וואו יום שישי זה ה 13 ??

pachanga

New member
וואו יום שישי זה ה 13 ??

מישהו מפחד?? שאני אבוא לשמור עליו? ;-)

ROZELESS

New member
פחד מוות .......

מהההזההה מפחיד לזיין מחר ..... אני פוחד ש``הוא`` יפול לי באמצע האקט ..... וואי איזה מסכנה תהייה החברה שלי ... נראה לי היא תתאבד אם היא לא תוכל לקבל אותו יותר !!! ((-8 B-)

pachanga

New member
אני סומכת עליה בקטע הזה....

חברה שלך אני מאמינה שהיא יודעת איך להתנהג במצבים כאלה מה שלומך אגב? פא`צנגה

ROZELESS

New member
המשך תגובה .....

מה שיפעת בטח תעשה זה שהיא תשמור אותו במגירה ותחפש דרך לחבר לזה בטריות ....... המבין יבין !!! ואני מרגיש מיוחם מתמיד עכשיו עם החום הזה (-8

pachanga

New member
זה לא חדש לי דודו....

חם לך גם אם לא היה את החום הזה עוד שבוע של סיפורי סקס למינהם???? אתה מוזמן לספר בפורום סקס, או בתוך חיי לילה:) אגב ואני גם מבטיחה לך שאני לא ישאר חמה השבת הזו;-)

keren007

New member
יש לכם חיי לילה מעניינים מאוד...

אני ביום שישי ה-13 הולכת לחברה עם עוד כמה חברה שהיא הזמינה, נצפה בסרטי אימה, נעשה סיאנס, היא תקשט את הבית בכל מיני דברים מגניבים כאלה... אגב, יש למישהו עוד רעיונות למה לעשות ביום שישי ה-13? אם כן אז תודיעו לי........

ROZELESS

New member
הצאות לבילוי .....

הסקס אצלנו זה רק הדובדבן שבקצפת ...... זה רק בסוף הערב אחרי הבילוי אנחנו מחורמנים ורוצים לפרוק את העומס ... אנחנו יוצאים למסיבת האימה שיש במועדון תכלת בנמל ת``א זה של רדיו רדיוס 100 FM את מוזמנת להגיע ולכייף ובכלל לכל מי שרואה את זה ....... תבואו !!!!!!! (-B

pachanga

New member
אחלה keren007

אני חושבת שתהני מהספק, תהני לך בליל השלוש עשרה, אני התכוונתי לצאת לבלות אבל אני קצת מושפעת מהאמונות האלה ( להמרות שיש לי חתולה שחורה ) נראה לי שממנה אני צריכה להזהר ביום כזה!

keren007

New member
מה לעשות, בסוף זו לא היתה מסיבת

יום שישי ה-13, הפכו את המסיבה ליומולדת של חברה שלי. היה נחמד........ נשארתי ערה כל הלילה (פעם ראשונה בחיים שלי), ראינו שפשוף נעים, רוד טריפ, ואלאדין...... בסוףכל סדר היום השתבש לי...... ופאצ`אנגה- יש לי רעיון בשבילך............ תשימי כמה טיפות של טיפקס על החתולה שלך וככה היא כבר לא תהיה חתולה שחורה...... תמסרי לה ד``ש ממני ומהחתולה האפורה שלי שאף פעם לא עושה לי מזל רע....... קרן

pachanga.

New member
אבל היא לא...

.. עושה לי מזל רע להפך החתולה הזו מביאה לי רק הצלחה (לא ממש מאמינה בזה בגלל שאני אמינה לחתולה שלי) אגב יש לה כמה שערות באוזניים ומפוזרים קצת בגוף האמת שהיא זקנה, אז זה לא נחשב שחור:) וטיפקס?????? זה יהרוג לי את הפנפונה שלי! אגב גם אצלי הערב התחיל בחיפוש לדיסקוטק נגמר בישיבה על קפה הפוך, צחוקים , החלפת טלפונים והיום היה ההמשך:)

keren007

New member
אה בת כמה היא הפנפונה שלך?

והטיפקס זה היה בצחוק, אני בדרך כלל משתמשת בצבע מטמבור........ ואיך קוראים לה דרך אגב?

pachanga.

New member
אני קרויה בשם שלה:)

נו מה אני מנסה להגיד לך כל הזמן שקוראים לה פאצ`נגה!!!!!!!!!! לפונפונה שלי:) אבל היא מאוד מבוגרת כבר היא בת 9 נדמה לי היא גדלה עם אחותי בקיבוץ ואז היא עברה אליי פאצ`נגה שניה אני מביאה לך לאכוללללללללללללל

למעלה