וואו

שוודה

New member
וואו ../images/Emo99.gif

היא מדהימה. ההופעה מדהימה. אני עייפה, מסריחה מסיגריות ושיכורה מרונה. ההופעה הייתה מרתקת. אני לא יכולה לחכות לדיסק.... ולשי- הגעתי לקומונה בשלום, אז תהי רגועה... תודה על הטרמפ!

The Girl Who

New member
../images/Emo45.gifהיה מדהים...../images/Emo9.gif

אני טל ד"א ואני אוהבת את רונה כמה שנים כבר...
הרבה זמן לא שמעתי אותה עם הלהקה, אלא רק אקוסטי בסינדרום בירושלים, אז זה היה מרענן. היא שרה הרבה מהאלבום החדש יחסית, אבל דווקא שירים שציפיתי להם פחות. אני עדיין מחכה לשירים מסוימים מהחדש שתשיר.
היא גם שרה את 'בפעם האחרונה', הסינגל החדש, שלא יצא לי לשמוע אותו עד עכשיו. חשבתי שיש אולי כמה שירים מהחדש שיותר מתאימים לסינגל שני... היא כ"כ חמודה...אני תמיד חייבת להגיד לה משהו ולהודות לה בסוף כל הופעה.^^

אם היא הייתה גבר..

טוב נו, לא משנה. היא מדהימה, כמו תמיד. לפחות ההופעה הזאת גרמה לי לפתח סופית את התאוריה החדשה על לסביות, להכריז שוב שאני לא מגיעה יותר להופעות שלה, כמה דמעות, עשן וזיעה של דודי בלסר|גומרת|. שונצינו זה אחלה מקום, כשאתה לא עד לעסקאות סמים (*ראההופעהדניאלקורן*) ונזכר כל דקה בערב מקסים (הקראת שירה זה 100מם!). טוב נו, רונה מושלמת! (יהודית יותר, והיא אפילו הייתה שם עם כל תלתליה). זה מה שרציתם שאכתוב
היה נפלא, בקרוב אצלנו^^ -- אה, כמובן - עומר

gp53

New member
וואו, איזו הופעה

עכשיו תהיה לי תחושה טובה למשך כל השבוע
למישהו יש את הפלייליסט?

כבקשת הקהל:

(חייבת לציין שאני וליאור איחרנו בערך ל-6 שירים הראשונים
) פלייליסט: יום קפוא נס טיול בהיר מיהו המיילל ברוח לולי Prison by the sea Anyone הפעם האחרונה עיניים זרות גלויה לחיות נכון 10 שניות מים זוהרים -הדרן- בוקר חדש קאבר עם חברתה יעל ל-I Can't live it living is without you מבול -הדרן- הקול שקורא לי. אחחח... מדהימה. ראו למעלה תמונה שלי איתה ועם יהודית
מקסימות.

0mroosh

New member
אני לא יודע מה אתכם,

אבל יכולתי לשבת שעות ולשמוע אותה ואת האקוסטית שלה, מבצעות בשקט בשקט את "בוקר חדש". סוגשל אורגזמה על-חושית קטנה. לשמחתי, היא מחזרה את הקאבר הנפלא ועשתה לי צמרמורת בתנוך [ולדודי בלסר, שישב עלינו במדרגות, לעזוב..
]. לאחר שנת העדרות מתמונע וגעגועים עזים, שמחתי לגלות כי ישנה הופעה נוספת בפברואר, אך ממקום אחר, חבל לי במקצת שאינספור אנשים אשר היו מעוניינים להגיע להופעה, לא הגיעו בשל מחסור בכרטיסים. רונה לקיסריה.
:)

noa08128

New member
עומר../images/Emo99.gif

תעלה את התמונות של הדודי... סליחה, כלומר שלי. חח אני רק אגיד שהייתה הופעה מעולה ממש נהנהתי לחזור ולשמוע שוב את קולה הערב ולהתרגש מהשירים החדשים ששמעתי בהקלטות גרועות. ואוו מזמן לא שמעתי רונה. אני אחכה לדיסק. את הפלילייסט (המקורי אפילו) יש לשי. וכמו עומר שמחתי לשמוע את הקאבר הנפלא וגם את השיר המדהים עם יעל דלקבאום(
שהייתה הפתעה משמחת -ואפילו בסוף חיפשתי אותה יוצר מהרונה) הסוגריים מזכירים לי, שכשהלכנו בסוף לדבר עם רונה ההתעלמתי מיודית חיחי ,זה היה משעשע ,היא הסתכלה עלי במבט מוזר. ובנות, בקשר לשיחה שלנו בסוף! רונה אוכלת מבצד אצל יודית בדוק. נו כל הרמזים שאמרנו. חכו חכו יהיה איזה ספין תקשורתי על זה. ולסיום אגיד רב תודות לאופיר על ההסעה. היה ממונע במיוחד. עכשיו אלך לראות מה אמרו השכנות הזקנות מהייד פארק! שאו ברכה!

אני צריכה את כל העובדות!

2 רמזים בשני שירים לא אומרים לי יותר מדי, למרות שאני די מאמינה לזה. אללה קונספירציות

למעלה