וואו כמה הפתעות הבאת לנו היום|מאוהב

SHELLBABE

New member
וואו כמה הפתעות הבאת לנו היום|מאוהב

והערת את הפורום שנעשה משעמם בזמן האחרון כן ,לדבר על נמרוד והשירים שלו על זה כיף לשוחח. באמת מציאות הפוכה הוא שיר מדהים . אתה יודע שיש לו עוד שם כדורים פורחים וגם על שמו שם האלבום כולו. ונראה לי שהאלבום כולו מדבר בעצם על ליצור מציאות טובה יותר "להאיר בחשיכה את המציאות ההפוכה" אולי את זו שבה אדוננו זה שאנחנו יוצרים יהיה אל החירות ולא אל השיעבוד. ושהחברה שלנו תתיחס לחריגים בכבוד שעל זה מדבר השיר גשרים. והאם שמעת את "בואי אלי נקיה" מה דעתך על השיר הזה. אני חושבת שהוא מדהים

לא, לא שמעתי את בואי אלי נקייה.

אבל אני מקווה שנימרוד, באמת מאמין בליצור מציאות טובה יותר. אכן גדולה היא לכתוב על מציאות נאורה יותר ומאושרת יותר לכולם, אך האם האמן עצמו מאמין בהם?

E l i a n

New member
לדעתי כן,נדב..ואני אגיד לך למה..

האלבום "מציאות הפוכה" מדבר כמעט כולו על מציאות אחרת,שונה,טובה יותר.. ואם על זה נימרוד כתב את כל האלבום,וכל השירים כולם הם שלו,גם מבחינת המילים,גם מבחינת המוסיקה,אולי זו סיבה מספיק טובה להאמין שנימרוד אכן מאמין במציאות יפה יותר,ואולי הוא באמת אופטימי.. אליאן..

E l i a n

New member
נכון..! גם אני חשבתי על זה..!

גם לדעתי שם האלבום הוא "מציאות הפוכה" משום שרוב (אם לא כל..) השירים מדברים על מציאות,מה קורה בה, ומה נימרוד היה רוצה שיקרה. נכון? אני מציעה שלכל אחד שיש לו את האלבום,הוא יבחר שיר אחד מתוך ה-11,וינסה לנתח,כמה שירצה,על ה"מציאות" שמוצגת בו,ועל כל מה שקשור. אם יישארו שירים ללא "ניתוח"..ננסה כמה חברים ביחד. הניתוחים יפורסמו ככתבות בפורום. אז..למה אתם מחכים?
נ.ב. האם שמתם לב לתמונות בחוברת השירים? אולי גם להם ניתן פרשנות.. אם בא לכם. כל מה שתרצו. "עד חצי האדמין" אליאן.

אופ..

אני כל כך אהובת לעשות את הדברימ האלה.. עמ דיסקים של אביב גפן למשל :) אופ אלב אין לי את הדיסק
אופ חבל ..
כל מקרה הוגנבה לאוזני שמועה שלחברה שלי יש את "אין חלום אחר" ככה שאני ישתדל ( למרות שיש לי הרגשה שאני לא ממש יצילח
) להשאיל ממנה אותו
-
-

E l i a n

New member
אל דאגה,רונושית אהובה..!

אני אחכה עד שיהיו לך הדיסקים..כי אני יודעת שיבוא יום,ויהיו לך אותם..! ותבקשי מחברה שלך להשאיל,תקליטי בינתיים על קלטת,ואז כשיהיה לך כסף,וכוח, תקני גם את האלבום. אם את מצליחה "להשיג" את האלבום..שימי לב..משהו כמו..10 דקות אחרי השיר "וברגע אחרי"..יש שיר מדהיייים שנקרא "שלוש", שנימרוד כתב לזכר אחיו הגדול,אדי. אוהבותך המון המון! אליאן.

יששששששששששש ../images/Emo6.gif-: D

היא הסכימה !1 איזה כייפ :)) אבל היא מרשה לי רק להקליט תא זה ולהחזיר
טופ לא נורא זה גמ המונ :)) איזה כייפ :)

E l i a n

New member
ישששששש..!!!! ../images/Emo24.gif

אוהבתותך המוווווווווווווווווווווון!!!!! ובטוחה שגם תקני את האלבום..נכון..? :)))

למעלה