וואו! פורום רחובות?! התקדמנו!

hug11

New member
וואו! פורום רחובות?! התקדמנו! ../images/Emo13.gif

קודם כל שלום לכולם, אני אלעד ואני רוצה לומר שיפה יפה שיש לנו פורום, לעיר הקטנה וה... א... אני לא יודע אם טובה או לא! אני חי את חיי בעיר הזאת, ואני חייב להודות שדברים השתנו, אבל דבר אחד חייב להתחדש ולהשתנות מעט, וזה מקומות הבילוי ברחובות ברח´ הרצל! די! נמאס כבר מהצ´ויה, בריסלס ברלה וכו´, כל שורת בתי הקפה שיהו חביבים לפני שנתיים אולי, כבר נמאס מהם! וחוץ מזה שרחוב הרצל הפך להפקרות, פעם היה כיף! עכשיו אני מחפש כל סיבה טובה לברוח מהעיר הזאת ביום שישי! מזל טוב על הפורום! ויום טוב לכולם! ואין שום דבר מיוחד במה שאמרתי, סתם רציתי לומר את זה כי זה מה שניראה לי יהיה טוב לפעם ראשונה, האם צדקתי?! אלעד. ! עוד סיבה טובה להיות חלק מקן רחובות !

דRדכוסי

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

בקשר ל:"קודם כל שלום לכולם, אני אלעד ואני רוצה לומר שיפה יפה שיש לנו פורום, לעיר הקטנה וה... א... אני לא יודע אם טובה או לא! " אני יגיד לך במילה אחת: |*
*|
ספר על עצמך, גיל עיר (או שלא...) ועוד דברים שבא לך

Big 7

New member
ברוך הבא!

וואלה באמת אין ממש מה לעשות בשישי....ליפעמים ללכת לגיבעת הדקלים...אבל כבר נמאס..רק הקניוטן נשאר לנו..

yoavl1

New member
ברוך הבא אלעד...

הפורום הזה עוד חדש, בסה"כ 3 שבועות שהוא קיים, ומיום ליום נכנסים לפה עוד ועוד רחובותים מופתעים לנוכח הפורום הזה. עצם זה שכותבים פה כל כך הרבה, זה מראה שאכן העיר היפה שלנו הייתה זקוקה לפורום הזה. בהמשך עוד יהיו לנו הפתעות... לגבי אם העיר טובה או לא...תחליט בהמשך. יואב

למעלה