וואו.

Ophel McNeil

New member
וואו. ../images/Emo28.gif

בספר החמישי של ה"פ למדנו על הדמויות יותר מאשר כל הספרים ביחד.... (אני בעמוד המאה עכשיו, קראתי 75 עמודים במכה). ספר... מוזר. מרתק כמו תמיד, אבל... מוזר. לאו דווקא באופן הרע של המילה. ויש פה כל כך הרבה פוטנציאל לסלאש ג'יימס/סיריוס שזה מגעיל. מצד שני, מרוב הפעמים שרולינג מציינת שרמוס וסיריוס מחליפים מבטים בארוחה, היא כבר יכולה להוציא אותם מהארון. מה שכן - (*ספוילר לקשרים משפחתיים מוזרים*) אמא של דארקו היא הבת דודה של סיריוס?! WTF?! בכלל, לך תעקוב אחרי המשפחה המסוממת של בלאק. חצי מהם בכלל באזקבאן.

Charmed Gal

New member
הספר החמישי בכלל...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

יותר טוב לדעתי. הוא נחמד כזה, אני אוהב את הארי עכשיו, פעם לא מתתי עליו, עכשיו הוא נעשה קצת יותר נורמלי, יותר ילד מתבגר נורמלי... עד כמה שהארי פוטר נורמלי...
אני סיימתי את פרק 3. אני רוצה לקנות את הספר, אבל אין!
אוי זה מזכיר לי! אגיד לאמא לצלצל לראות מתי מגיע משלוח, ואם לא יודעים בדיוק, אזמין כבר.
לא תהיה לי בעיה עם האנגלית נכון? אני לא חושב שתהיה לי, אבל יש לי מן חשש כזה, שפתאום נגיד מפרק 4 השפה תהפוך לשפה גבוהה שאני לא אבין כלום וסתם זרקתי את הכסף. אההה ועוד משהו, לופין זה המורה מהספר ה-3 שהיה הופך לאדם זאב, נכון?

Ophel McNeil

New member
.... ../images/Emo28.gif

בקשר לאנגלית - לא יודעת, לי לא הייתה בעיה מיוחדת. גם כשלא הבנתי מילים, הבנתי את כל ההקשר של המשפט, וזה היה בסדר. בקשר ללופין - כן, זה המורה להתגוננות מכוחות האופל, שהוא במקרה אדם זאב, הדמות האהובה על רולינג, וכרגע הקראש הכי גדול שהיה לי אי פעם על מישהו לא קיים או קיים (כשמיד אחריו בא טסוזוקי
). שלמות זהובה.

Charmed Gal

New member
טוב, תודה על המידע.../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

בא לי להמשיך לקרוא... אבל מהספר.

Woogyman

New member
|מקיא|../images/Emo110.gif

לא יכול לשמוע את השמות האלה ואת השפה הדוחה הזאת. יאק יאק יאק.

Ophel McNeil

New member
Don't you dare! ../images/Emo123.gif../images/Emo28.gif

My precious precious Tsuzuki!!
הי. הי. למישהו יש כפית? אני רוצה לאכול את טסוזוקי!

Kryptonite

New member
גם הספר החמישי../images/Emo168.gif

מללאאאאאא בדיחות שהתגעגעתי אליהן מהספרים הראשונים (הראשון והשני בעיקר). אל תדאג קל, השפה לא הולכת ונהיה קשה יותר, ההפך, לאט לאט אתה תתרגל ותראה שמילים חוזרות על עצמן וכבר תכיר אותן מההקשר הקודם. אני כבר בפרק 13 ^_^

Charmed Gal

New member
אז יופי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

איזה אירוני זה שהתלבלת וקראת לי "קל". אני. קל.
אמא הייתה בסטימצקי ואמרו לה שבמהלך שבוע הבא אמור להגיע משלוח. היא רצתה להזמין, אבל אמרתי לה לא להזמין כי אז זה לוקח יותר זמן. אז היא תתקשר גם ביום ראשון ואני מקווה שכבר ידעו לומר לה באיזה יום ואז יהיה לי את הספר!

למעלה