וואו,מצאתי פורום שמתאים לי.

Sap Sparrow

New member
וואו,מצאתי פורום שמתאים לי.

אנא סילחו לי על פתיחת השרשור,כי אני יודעת שתמיד מתרגזים מזה. אני ספיר ומאוד אשמח להשתלב לפורום הזה, כי יש לי אובססיה לסרטי אימה מגיל צעיר מאוד [כאילו שעכשיו אני מי יודע מה גדולה
], וכולם מודעים לכך
אז, אני בת14 וחצי. למרות שאני יותר נהנת מהסרטים מאשר מפחדת מהם, זה הכיף שלי

Cindy Campbell

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני רינת, בת 13 ואני ראיתי את אחד מ"סיוט ברחוב אלם" (לא זוכרת איזה
) בגיל 8 או 9

Sap Sparrow

New member
שלום רינת ../images/Emo13.gif

גם אני ראיתי את זה בערך בגיל הזה,ראיתי את זה גם ביום שישי האחרון חח, היה את סיוט ברחוב אלם 1, 2 ו3.. הם לא מפחידים בכלל, טוב אז הם הפחידו. ראיתי את זה רק בגלל שבראשון ג'וני דפ משחק. [אני אוהבת את השחקן הזה מאוד]

Cindy Campbell

New member
גם כשהייתי קטנה זה לא הפחיד אותי../images/Emo6.gif

למיטב זכרוני
אני לא זוכרת איזה מספר ראיתי, אבל הייתה שם אישה עם שיער שחור והיה לה ילד קטן שחלם סיוטים על פרדי (כרגיל) והילד הזה הלך לפסיכולוג או רופא... את זוכרת איזה סרט זה (אם ראית אותו)?

Sap Sparrow

New member
זה ילדה שהלכה לפסיכולוג../images/Emo12.gif

בסרט הראשון ובסרט השלישי יש ילדות שלוקחים אותם לפסיכולוג. אני לא זוכרת את השני
חחח. יש לפרדי הזה המון סרטים, פרדי נגד ג'ייסון נורא הצחיק אותי לאדעת למה

liavsayegh

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

היי אני ליאב ואני בת 15 וגם אני לא ממש מפחדת מהסרטים האלה..חחח אני עדיין בחיפוש אחרי הסרט שיפחיד אותי..חח אבל זה עדיין כייף! א=י=מ=ה ש=ל=י=ט=ה!! חחחחחחחח תהני בפורום...!!

Sap Sparrow

New member
חח תודה רבה ../images/Emo13.gif

ממש ממש פחדתי, שראיתי הצלצול פעם ראשונה. כעיקרון הוא לא מפחיד, רק סמארה מכוערת פחד. הסיבה שפחדתי היא- יום אחד, שההורים שלי לא היו בבית, ב3 בלילה שיעמם לי נורא נורא, אז אמרתי "טוב בוא נראה סרט" והזמנתי תצלצול. כל הבית היה חושך, 3 בלילה אני לבדי רואה הצלצול. רק הרעש הזה שרואים תקלטת מחריד :| אמא לא נרדמתי אח"כ.

KRUEGER

New member
וולקאם!

אני נעמה בת 14 וחצי וגם אני יותר נהינת מהסרטים מאשר מפחדת.... יש אולי רעיון לסרט מפחיד באמת?

Sap Sparrow

New member
../images/Emo121.gifשלום../images/Emo13.gif

ממ..ראיתי פעם סרט ממש חולני, יפני אוזן שלישי 8-( זה היה מצמרר, בררר
שכחתי איך קוראים לו.

למעלה