וואו סופסוף פורום בדיוק כמו שחיפשתי
שלום, שמי מאיה ואני שמחה לגלות את הפורום המקסים "תקשורת מקרבת". מרפרוף בשרשורים שנפתחו אני חושבת ומקווה בכל
שתוכלו לעזור לי. אני בת 27.5 ונושאת היסטוריה לא פשוטה ביחסים עם הוריי ואחותי. יהיה לי יותר קל אם תנחו אותי בשאלות מכוונות, כי ברשותי אינסוף סיפורים. בקווים כלליים, אף אחד מבני הבית לא התייחס אליי בצורה הוגנת (בלשון המעטה)לא בילדות ולא עכשיו.די חופף לסיפור סינדרלה
עד היום אני מנסה "לקנות" את אהבתה של אימי שמעדיפה את אחותי עליי, וגם מודה בזאת בפה מלא. בשנתיים האחרונות עזבתי את הבית, ואני גרה אצל חבר שלי ואימו (דבר שהוא לא קל וממש בימים אלו אנחנו מחפשים דירה משלנו - בע"ה). זקוקה לעזרתכם בנושאים הבאים : קשה לי לקבל ולאהוב את עצמי כפי שאני. סובלת מדימוי עצמי נמוך ולא מאושרת בחיים. שום דבר בהם אינו מבחירה אלה מפחד. ההרגשה הדומיננטית איתה אני מתהלכת כל חיי היא שאני לא טובה, משהו אצלי פגום. כשאני נמצאת בחברה אני תמיד מרגישה שאני לא בסדר, שאני שונה, אאוטסיידר. למה? מבחינה חיצונית אני נראת טוב מאוד, אני בחורה מנומסת ומתורבתת, אינטיליגנטית ובכל זאת התחושה כל הזמן שם. שאחרים יותר טובים ממני. בחצי שנה האחרונה אני הולכת לפסיכולוגית, שם אני מנסה להתמודד עם כל המטען הזה. היא מנסה להסביר שהכל בסדר אצלי. מסבירה לי שבאמת עברתי דברים לא קלים בחיים ובמערכת יחסים איתם. ובכל זאת מדוע כשאני מספרת על החוויות מהבית שמציגות את את אמא ואבא באור לא מחמיא אני מרגישה אשמה? אולי אני משקרת? כי הם אנשים ביקורתיים כלפי הסביבה ולא מוכנים לקבל ביקורת על עצמם. כושר הביטוי שלהם חריף בכמה רמות משלי, עד כדי כך שהם מצליחים לשכנע אותי בדברים שבן אדם נורמלי עם טיפה הגיון ומוסר לא יסכים עימם. אני מפחדת מהם, מפחדת להגיד את מה שאני באמת חושבת. כל הזמן מטאטאה את הלכלוך מתחת לשטיח. השטיח הפך לחירייה. כבר אין לי איפה להחביא. אני מקיאה ושופכת את כל התסכול עליכם. סליחה.
שלום, שמי מאיה ואני שמחה לגלות את הפורום המקסים "תקשורת מקרבת". מרפרוף בשרשורים שנפתחו אני חושבת ומקווה בכל