וואו זה מדהים!

DCZ 95

New member
וואו זה מדהים!

אתם באמת תותחים וסופסוף פורום מעניין באמת ולא סתם "איך קוראים לו נחמד..כן.." טוב אז אני חדש-בקטנה.. ואני מאוד אוהב אלכוהול ומתעניין בכל הדברים הקשורים אליו בעיקר ללהכין (ולטעום).. בקיצור אחרי החפירות הבסיסיות-רציתי גם לספר לכם על מה שאני שותה ולשמוע דעות.. אני צעיר..ממש. ובגלל שאין יותר מידי כסף אז עד שאני שותה זה בשביל לדפוק ת'ראש-עכשיו אני מכיר כמה בארמנים ואלו שקרובים אלי אמרו לי שלא נוגעים במה שאני נוגע.. אני שותה 95% עם בירה-או עם כל משקה שנמצא באיזור (אגב-95%עם בירה שחורה יוצא בטעם של יגר)- והייתי רוצה לדעת אם זה בסדר לשתות את זה. מראש-על הבקבוק כתוב שהאלכוהול מיועד לשתיה ובכלל זה נראה בקבוק דווקא טוב של חברת פרפקט (מודה-לא משו אבל בכל זאת..) אני אשמח לדעת מה אתם חושבים על זה-להפסיק\זה לא כזה נורא\אם כבר אז תערבב עם..(^8.. תודה בכל מקרה ותדעו לכם שאני כבר יותר משעתיים רק קורא ת'הודעות פה בפורום-באמת שמעניין וטוב לדעת שקורס בארמנים זה בעיקר בשביל ההנאה והידע הכללי (שגם את זה אני אוהב אבל אם אפשר קודם לעבוד וללכת לקורס עם הכסף שהרווחת אז עדיף..) בכל אופן תודה-לילה נהדר ובאמת טוב לראות שיש כל כך הרבה אנשים שמתעניינים ומשתפים בנושא שאני מתחבר אליו מאוד..מודה חפרתי הרבה-ראש?
 
../images/Emo98.gif

שמע...אני לא יודע אם לערבוב שלך של כוהל עם בירה שחורה יש טעם של ייגר...אבל אם כן לבריאות. אולי תתן פה גם מתכון של כמה כוהל אתה שם בכמה בירה שחורה...נשמע אחלה קוקטייל...זול, טעים, דופק ת'ראש ואנחנו נהיה הברמנים היחידים שמכירים אותו... מבחינת להפסיק..ממש לא! אם אתה נהנה, למה להפסיק?! כמובן שזה (כמו כל אלכוהול אחר כולל הכי יקרים) ידפוק לך את הכבד לקראת זקנה...אבל אין מה לעשות ככה זה בחיים בסוף מתים. אם אתה מערבב את זה עם בירה זה באמת תורם לרצון שלך לדפוק את הראש, כי בירה עם וודקה זה דופק ממש, כוהל עם בירה...נראה לי בכלל חוויה. אני לא יודע עד כמה אתה צעיר...כשאני הייתי צעיר, 13 בערך, הייתי שותה לא בפאבים...ואז זה בכלל לא יקר לשתות תקילה זולה או וודקה זולה, מה שכן אף פעם לא חשבתי על בירה עם כוהל, כל הכבוד על היצירתיות
אני אישית שתיתי כוהל נקי כמה פעמים וזה זוועה, פעם אחת הייתי ממש שיכור והחברים הנחמדים שלי החליטו שזה יהיה ממש מצחיק לשים לי כוהל בקולה...אני זוכר שלא היה כזה נורא, ואני גם זוכר שאני לא זוכר יותר מדי מאותו לילה הזוי
מה גם, יש רוסים ששותים כוהל נקי, ושתו את זה ככה במשך דורות והכל טוב ויפה...כך ש...לחיים אחי!
 

DCZ 95

New member
תודה אחי!

כמו שכבר אמרתי-אלכוהול זה תחביב מאוד אהוב עלי-מאוד! ניסתי את ה95 עם המון דברים-אפילו להסניף אותו אחרי ששופכים אותו למים רותחים(זה גרם לעשרים שניות מקסימום של סחרחורת וסרטים על ארמגדון ואז פשוט יצא לי אפצ'י לכיור שרוקן אותי מהגז המבורך) בכל אופן-אל תנסה את זה עם מיץ אננס-זה הכי גרוע שיש ואני לא באמת שותה את זה עם בירה שחורה-זה לא משו פשוט בטעם של ייגר זול-שים קצת בכוס-ותוסיף בירה שחורה ותלמד ת'טעם שלך.. אם כבר אתה רוצה דברים טעימים עם זה-שתה את זה בפאנטה שוקטה וזה הולך גם עם אקזוטי מצויין (אפשר גם לערבב את שניהם) אני פשוט כבר שתיתי את זה כל כך הרבה שאני לא יכול לגעת בשוקטה או אקזוטי בכלל-גם כשאין אלכוהול- ואני מערבב את זה עם בירה סתם-נגיד יחס של קצת פחות מרבע כוס 95 וכל השאר בירה-עדיף טובורג אדום הכי טעים- אני אישית משלוש ארבע כוסות חד פעמיות (כשרק יהיה לי כסף..) של זה-אני דיי מסובב ת'ראש בכיף ככה. חפרתי אבל בקטנות-זה על נושא אהוב! ואחי-יצירתיות זה הכי כיף! אני לומד ת'עיקרון של משקה ומתחיל לשחק בפריסטייל-באמת הכי כיף.. יאללה-טוב לראות שיש עוד כמה שרוטים בנקודה שלי! תהנה וספר לי על כל יצירה מעניינת שיצאה לך וגם לי אפשרית..ראש?
 

DCZ 95

New member
סלח לי-גם קצת לא שפוי

ובכבד ובמוח דיי אפוי מה התכוונת בשאלתך אם אני קיים?
 
למעלה