וואו. מי אלה כל האנשים האלה בשירשור שמתחתי?

akavishon

New member
וואו. מי אלה כל האנשים האלה בשירשור שמתחתי?

מתי הם צצו פה? וברוכים הבאים

ferdinand

New member
אפרופו,

קראתי רק חלק מהדיון ה-"מרתק". מש'ו שתפס אותי בכל ענייני החרדים והסטראוטיפים, מש'ו שדווקא רלוונטי לפה - כמובן שזו הכללה, וגם הכללה "טובה" היא רעה כמו כל הכללה, ובכל זאת: בגלל שחלק מהאבות של "המגזר" לא יוצאים לעבוד עקב לימודיהם, ולא פעם האמהות נאלצות לשאת בעול הפרנסה, יוצא שלא מעט אבות (חרדים) הם אלו שמטפלים בילדים - מכינים בבוקר, מקבלים בצהריים, מאכילים, מבלים בגנישעשועים וכו'. אז יאללה - קדימה! אם יש פה גולשים חרדים, קוראים סמויים, אתם מוזמנים לעלות לפני השטח ולהצטרף למועדון!

schlomitsmile

Member
מנהל
נכון../images/Emo13.gif אגב- אני תוהה, האם יש הורה כלשהו, הנושא בתואר 6 שנים לפחות, שלא קרה לו פעם, שרגע אחד של חוסר תשומת-לב הביא לדפיקות-לב מואצות. במיוחד אם יש יותר מילד אחד, קשה לי להאמין, שיש הורה שלא קרה לו, שהילד/ה נעלם/ה פתאום, או טיפס למקום מסוכן או משהו בסגנון, שאנשים אחרים נוטים לנוד בראשם או לנופף בזעם באצבעם, ולהאשים בהזנחה... על רוב המקרים האלה, לא נשמע לעולם, כי הם כ"כ יומיומיים ויש להם סוף טוב. לא אשכח לעולם, את המקרה הנורא, של אב שקילח את שני ילדיו הקטנים, ובעוד הוא מנגב את האחד, השני טבע למוות. האם מישהו יעיז להאשים את האב האומלל הזה בהזנחה? לכל היותר טעה בהערכת יכולתו של הפעוט להסתדר שתי דקות במיים. טעות פטאלית, אבל אנושית. אני מתפללת שהאב הזה מצא שלוות נפש.

akavishon

New member
כשאני הייתי פעוט, הורי גרו בבית שטרם הסתימה

בנייתו, בקומה שלישית (ללא עמודים) ובקומה השניה, גרו דודי. יום אחד, הבן דוד שלי, שהיה בן שלוש או ארבע, דפק להוריו בדלת, לאחר שנפל מהמרפסת (שעדין לא היה בה המעקה). הוא נפל לגינה, קם, ועלה למעלה. אצלנו בבית, השולחן טיפולים היה צמוד לחלון. אבא שלי מספר, שיום אחד, הוא היה למטה, דיבר עם שכן, ואני פתאום הופעתי בחלון (הייתי בסביבות שנתיים). הוא לא ידע מה לעשות - מצד אחד, הוא פחד לקרוא לי כדי שאני לא "ארד" אליו, מצד שני, הוא פחד לרוץ למעלה, פן אני ארד אליו כדי לחפש אותו. סוף הסיפור, הוא שאני עדין כותב פה... אני מסכים עם כל מילה שלך, כבר היו כמה פעמים שהמבט ירד לשנייה מהילדים ופתאום הם נעלמו.. וזה לא קרה אחרי שש שנות נסיון.

hag70

New member
לא יודע מי הם, אבל לפחות הם החזירו

ניקים מוכרים מהעבר
.

schlomitsmile

Member
מנהל
שיטפון שכזה... אני ממש לא חובבת קידומים לשער, זה מבהיל... מרוב רעש, אפילו לא יכולתי להבחין בניקים המוכרים שדיברת עליהם. טוב, אם המוכרים האלה באמת חוזרים כדי להשאר, זה שווה את פלישת ההונים...

hag70

New member
דווקא דיברתי על השרשור הזה../images/Emo13.gif

עם ההוא לא הצלחתי להתמודד

Master Stav

New member
קראתי את השירשור ...

ולגבי ברוכיםהבאים ....אני חולק עליך ... חלק מהם היתי מחזיר לימי הבניים לשם הם שייכים עצוב לקרוא שאדם המגדיר עצמו נאור אורמ על אחרים משריצים אני גר בישוב בו יש מיעוט דתי חרדי אל מול רוב חילוני אני אישית אב ל4 ילדים ....השיקול להביא ילד לעולם היה שיקול של אהבה ...לא תמיד של יכולת כלכלית ..... כך שהסטירוטיפ שהובא שם רחוק מלהיות נכון צר לי אבל עשה לי רע השירשור הזה

schlomitsmile

Member
מנהל
שירשורפלצת בדיוק לכן אני שונאת קידומים לשער... כמעט תמיד הם מושכים לא מעט אנשים שכאלה... כדאי להמנע מלקרוא אותם, אם רק אפשר (כשזה קורה בפורום שאני מנהלת בו, אין לי ברירה, אני חייבת לוודא שאין משהו שמחייב מחיקה).

למעלה