וואו, כזה מריחה לא ראיתי הרבה זמן אצל ויוה

Don Nirtin

New member
וואו, כזה מריחה לא ראיתי הרבה זמן אצל ויוה

מעדיפים להתמקד בטורקיות ופשוט לא רוצים לספר לנו מה המחליפות של הספרדיות.

בושה!

faery18

New member
לגמרי
3 מחליפות כבר היו אמורות להתפרסם

לא ברורה ההתמהמהות
קצת כבוד לז'אנר הלטיני שבנה את הערוץ הזה
שיפרסמו כבר את המחליפות שלפחות כל אחד יידע איך לתכנן את הצפייה שלו
כתבתי להם עכשיו גם בפורום
(שמשום מה עדיין לא הסתנכרן עם השעון
)

Dona Sonrisa

New member
אני חושבת שאולי המחליפות החדשות

לא משהו בכלל...
והם יודעים את זה..
שכולם יכעסו על ויוה.
ואולי יכתבו להם בהודעות
ולכן ויוה מושכים את הזמן
כמה שהם יכולים...

Don Nirtin

New member
הם ממילא כבר חוטפים אש על המחליפה הטורקית

מה זה משנה להם לחטוף עוד אש?

evglev1

Well-known member
מנהל
זה לגבי מתחת לשמיים אחרי עליית מתחת לשמיים ומילה של כבוד

בקצב הזה לא אתפלא אם הם ירדו מהפסים וישימו את אישה רעה במקום מתחת לשמיים. לגבי באהבה אין חוקים כבר הודיעו שתהיה מקסיקנית, עד כמה גרועה היא יכולה כבר להיות? אולי הם יורדים מהחלוקה של הערוצים ואחת המחליפות טורקית ולכן הם מתמהמהים, אחרי הכול עם רסיסים הם סתמו את המשבצת החוזרת הטורקית לשנתיים אז אולי ישימו טורקית חוזרת במקום מתחת לשמיים או אולי מתכוונים לשים שידור שלישי נוסטלגי כבר עכשיו.

Dona Sonrisa

New member
זה ברור שמשהו לא בסדר

השאלה מה?
או שהמחליפות גרועות
או שאולי לא קנו עדיין כלום ולכן לא יודעים כלום? למרות שאמורים לקנות טלנובלות מראש.
אפילו את השידור חוזר מושכים
אולי באמת משהו יחסית לא ישן..
אם המחליפות יהיו טורקיות זה די אסון לכל אוהבי הטלנובלות הלטיניות..
משהו מוזר
הרי הודיעו על טורקית ועל אחרות לא...
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
פשוט ביזיון, אפילו את השידור החוזר שכבר יש בו תקצירים עד

הפרק האחרון מהשידור הקודם וידוע שנשארו בסך הכול 16 פרקים ואפילו אותו לא מפרסמים. מלא רוק סטאר שנשארו עוד 20 פרקים או במידה והם טעו לגבי מספר הפרקים בבאהבה אין חוקים שרנת אמרה שבמקסיקו היה מעל 90, אז כמה פרקים יצאו בגרסה הבינלאומית ללא הפרקים הקצרים, אז נגיד שיש 90, אבל אפילו את השידור החוזר אלוהים ישמור לא מפרסמים. וגם אימא מסתיימת גם אחרי רוק סטאר, פשוט ביזיון. מזל שהמחליפות בספטמבר אחרת היינו שומעים על המחליפה של אני והיא לפני על המחליפה שלהן!!!

faery18

New member
לפי ויקיפדיה יש לבאהבה אין חוקים 91 פרקים ועדיין לפי החישוב

המחליפה הייתה אמורה כבר להתפרסם

evglev1

Well-known member
מנהל
בויקיפדה בטורקיות התפרסם מספר הפרקים הטורקי

בשורה וסאיט כתבו שיש 21 פרקים ובויוה פלוס היו 46, כך גיליתי שגם שם זה לא היה בדיוק 2 פרקים לפרק וחילקו קצת בצורה שונה כדי להפוך 21 פרקים ל-46 ולא ל-42. דווקא אם יש 91 פרקים יש עוד בדיוק חודש כך שיש להם שבוע לפרסם, אבל לאור ההתמהמהות עם מתחת לשמיים לאור הפרסום של המחליפה של אימא זה כבר מעצבן ומפחיד.

faery18

New member
אכן בעוד חודש בגלל זה בהחלט הגיע הזמן שיפרסמו ועוד אחרי

שהקדימו את ההכרזה על הטורקית אז בכלל.

evglev1

Well-known member
מנהל
העניין הוא שאם מספר הפרקים באתר נכון

שתיים מהן צריכות להתחיל ביום החמישי שבין יום כיפור לסוכות. לגבי השידור החוזר אין ספק לגבי מספר הפרקים. אבל יש מצב שהולכים להביא את זהות אבודה המבוקשת שייתכן ולא יכלו להביא לשידור חוזר בסיבוב הקודם בגלל תביעה על זכויות יוצרים ולכן רוצים לעשות את זה מתנה לראש השנה.

elall

Member
מנהל
אני בספק שדבר כזה יכול לקרות

סביר להניח שהם מראש רוכשים טלנובלות עם זכות כפולה לשידור, ולזהות אבודה כנראה לא הייתה אופציה הזאת. יכול להיות שעכשיו אם הם רוצים לשדר אותה הם צריכים לרכוש שוב זכויות שידור. לא נראה לי שהם ירצו לבזבז כסף על שידור חוזר. אני די בטוחה שיש להם משהו יותר חדש עם זכות לשידור חוזר.

evglev1

Well-known member
מנהל
עובדה שהם כתבו בפוסט של אנט שהם משתדלים להביא טלנובלות

נוסטלגיות כמו שהביאו את בובה פראית, נכון שמילה שלהם לא מילה, כי הם גם הבטיחו שעל בובה פראית יהיה פיצוי של טלנובלה חדשה במשבצת חוזרת וגם השבועיים שבהם היו אמורים לפרסם את הפוסט לקחו חודשיים וגם זה אחרי שהזכרתי להם בפייסבוק.

לא הגיוני שאת כל הטלנובלות של קלונגה רכשו עם זכויות שידור לפעמיים ורק את תשוקות רק לפעם אחת כנ"ל לגבי גבריאלה ספניק שאת כולן רכשו לפעמיים ואת האסירה רק לפעם אחת, אם כי גם אלמה שודרה רק פעם אחת, אבל שודרה גם באתר. גם יש סבירות גבוהה שהתכוונו לשדר פעם שנייה את חיים כפולים ובדקה התשעים החליטו להפוך את ערוץ ויוה פלוס לטורקי-קוריאני ולכן במקומה שמו את אזל שסימנה את תחילת הפיכת הערוץ לערוץ טורקי.

elall

Member
מנהל
אותי הכי מעניין מה מחליף את רוק סטורי

נשארו 20 פרקים, לא? אז גם מחליפה שלה אמורה להתפרסם בקרוב. יחכו שכוח לאהוב תגמר ובמקומה יביאו ברזילאית חדשה? האם הם רוצים לשמר את משבצת של 7 כמשבצת ברזילאית ולהביא ברזילאית חדשה במקום רוק סטורי, אבל השאלה אם הם מוכנים להמשיך לפנק אותנו עם שתי ברזילאיות בו זמנית?
תסריט נוסף- שידור חוזר ברזילאי במשבצת של 7

למעלה