וואו...יבש כאן, מוכיח את התיאוריה..

The Flash

New member
וואו...יבש כאן, מוכיח את התיאוריה..

שאי אפשר לבנות פורום על משהו שלא מתחדש

DviRincewind

New member
דווקא עם זה אני לא מסכים איתך

אני לא מכיר סדרת ספרים שמתחדשת כמו עולם הדיסק. היו תקופות שבהן יצאו 3 ספרי עולם הדיסק בשנה אחת. גם כיום יוצאים המון ספרים- רק לאחרונה יצאו Theif of time, ספר הילדים החדש שאני לא זוכר מה שמו (משהו עם חתול), The science of the Discworld II, ואם אני זוכר נכון, גם עומד לצאת עוד פורטפוליו וגם עוד ספר חדש בסדרה בקרוב. גם על כל מה שיצא עד עכשיו אפשר לנהל דיונים אין סוף. הבעיה היא שאנחנו בינתיים מעט אנשים. לדעתי צריך קצת לצאת ולפרסם את הפורום, לפתוח דיונים חדשים וכו´, וצ´יק צ´אק אנחנו פורום פעיל. לא ככה?

DviRincewind

New member
תודה ../images/Emo13.gif

היה נורא כיף... ואת החרא היחיד, למזלי הרב, חטפה רק האסלה...

alond

New member
אמנם אני פה פעם ראשונה אבל

יש גם את the last hero שמשום מה לא נחשב ספר עולם דיסק פרופר, ויש את nightwatch שהוא הספר ה-27 שיוצא בנובמבר אאל"ט ספר הילדים החדש אינו מעולם הדיסק the unadulterated cat או משהו כזה.

יש מספיק נושאים לדון בהם

אפשר לדון בכל אחד מן הספרים, אבל לא נראה שעושים את זה כאן.ויש נושאים קלילים כמו "הציטוטים האהובים עליך" וכו´.בסך הכל אין הרבה מה לדון בספרים, כל אחד עומד בפני עצמו והם גם די סגורים מבחינת עלילה.

alond

New member
צ´מע, לפורום רומח הדרקון יש פחות

ספרים (למרות שהם יתהדרו ביותר ממאה, מעטים מאוד(!) קראו שם יותר מ-10 ספרים) ויש שם אקשן לא רע. לפראטצ´ט יש 26. אולי אפשר לקחת משם רעיונות.

N a a t z

New member
רומח הדרקון../images/Emo181.gif

הרבה יותר מוכר, לא
פראצ´ט, די פחות... &_&

למעלה