וואו פורום גאוגרפיה

וואו פורום גאוגרפיה../images/Emo13.gif

בדיוק מה שחיפשתי (פשששש יש הכל כאן בטפוז) יש לי מספר שאלות בנוגע ללימודי תואר ראשון בגאוגרפיה אני מקווה שתוכלו לעזור לי: אני כרגע במהלך לימודי מדעי החיים במכללת אחווה והחלטתי לפרוש מהתואר. הציעו לי במכללה לעבור לתואר בגאוגרפיה וכבר להתחיל בסמסטר הקרוב. התואר הוא תואר של בן גוריון והשנה השלישית היא באוניברסיטה. עשיתי ברור בשאר האוניברסיטאות בארץ והבנתי שאני יכול להתקבל בכולן. מה דעתכם ? יש אזשהו מוסד בארץ שהלימודים בו עדיפים בו יותר או שכדאי לי ללכת על המסלול הזה (אני מתכוון מהבחינה האקדמית בלבד). בנוסף לכך היתי רוצה לדעת אילו דלתות פותח לי התואר הן בשוק העבודה והן באקדמיה? תודה מראש על התגובות

הנה קצת עזרה../images/Emo36.gif../images/Emo22.gif../images/Emo8.gif

WWW.GEOGRAPHY.ORG.IL . מנהל הפורום כדאיי שתכניס את זה לתוך הקישורים

shagam11

New member
../images/Emo127.gif אכן אתר מצויין, הוספתי אותו

לקישורים, מומלץ!!!

תודה !../images/Emo8.gifהנה עוד אתר מעניין !../images/Emo36.gif

תודה רבה !
הנה עוד אתר מעניין שכדאיי לך להכניס לתוך הקישורים של הפורום כאן . WWW.MAPI.GOV.IL המרכז למיפוי ישראל

שי רגב

New member
לא "החברה הגיאוגרפית"!

כי אם: "האגודה הגיאוגרפית הישראלית", כמובן. פירומן, ההודעות שלך רצופות בשגיאות תוכן, מידע לא נכון, מידע מוטעה ומטעה וכיו"ב. כפי שהצעתי לך כבר קודם - אל תלחץ כל כך מהר על ההדק, כי את הפליטות קשה לתקן. אגב, האגודה הגיאוגרפית הישראלית לא נוסדה "לפני שנתיים", כפי שכתבת, אלא ה-ר-ב-ה לפני כן (אני הייתי בכנסים של האגודה כבר לפני יותר מ- 10 שנים, וכבר אז היא היתה וותיקה!)

טוב מותק ../images/Emo13.gif אז טעיתי

אבל אני יודע שאתר האינטרנט שלהם הוא דיי חדש לתקופתנו והוא רק בן שנתיים .

שי רגב

New member
היא הנותנת, מתוקי...

מעט מחשבה לפני היתה מונעת "תאונות". מקווה שלמדת את הלקח. (אגב, לא הייתי מעיר לו היתה זו "מעידה חד-פעמית", ואפילו אם היא היתה יותר מחד-פעמית. הבעיה שהיא נראית כמשהו בסיסי, וזה כבר עצוב
)

eyal bz

New member
קבל חוות דעת

אני בוגר ג"ג מבן גוריון. 1) אין לי ספק כי לימודי הג"ג בבאר שבע הם הטובים בארץ. 2) אני מציע להרשם ישר לאוניברסיטה ולא לאחווה, הרמה של לימודי ג"ג גם ככה לא גבהה במיוחד ובאחווה היא אף יותר נמוכה מבבן גוריון אפילו שזה אותו התואר השייך לאוניברסיטה. 3) אין הרבה מה לעשות עם תואר זה (כמו עם הרבה תארים אחרים), אפשר להמשיך באקדמיה ולהתפתח לכיוונים שונים. איל

משוש30

New member
לדעתי מבחינה אקדמית עדיף ללמוד

באחת האוניברסיטאות הגדולות (ירושלים, ת"א, באר שבע) כי עם כמות המכללות שקמו בארץ היחס אליהן מתחיל להיות יותר ויותר חשדני ובמידה מסוימת יותר קל להתקבל לתואר שני אחרי שאתה מסיים תואר באוניברסיטה. (לכאורה כל התארים שווים אבל זה לא ממש ככה...) חוץ מזה בדרך כלל הלימודים באוניברסיטה זולים בהרבה מלימודים במכללה.

למעלה