וואו, זה היה חתיכת קטע מפחיד.

0Pandemonium0

New member
וואו, זה היה חתיכת קטע מפחיד.

נכנסתי לפורום, קראתי הודעה לא ברורה של איזה מישהו לא מוכר, ומעליה, בראש הדף, הודעה של הנהלת הפורומים על סגירת הפורום. רציתי להתאבד, אבל במזל ראיתי שכתבתי "435" במספר הפורום במקום "453", אז בכלל לא הייתי בפורום הנכון. אבל זה, זה הפורום הנכון. אז אני לא אהיה פה לחגיגות, אבל מזל-טוב. הפורום כבר לא כל-כך "דיג'ימון", אבל לפחות הוא עוד "פורום", קבוצת דיון ששומרת על קשר בין חבריה, שזה מצוין. באשר לי, סיימתי עבודה על סיפור קצר ראשן שהתפרסם בשני חלקים בעיתון רשת בשם "משאלה". הסיפור נקרא "הכנפיים של נורית". יחד עם סיפורים קצרים נוספים שלי הוא בסופו של דבר ייראה אור בהוצאת "רסיס נהרה", שהיא הוצאה צעירה ועצמאית כמו שאני אוהב.
הכנפיים של נורית, חלק א'. הכנפיים של נורית, חלק ב'.

OOOO0

New member
מילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לראות אותך כאן!
מה שלומך?למה לא תהיה פה לחגיגות? אני שמחה שנכנסת להגיד מזל טוב לפורום.איזה כיף לשמוע שהסיפורים שלך עומדים להתפרסם.שיהיה לך המון
,והקישורים שנתת לא עובדים. אתה ממש חסר כאן, מילי.תחזור לכתוב כאן.אם לא באופן קבוע,לפחות מידי פעם.

gefencarolla

New member
זה אחד הדברים היפים יותר בפורום...

למרות שהנושא שלו הוא הדיג'ימון, זה מה שאיחד אתכם ועכשיו אתם קבוצה מגובשת ונחמדה ממש! רואים את זה על ההתחלה כשמגיעים לפה :) זה נהדר!!! תגידו, מישהו מכיר איזה אתר למסנג'ר און-ליין חוץ מebuddy או web msn? התוכנה הזאת רק עושה בעיות לאחרונה! [עוד רגע זה מגיעעע!]

star_female

New member
מילי @_@

מגניב לראות אותך פה. אנחנו צריכים לדבר יותר ^^; וואו, כל הכבוד על זה שאתה מוציא ספר... זה ממש מגניב! (לגבי הלינקים, גלית, הנה תיקון: חלק א' http://mishalah.blogspot.com/2009/06/blog-post_20.html חלק ב' http://mishalah.blogspot.com/2009/06/blog-post_27.html) אני אקרא את זה עוד מעט... וואו.

star_female

New member
קראתי...

שוב וואו. זה כתוב ממש יפה, ומעניין, והסוף חזק. תכתוב פה כשהספר יוצא עם עוד פרטים עליו?

Digi Lista

New member
מילי,איזו הפתעה!../images/Emo39.gif

אומנם דיברנו כמה פעמים וידעתי על עניין פרסום הספר(תמיד טענתי שיש פה אוסף של מוכשרים במיוחד שיתגלו ביום מין הימים) אבל תמיד נחמד לראות אותך גם כאן
אקרא את הקישורים יותר מאוחר,אני בטוחה שהוא מעולה כמו כול דבר כמעט שאתה כותב,גם אם לא יהפוך לרב מכר עדיין מדהים
אתה מוזמן כמו תמיד לעדכן ולקפוץ לבקר(אני ממש מרגישה כמו אימא שקוראת לגוזליה)

למעלה