וואו, כמה הפסדתי שלא הייתי כמה ימים

yaeli4

New member
וואו, כמה הפסדתי שלא הייתי כמה ימים

ויש כאן מלא חדשים, וניצת לובשת גלימה כחלחלת ואני גם מתגעגעת לרולן ולאוהי. אנחנו מתאוששים. אור חוזרת לעצמה לאט לאט, למרות שעדיין לא החלימה לגמרי. זה ארוך, אין ספק. משבת היא חולה. אבל טוב להיות בבית. אבא שלה צלצל לשאול היום לשלומה, דיבר שנייה וסגר. אתמול השתחררנו ועד עכשיו לא היה טלפון. כשביקשתי ממנו אתמול שיבוא לשחרר כי יכול להיות שאצטרך לקחת את הבן שלי מהגן בדיוק בשעת השחרור הוא אמר שהוא עסוק בזמן הזה ושאני אסתדר. למות. נשבעת לכם. כל פעם מחדש אני משפשפת עיניים ולא מאמינה. תסלחו לי שאני עוד לא במיטבי לחזור לכאן בגלל העומס של העבודה והטיפול בילדה. בינתיים אני קוראת ונורא מאושרת לראות שהפורום גדל לו קמעה. רולן תהיי מבסוטית כשתחזור ותראה שהגוזלים מתנהגים יפה... ושומרים על הקן. נשיקות לכולכם,

1נתי 1

New member
../images/Emo24.gif יעלי

שמחה שאור מתאוששת הדאגת אותנו בקשר לאבא- תפסיקי "לאכול" את עצמך את האבא זה לא ישנה ולך זה רק יזיק האקס שלי מעולם לא החסיר יום עבודה בגלל מחלת הילדה והיא היתה ילדה ספסטית וגם תמיד כשביקשתי שייקח מהגן/בית ספר תמיד תמיד - בדיוק היה מאד מאד עסוק למדתי לא לבקש למדתתי להסתדר לבד ותאמיני לי - זה אוכל אותו עד היום אז איספי כוחות בשבילך, בשביל אור ובשביל הקטנציק וכמובן - בשבילנו

blonda3

New member
תחשבי שאת אלמנה../images/Emo88.gif

זאת עצה ששמעתי פעם ממישהי/ו.... וזה עובד-מנסיון. אני מגדלת כבר 4 שנים לגמרי לבד ילדה קטנה ואין לי עזרה מאף אחד.גם לא מהמשפחה. ותאמיני לי שאפשר. מתרגלים לכל מצב. לא מצפים לכלום אז גם לא מתאכזבים. ומי שבסוף יאכל את הכובע זה הם. האבות הנוטשים. ושאור שלך תהיה בריאה במהרה.

עלמה 3

New member
אהלן אהלן יעליק ../images/Emo24.gif

יופי, את נשמע הרבה יותר טוב. תפסקי לצפות ממנו, רדי מזה.... קחי, ארגז תארזי אותו שם בפנוכו בפנוכו..עמוק ותעמיסי שם למעלה בבוידם, רגע רגע שכחתי... תקשרי את הארגז עם חבלים. ואני מצפה ומצפה שתחזרי אלינו , במיטבך ופתיחת הבוקר.. אוהבת אותך

היי מותק

כמה טוב לראות אותך ,נשיקות לאור המקסימה באמת תפסה את הוירוס ברצינות,מקווה שמחר תתעוררו ליום חדש עם הרבה הרבה בריאות.

yaeli4

New member
תודה חמודים שלי, על קבלת הפנים

ולגבי האבא: גם בעלי אומר לי תמיד, עזבי, אל תאכלי את עצמך בגלל זה, אבל אני מתקשה לעכל את ההתנהגות הזו. פשוט מתקשה. לא מסוגלת להבין איך אדם מביא ילד לעולם, ועוד ילדה באמת מיוחדת ומדהימה כמו אור, ופשוט כמעט שלא להכיר אותה. זה מזעזע אותי. אם יש אלוהים בשמים. הוא כבר יקבל את העונש שלו במקום אחר ובזמן אחר. בכל אופן, אני מוקסמת מהפעילות הענפה כאן בימים שנעדרתי. איזה כיף שהפורום פורח כל כך. נשיקות לכולכם,

*יערית

New member
יעלוש../images/Emo24.gif

פתאום מרגישה שגם אני נעלמתי
מסיבות אחרות כמובן, שמחה שיש התאוששות וקשה לשמוע שגם בזמנים כ"כ קשים השותף לילדים אינו משתף פעולה ומתחמק....מוכר להרבה מאיתנו.. בקצב שלך אנחנו כאן ושם

למעלה