי לזה. וכן מה לעשות חשבתי שהוא תמיד יהיה שם ולא האמנתי שהוא יהיה זה שיזרוק אותי וזה נפל עליי בבום. זה לא כזה פשוט, הרבה פעמים הרגשתי אשמה ורק רציתי שיבין שהוא טוב מידי בשבילי ויפרד ממני כבר... קיצר אני לא יודעת מה לעזעזאל עבר עליי ואני לא טובה בקשרים, בדר"כ יש לי יכולת מדהימה לסיים קשר בגלל טיסה לחו"ל, אבל מה עכשיו? באסה, אני בצבא. אמרת שאני יודעת בדיוק מה לעשות..לדבר איתו וכל זה...אבל הוא אמר לי שהניצוץ מת, כל הדיבורים בעולם לא יחזירו אותו :(

אהבתי את התגובה, פשוט ישר ולעניין..

ולחיזוק
גמני חושבת כמוך....

חןשסק

New member
אני הייתי באותו מקום לפני חודש

אני מציעה לך שכל פעם שאת רוצה להתקשר לחבר הקודם, או לשלוח אסמס- םשוט להתקשר לחברה/ידיד/אמא/אחות/סבתא. זה קשה, זה לא ממלא את אותו מקום בלב, את אותו חור בנפש, אבל זו הדרל הכי טובה להתמודד. לא לחשוב- הוא רוצה אותי עוד, הוא אוהב אותי, אנחנו צריכים לחזור- לא! זו לא צריכה להיות הגישה. אם אתם צריכים לחזור- אתם תחזרו, הוא יזום את הצעד, אם הוא מרגיש לבד אחרי הפרידה והוא ירצה לחזור, הוא ירדוף אחרייך, ואז את באותה הנקודה תראי אם זה מתאים לך או לא. מבטיחה לך, זו התרופה, אל תחכי לסימנים ממנו.... זה רק שובר את הלב ומדכא. אם בא לך לדבר מעבר, שלחי מסר....

למעלה