וואו. עוד שבוע נגמר

Bezalel P

New member
וואו. עוד שבוע נגמר ../images/Emo178.gif

לא יודע מה איתכם, אבל לי היה שבוע מאוד אינטנסיבי שעבר כהרף עין... למי יש תוכניות מעניינות לסופ"ש?

bob68

New member
הוא מתכוון לזה

קרוקומבוש (Croquembouche) הוא מגדל של פחזניות (בד"כ ממולאות בקרם פטיסייר) המחוזקות רק באמצעות קרמל. התמונה המצורפת מדגימה את מעשה ידיה של השפית רימה אוליברה. אכלנו אותו באחת מהארוחות שהיא הכינה בביתה במסגרת מה שהיא מכנה ה- omnivore . אתמול במאסטר שף, הכנת מפלצת כזו הייתה משימת הדחה.

shy-1

New member
יום ששי

יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה נשארים כל הלילה עד הבוקר הבא יום שישי את יודעת והיום במיוחד אם תירצי כל הלילה הוא שלנו לבד

Bezalel P

New member
אני אוהב את התוכניות שלך

שוקל לאמץ אותן גם, בשינויים קלים

wranger

New member
אפף, איזה שבוע מתיש, אה? ../images/Emo178.gif

הגעתי לקו הסיום לגמרי עם הלשון בחוץ. ובסופ"ש? שום דבר מיוחד, רק מקווה שיצא לי לכתוב רשומה בנושא חתולים נעדרים.

אחרי שבוע מטורף.. סופ"ש מטורף!

מחר בבוקר סדנת סריגה (לומדת לסרוג קרושה). צהריים סרט הארי פוטר החדש עם הבת הגדולה שלי. ערב ארוחת ערב יום הולדת מאוחרת של אמא שלי. שבת - מכירת בגדים במתחם קסטיאל מוצ"ש עם חברות בקניון (מפגש קבוע). מספיק?

Bezalel P

New member
הפוטר החדש הזה

המחשבה על כך שמדובר בחלק הראשון של הסרט ושכולם רצים לראות אותו עכשיו גורמת לי לתהות אם לא כדאי להתאפק ולראות את שני החלקים ביחד בעוד שנה וחצי.
לא?

wranger

New member
פחות משנה וחצי

הראשון בנובמבר 2010, השני ביולי 2011. (אני אנחש שאתה ממתין עד שייצא האחרון כדי לראות את כל ה-8, נכון?
)

Bezalel P

New member
משום מה היה לי בראש יולי 2012...

את הקודמים כבר ראיתי, פחות או יותר כשיצאו

just GL

New member
על מה ולמה?

מסכימה שלא כדאי להידחס בין כל הילדים הקטנים שרצים עכשיו ומפוצצים את הקולנוע עד אפס מקום, אבל די מיוחד שפיצלו אותו לשניים, ואפשר מאוד ליהנות מהמתח בין שני החלקים, לא?

אצלנו זאת מסורת..

אני ותובל הולכות לראות יחד את הסרט בקולונע... יחד מגיל 5 שלה אני חושבת.(היא קיבלה את זה ממני..) ואח"כ קונים את הדיוידי (המקורי) בשביל להשלים את כל הסדרה המקורית שיש לנו על המדף.

just GL

New member
מסורת מבורכת

הלוואי עלי... שום דבר פחות ממכות לא יצליח להביא את אמא שלי איתי להארי פוטר

למעלה