וואו..שנים לא כתבתי כאן

DAN1EL

New member
וואו..שנים לא כתבתי כאן ../images/Emo97.gif

סתם רציתי לספר שראיתי היום את הסרט "התהום", שרציתי לראות כבר המון זמן (הזמנתי מ-VOD
) ואני ממש מרוצה מהסרט.
(לא יהיו כאן ספוילרים, רק דברים בכללי, אבל אם אתם חושבים שגם זה עלול להרוס לכם אז אל תקראו, כי לי אישית זה קצת הורס לפעמים גם אם זאת סתם ביקורת...טוב לא משנה) קודם כל זה עם תורה בירץ' המדהימה
שזה כבר דבר טוב, וחוץ מזה, אהבתי מאוד את האווירה האפלה של הסרט, את הדמויות, למרות שלא פיתחו אותן יותר מדי והן היו קצת יותר מדי אדג'יות, אפילו בשביל בני נוער... אהבתי את המבנה הלא ממש קונבנציונאלי של התסריט (יכלו לעשות את זה נורא בנאלי ויפה שלא נפלו למלכודת הזאת), את התפנית בעלילה (בעצם היו כמה) ואת הסוף של הסרט (הייתי מרחיב אבל אני לא רוצה להכניס ספוילרים). הממ..וזהו. היו גם דברים שלא הכי אהבתי, אבל אני די ממליץ בכללי.
אה, והעלילה, אם מישהו רוצה, אז באופן ממש כללי: 4 בני נוער בפנימייה בריטית יוקרתית מחליטים להבריז מהטיול השנתי ובינתיים לבלות את הזמן במין מרתף סודי (תהום כזה) מתחת לאדמה ליד הבית ספר. הם מגלים שהם לכודים שם והעניינים מסתבכים. רק שהסרט מתחיל מהסוף. לא משנה, אתם כבר תראו.

DAN1EL

New member
אה וגם רציתי לציין ../images/Emo97.gif

שלמרות שמגדירים את הסרט בתור "אימה" אז הוא לא אימה, הוא סרט מתח.

Astridּ

New member
צמרמורת..

זה מה שהסרט הזה עושה לי. שמחה שעוד מישהו אהב את זה, וזה שהסרט מתחיל מהסוף- זה חלק מהנקודה שלו מה שאני אוהבת בסרט הזה- הכל כמו פאזל שכזה שמתחבר.. סרט שמשאיר הרגשה שאי אפשר ממש לתאר אחריו חוץ מ'צמרמורת' והוא מותחן פסיכולוגי

דם דם

New member
מזכיר ת'סרט "ממנטו"

בסגנון שלו שבו לאט לאט מתחילים להבין את הסרט, באמת סרט יפה (גם ממנטו) שהכול דיי דומה לפאזל שצריך להרכיב כדיי להבין את הסרט. קצת מאכזב כי הוא לא מפחיד אבל הוא בהחלט מתח מאוד.

sefa

New member
מסוף להתחלה

אני יודעת שזה לא כל כך קשור .. אבל מה שרשמת, זהכיר לי את הסרט "בלתי הפיך".. סרט מדהים ומזעזע באותה מידה..

וווווואי בלתי הפיך!!!

סרט פשוט נורא... נורא בצורה טובה!!! מוניקה בלוצ'י מדהימה...

למעלה