וואו...לא הייתי פה הרבה זמן

DAN1EL

New member
וואו...לא הייתי פה הרבה זמן ../images/Emo9.gif

ויש לי כמה שאלות שהצטברו: 1. "הצלצול 2" - מתי יוצא? 2. "המנסרים מטקסס" - יגיע לארץ? 3. "מגרש השדים - ההתחלה" - מה נסגר עם זה? יש למישהו פרטים? 4. איזה סרטי אימה מתוכננים להגיע לארץ בקרוב? מה עם ג'יפרס קריפרס 2,ו-3? נדמה לי שהשני הגיע פה לארץ רק בוידיאו ו-DVD

xander55

New member
בקשר לצלצול 2 ...../images/Emo129.gif

הוא יגיע בנובמבר ה"קרוב".

TrancE MaN

New member
תשובה

4. השני הגיע... וסרטי אימה שעומדים לצאת זה "האויב שבפנים - אפוקליפסה" למרות שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה אימה.. גם אמרו פה משהו על פרדי נגד ג'ייסון נגד האש, לא יודע אם זה נכון... ואממ זהו לפי מה שאני יודע אבל בטוח יצאו עוד

blinkin p a r k

New member
אכן זאת שמועה נכונה...

פרדי וג'יסון נגד האש הוא אכן הסרט ה-2 בסדרת הסרטים של פרדי נגד ג'יסון... אני לא יודע כמה מכם היו כאן עד לפני כמה חודשים... אבל היה פה אחד שהוא מומחה בנושא והוא הודיע שהחברה New Line Cinema תוציא עוד סרט של פרדי נגד ג'יסון נגד האש... האש אם אני לא טועה הוא גם גיבור בסרט אימה... ודרך אגב מי שמחפש סרטי אימה טובים, החברה הכי טובה בקשר לסרטי אימה היא New Line Cinema...

blinkin p a r k

New member
ודרך אגב אני לא זוכר את שמו... אבל

קראו לו משהו עם ערפד.... יש לך מושג למה הוא עזב?

D i l D o

New member
אם זה הערפד אז זה לא אור...

זה פטריציה (שם בדוי) הוא בא לביקורים מדי פעם. וכן, אני עידו, איך אתה זוכר? שינתי כינוי אולי? כי אני לא כ"כ זוכר אותך...סורי

blinkin p a r k

New member
זה לא נורא כי...

אני לא הייתי כל כך פעיל פה ושם הסתכלתי על הודעות והאנשים פה ממש ממש השתנו!!!! אף אחד חוץ ממך לא נשאר אההה וגם טינקרבל....

blinkin p a r k

New member
אחי סליחה אבל לא זוכר אותך...

מצטער אחי... כנראה באת אחרי שאני עזבתי...

DAN1EL

New member
מצד אחד הגיוני,

כי אני גם לא זוכר אותך (היה לך ניק אחר?) אבל מצד שני...הייתי כאן בערך שבוע-שבועיים אחרי שהפורום נפתח, אז זה מוזר... טוב, לא חשוב. :)

blinkin p a r k

New member
אממממ לא אותו ניק...

אבל לא הייתי פעיל רשמתי שניים שלוש הודעות וזהו לא הייתי פעיל פה יכול להיות שלא שמתי לב ואולי אני מקיר ת'ניק אבל אני אל זוכר כי לא הייתי פה הרבה זמן

למעלה