וואו מלא תגובות יש פה חחחח

וואו מלא תגובות יש פה חחחח

טוב אז אני יהיה ראשונה חח=](חפרנית חיחי) אמממ מתי יוצא בדיוק הקורס מדצ'ים? ואיך כנס ט' שלישי מתקשר אליו?(עם הוא מתקשר אליו) וגם מה עושים בדיוק בקורס מדצ'ים חחחחח

תירס יקרה

לפני שאני אענה לשאלתך אני אתן לך רקע על המד"צים. המילה מד"צ היא ראשי תיבות למילים: מדריך צעיר. מד"צים קיימים בכל תנועות הנוער. כל חניך אשר מגיע לכיתה ט' רשאי להכנס לקבוצה המיועדת להיות מדריכים לאחר הסמינר. במהלך שנת הלימודים של כיתה ט', החניכים מגיעים אחת לשבוע לפעילות אחר הצהריים ומקבלים פעולות שכולן בנושא בבדרכה ובעצם מקבלים בכל השנה כלים איתם יוכלו לעבוד בשנת ההדרכה. בסוף שנת הפעילות יוצאת הקבוצה לשבוע סמינר. שם הם בעצם מסכמים את השנה, מקבלים כלים חדשים ונוספים, מעבירים פעילות (התנסות) ובסיום הסמינר הם מקבלים תעודת מדריך צעיר המאפשרת להם להדריך קבוצות ולעבוד בקייטנות. הסמינרים המסכמים מתקיימים בקיץ ישנם בשבוע האחרון של חודש יוני וישנם בשבועות הראשונים של אוגוסט. לגבי השאלה הנוספת שלך לא אוכל לענות לך עליה כיוון שאינני יודעת לאיזו תנועת נוער את שייכת. אבל את תמיד יכולה לשאולאת המדריך שלך והוא ישיב לך לשאלה. בהצלחה וברוכה הבאה לפורום

אהה חחח חשבתי שזה רק של הנוע"ל

כי שלחו לי את זה בפרטי... ואני מהנוע"ל...ופחות או יותר מה שהסברת לי אני כבר יודעת=] אני גם הדרכתי השנה כיתות ד' איזה 3 פעמים... והיה לי ממש אחלה וטוב... ותודה רבה על התשובה=] ויש לי שאלה מזה הטררם הפקות?? אני ממש מחפשת עבודה כי אני לא לומדת עכשיו פרשתי מהלימודים השנה. ואני עבדתי עד נפני כמה זמן בתור ליצנית במשחקייה.=] יום טוב!

../images/Emo13.gif

מד"צים זה פורום כולל של כל תנועות הנוער והארגונים השונים ברחבי הארץ. הוא בא לעזור בעיקר בתכנים והכי חשוב ליצור קשר בין המדריכים וללמוד עוד דברים שלא ידענו. לגבי טררם: טררם היא החברה שאני מרימה כרגע והיא עוסקת בהפקות אירועים. כאן אפסיק לפרט כי לא מפרסמים דברים על גבי הפורום. אני מאוד מקווה שתחזרי ללמוד, כי זה מאוד חשוב ובעתיד את תביני יותר למה. בהצלחה בחיפוש העבודה ישנם אתרים שונים שיכולים לעזור לך בנושא
ושוב ברוכה הבאה לפורום

מה עושים בקורס מד"צים?

בקורס מד"צים נפגשים אחת לשבוע (במהלך שנת הלימודים של כיתה ט') ועוברים פעילות בנושא מנהיגות צעירה. בסוף שנת הלימודים (בחופש הגדול) כל המחוז יוצא לסמינר מד"צים מסכם (כל אותה שכבת הגיל מכל המחוז- 200 בני נוער פחות או יותר) ועוברים שבוע השתלמויות במסכמות את כל השנה ומעבירים לחניכים עוד כמה סדנאות שנותנות כלים למדריך להמשך חיי ההדרכה. בכיתה י' המד"צים יוצאים לשנת הדרכה בתנועות הנוער השונות. מד"צ הוא מדריך צעיר- נער מתבגר שיש לו את הסמכות להחזיק קבוצה ולהדריך אותה. ישנם סוגים שונים של מד"צים בתנועות הנוער השונות והמגוונות, אך חשוב להבין שלמנהל חברה ונוער של משרד החינוך קיים תחום שנקרא מד"צים אותו מעבירים במתנ"סים ובמרכזים הקהילתיים ואותם מד"צים הופכים למד"צים עירוניים. בהצלחה

L o l e e t a

New member
אני לא מאמינה.

רק עכשיו נכנסתי לפרופיל שלך.. סמינר הקיץ 2006. עם טוביה,יוני,אורן גלית וכולם.. חח נשמע כמו חברה בפגישת מחזור
ליאת,נעים מאוד

אהלן ליאת

איזה כייף לראות כאן פנים מוכרות
אני שמחה שאת כאן
והכי כייף לי לשמוע שנהנת בשבוע של הסמינר מד"צים שהכנו עבורכם
אז כן, זאת אני- מאיה המגניבה
אני אשמח שתעדכני את כל החברה שלנו לכאן ושנשמור על קשר כאן ושאוכל לעזור לכם בכל מה שקשור להדרכה. אז עכשיו ספרי, מה את עושה עכשיו ואיך הולך עם השנת הדרכה?

למעלה