וואו, תודה שיש כזה פורום... שאלה דחופה לי.
קניתי כמה חתיכות ענק של שריר הזרוע {מס. 8} לכבוד ראש השנה הכנתי אחת, לא יצא טוב, היה יבש, ולא רך מספיק למרות ששהה יומיים במשרה וגם בושל כמעט 6 שעות. עכשיו הוצאתי מהפריזר חתיכה שניה עבור החג והאורחים, לא רוצה עוד פעם פדיחה- עזרתכם בבקשה... אגב, לא עבדו עלי, זה בשר מקורי של עטרה באריזה המקורית. משהו בבישול לא עשיתי טוב.
קניתי כמה חתיכות ענק של שריר הזרוע {מס. 8} לכבוד ראש השנה הכנתי אחת, לא יצא טוב, היה יבש, ולא רך מספיק למרות ששהה יומיים במשרה וגם בושל כמעט 6 שעות. עכשיו הוצאתי מהפריזר חתיכה שניה עבור החג והאורחים, לא רוצה עוד פעם פדיחה- עזרתכם בבקשה... אגב, לא עבדו עלי, זה בשר מקורי של עטרה באריזה המקורית. משהו בבישול לא עשיתי טוב.