וואו חברה!

Digi Lista

New member
וואו חברה!

רשמית התאבדתי!, יומיים אני לא כאן וכמות ההודעות שנאלצתי לקרוא(אני תמיד קוראת את כול ההודעות) פשוט עצומה!שני דפים ביומיים?! אני לגמרי בהלם, מסתבר שיש עניין בפורום(תפוז היו ספקנים...). הפרקים שהיו בשלושה ימים האחרונים היו ממש בסדר, הקול של אימפמון דווקא מצחיק אותי(כי זה קול של שטיח...)היום הראו משהו שהזכיר לי העונה הראשונה, למי שזוכר כשהם היום במצפה הגבוה הם נזכרו בגריימון שנלחם בפרוטומון(נדמה לי ששכחתי את השם)הציפור הירוקה על הגשר, ואחר כך גרודומון(הגדילה של בירדראמון) נלחמה בממוטמון והיום גילמון נלחם על הקשר עם דוידראמון, לי זה היה מאוד מוכר... הפרק ביום ראשון עם ריקה היה(כמו שציינתי בימים הבודדים שהפורום פתוח) מסוג הפרקים שאני אוהבת(יחי הקיטש...) כמובן שזה מאוד לקן שחשב שהדיג´ימונים הם רק משחק, ובמידה מסויימת גם למערה של מאט(עונה 1) הפרק בו מאט מגלה את רגשותיו...כנראה שהזאבים הבודדים הם בעלי מאפיינים זהים בכול עונה(וטוב שכך)... והודעות אישיות: קן, אהבתי את הדיג´ימונים שלך,הלוואי וכישרון הציור שלי לא היה מסתכם בבית ועץ שנראים מעוותים ולא מזוהים. חן ויאקומו(למה לא מושרה או בינקה?)ברוך בואכם לפורום,מקווה שתיהנו בו(כן,חזרתי למוטו שלי...)עד שלא תרצו לצאת אף פעם(אוקיי,זאת שאיפה...) לגביי פרסום אתרים, אין לי בעיה עקרונית עם העניין רק לא לפרסם דברים שלא קשורים(כמו דברים על הארי פוטר),אומנם אני לא מתעניינת רק בדיג´ימון(וטוב שכך) אבל הפורום מיועד רק לדיג´ימון(הנהלת תפוז דורשים את זה...) אני מקווה שלא היו תקלות ביומיים האחרונים, ראיתם שהנהלת תפוז כתבה שיש תקלות בגלל שהם עושים שיפורים ובדיקות, ואני מקווה שגם ראיתם את ההודעה שלי מיום שבת בנוגע לעניין מחיקת ההודעות(קיבלתי כמה הודעות כעוסות)והבנתם שזאת לא אשמתי(עד כמה שעליי לקחת אחריות על כול דבר בפורום, כשאני טועה אני מתנצלת ומודה בטעות אבל הפעם...) זהו לבינתיים...

Digi Lista

New member
יש לי רעיון...

מה דעתכם שנעשה בקרוב תחרות אתרים?...כול אחד יציע אתר או כמה אתרים ונכין לזה מקום מיוחד בדף הקישורים של הפורום(כרגע זאת רק הצעה,אולי זה אפילו ישתפר...) מה דעתכם?

יאקומו

New member
רעיון גדול!

רעיון סופר! (סופר סופר אטרקטיבי...) תגידי את זה לחן, יש לו אתר (אל תגידי לו שאני אמרתי לך...)

Digi Lista

New member
אמממ....

בבקשה...(על התודה...), לגביי האתר של חן אני יודעת עליו עוד ממזמן את חן אני מכירה עוד משנה שעברה(לא באופן רשמי כמובן, רק דרך האינטרנט...), אני מניחה שאולי בעתיד נשתף פעולה...(אני נתתי את הקישור לאתר שלו בקישורים ממש מתחילת הפורום,זה סוג של פרסום... מסקנה אנחנו בעצם איכשהו כן שותפים...)

Snake Bandage

New member
וואלה, רעיון גדול!

תגידי, אני יכולה להציע גם אתרים שהם לא שלי? כי יש כמה אתרים שמצאתי שהם ממש טובים, וחבל שרק אני אדע עליהם... גם אני אוהבת את הקול של אימפמון! בתור מישהו שנשמע כמו שטיח, הקטנצ´יק הזה די חמוד! המממ...
מעניין מה הם יעשו עם הקול של בילזמון כשהוא יופיע בסדרה... הרי הוא לא יכול להישמע כמו ילד עם קול של שטיח...

Digi Lista

New member
בטח שכן!

אחרי הכול גם לי אין אתר אישי משלי אז אני אמליץ(אם אכן הרעיון יצא לפועל)על אתרים אחרים. אימפמון ממש מתוק.

Digi Lista

New member
מסתבר ש...

שלא את כול האתרים אפשר לפרסם,כי יש אתרים שיש בהם הורדות לא חוקיות או משהו כזה, אני כמו שאתם יודעים חדשה בניהול פורום ולכן לא ידועים לי עדיין כול החוקים(אני לומדת רק שזה לוקח זמן).אם אכן התחרות תצא לפועל חשוב שהיא תהיה חוקית ושאף כלל של תפוז או של מקום אחר ישבר. אני אשמח אם מישהו(קראתי בפורום פוקימון על העניין)יוכל להסביר לי מה בדיוק מותר ומה אסור לפרסם, כי אם רוצים שהפורום יצליח צריך לשמור על החוקים(זה היה המסר החינוכי להיום...)

Snake Bandage

New member
טוב... אני אסביר.

הורדות לא חוקיות הם הורדות של כל דבר שיש עליו זכויות יוצרים, כמו קבצי MP3 וקטעי ווידאו. כל עוד לא נביא לינקים לאתרים שיש בהם הורדות מסוג זה, הכל יהיה בסדר ולא נעבור על שום חוק.

Morphia

New member
בהתאם ל...

מסורת שלי להגיב, אז הנה, דבר ראשון, ברור שיהיה עניין בפורום הזה, הוא ממש פופולרי, הרי זה לא יכול להיות אחרת כשדיג´ימון היא אחת מסדרות האנימה הבודדות המשודרות בארץ, וגם המוצלחת ביותר (אולי חוץ מפוקימון ושינזו..). הקול של אימפמון באמת מזכיר שטיח, אפילו... באופן מטריד... והקטע שגילמון נלחם ב... שכחתי את שמו... זה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו- הנה משהו שרואים בכל עונה, אבל פייר, זה היופי של הסדרה, הקרבות בעולם ה´אמיתי´. אני ראיתי רק את הפרק עם מאט במערה (היו לי קצת בעיות עם הטלויזיה כששודרה העונה השניה...) ואני מאוד אוהבת פרקים כאלה, זה נותן הרגשה של הבנה, או הזדהות עם הדמות (או התנגדות לדעה) בכל אופן, יוצא לראות מי באמת (?) נמצא שם... אה... לא ראיתי שהיו תקלות... מצד שני לא הייתי פה באופן שוטף... טוב, זה כל מה שהיה לי להגיד, אה ושוב לשבח אותך על היוזמה!

Digi Lista

New member
תודה רבה!

תמיד נחמד לקבל שבחים ומחמאות על משהו שהשקעת בו את כול הלב והנשמה(ואני עדיין משקיעה ותמיד שמחה לקבל רעיונות לשיפור). לגביי האתרים תודה על ההסבר עכשיו נשאר לי רק לשאול איך יודעים אם הדברים באתר מסויים חוקיים או לחילופין בעלי הגבלה וזכויות יוצרים?(אני מפנה את השאלה גם לתפוז עוד מעט...)

למעלה