וואו ! מה קורה סוגרים את גלגל"צ???

sweet pita

New member
וואו ! מה קורה סוגרים את גלגל"צ???

אוי זה עצוב
הם עכשיו משמיעים את השיר הראשון שהם השמיעו שהם פתחו את גלגל"צל פני 10 שנים : סע לאט של אריק אינשטיין. זה מסוג השירים שעושים לי טוב בלב על ישראל

sweet pita

New member
טוב מסתבר שזה היה השיר האחרון

שהם ישמיעו עד החלטת בג"ץ מחר...בדיוק פתחתי את האתר וזה היה השיר האחרון ב-12 בלילה בישראל : הם לא יכולים לשדר מוזיקה. יש להם טלמסר לתמיכה בהם :03-765-1005 מסתבר שיותר מ60 אלף איש כבר התקשרו : עכשיו הם רק מדברים ומתקשרים אליהם אנשים : עצוב.

אפשר אם כבר .. לשלם להם

גלגל"צ היא התחנה הכי נשמעת (ולדעתי, הכי טובה), היא קיימת בראש ובראשונה בשביל החיילים... אבל לא רק. היוצרים גם ככה לא עושים כסף... הם מתוסכלים מהמצב הכלכלי , ואין שום קשר לגלגל"צ אני תוהה אם לא מכריחים אותנו לקנות דיסקים פתאום

WanderGirl

New member
I don´t think

that "channel 7" is paying for "akum", and I don´t see that the government shutting them down. right?

WanderGirl

New member
Interesting!

Because it´s still running, and their office is still working very very hard in mid Tel Aviv.... If the government not closing "Channel 7" then she shouldn´t close "galgaltz"

אין ויכוח .

הממשלה נלחמת כבר שנים בתחנות הרדיו האיזוריות והפירטיות. בואו נקווה ביחד שימשיכו לשדר מוסיקה בכל מקום בו מעריכים אותה. ובנתיים גם גלי צהל וגם גלגלצ זכו בחודשיים מן ההפקר והם ממשיכות לשדר כרגיל. עם זאת היה זה לילה מאוד מעניין ..

Maple Leaf

New member
לא כל כך נורא

אני לא מזיל דמעה
אף פעם לא הייתי מעריץ גדול של התחנה הזו. 20 שירים בלופ אינסופי וטחינה אינסופית של רמי, ריטה ושלמה ארצי לא קידמו את המוזיקה הישראלית במילימטר. "סוף שבוע רגוע"? מי בדיוק צריך להירגע? הכי גרוע היה שכל התחנות המקומיות התחילו להישמע כמוהם. בשבילי זה מרענן מאד לשמוע את תחנות הרדיו בטורונטו שמשמיעות פליי-ליסט מעודכן ופחות שמרני.

veredzabar

New member
גלגל"צ

תשמחי לשמוע ש... לא ! גלגל"צ נשארת להיות התחנה ורד נ.ב: מאיפה את?

sweet pita

New member
היי ורד !

תודה באמת הקשבתי היום לגלגל"צ. אני מטורנטו, את?

veredzabar

New member
הי פיתה מתוקה (עיברות)

הייתי מאוד רוצה. אני עדיין גרה בישראל, סיימתי היום את התואר במשפטים (נשארו רק הבחינות) ואחר כך אנסה מזלי בארץ הקפור מאיפה את ?

sweet pita

New member
היי ורד ../images/Emo13.gif

ירושלמית במקור, אח"כ תל אביבית, אח"כ ניו יורקרית ועכשיו טורונטאית.... בגדול הכיוון זה להיות קריבית אבל זה לא כול כך מסתדר
את בטח יודעת שתצתרכי לעבור כאן מלא בחינות כדי להיות עורכת דין : אגב לפי איך שהעינינים נראים אני הייתי ממליצה על עו"ד הגירה...

למעלה