וואו! ממש יבש פה!! בכל אופן גמאני בת אולפנא לצערי!!
מ מלמל12 New member 25/7/08 #1 וואו! ../images/Emo153.gif ממש יבש פה!! בכל אופן גמאני בת אולפנא לצערי!!
י יעלושלוש2 New member 25/7/08 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif יעל, 18 סיימתי השנה יב' למה בת אולפנא לצערך
י ירדנוש היחידה 2 New member 25/7/08 #3 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ירדן, 16, אוכ"פ.. ממ.. את מוזמנת לעזור להחיות את הפורום.. למה לצערך?
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ירדן, 16, אוכ"פ.. ממ.. את מוזמנת לעזור להחיות את הפורום.. למה לצערך?
Y yaelush3 New member 25/7/08 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif יעל מת"א, עוד שבוע וחצי בת 18, גמרתי י"ב השנה ברוכה הבאה!
א אלעריש New member 25/7/08 #5 לצערך??.. בס"ד אני רוצה לחזור לאולפנא שלי רק לשנה אחת... לפחות... בלי בגריות ובלי בטיח... לאולפנא... הוי כמה קשה לגמור שמינית... חחחחחחח ולפני שאמות כאן מצער וגעגעגועים.. ברוכה הבאה! אושרית, בוגרת אולפנא...
לצערך??.. בס"ד אני רוצה לחזור לאולפנא שלי רק לשנה אחת... לפחות... בלי בגריות ובלי בטיח... לאולפנא... הוי כמה קשה לגמור שמינית... חחחחחחח ולפני שאמות כאן מצער וגעגעגועים.. ברוכה הבאה! אושרית, בוגרת אולפנא...
א אלעריש New member 25/7/08 #6 לצערך??.. בס"ד אני רוצה לחזור לאולפנא שלי רק לשנה אחת... לפחות... בלי בגריות ובלי בטיח... לאולפנא... הוי כמה קשה לגמור שמינית... חחחחחחח ולפני שאמות כאן מצער וגעגעגועים.. ברוכה הבאה! אושרית, בוגרת אולפנא...
לצערך??.. בס"ד אני רוצה לחזור לאולפנא שלי רק לשנה אחת... לפחות... בלי בגריות ובלי בטיח... לאולפנא... הוי כמה קשה לגמור שמינית... חחחחחחח ולפני שאמות כאן מצער וגעגעגועים.. ברוכה הבאה! אושרית, בוגרת אולפנא...
י יעלושלוש2 New member 27/7/08 #8 גמאני בוגרת אולפנא../images/Emo70.gif ב-ג' אב פגישת מחזור כן,כן.. אנחנו מחזור לא שפוי... פגישת מחזור ראשונה אחרי חודש ומשו שלא התראנו אפשר לחשוב כמה התראנו בתקופת הלימודים (-אם מישי בכלל היתה מגיעה לבצפר... )
גמאני בוגרת אולפנא../images/Emo70.gif ב-ג' אב פגישת מחזור כן,כן.. אנחנו מחזור לא שפוי... פגישת מחזור ראשונה אחרי חודש ומשו שלא התראנו אפשר לחשוב כמה התראנו בתקופת הלימודים (-אם מישי בכלל היתה מגיעה לבצפר... )