וואו!

Pat האחת

New member
וואו!

היי-ממתי התמונות האלה! אני שנא ספויילרים אבל מתי אלכס וסטיבי מתחתנים? ולאיפה נעלמת ג'ודי הכי מתוקה שיש. :)

אממ הי ../images/Emo58.gif

התמונות האלה הם מהעונה השביעית הראשונות מכל מיני פרקים והתומונות של החתונה מפרק אחר (פרק שלםשל החתונה שלהם). וג'ודי עזבה את הסדרה יחד עם מאט (רוב), כי גילו אותו שוב (הוא הרי בתוכנית להגנת עדים) אבל הפעם היא לא נתנתה לו ללכת לבד והם מאורסים.

שאלות ספויילר

איפה רייגן? מי זו גרייס? טיילור? מרכוס? מי השושבינים של אלכס? איך זה שאפילו לחתונה לא הביאו את ניק וטס???????? איך???

תשובות ספוליר

רייגן לא נמצאת שם כי היא רבה עם גרייס בגלל איזה בחור שרצה לקדוח בדרובס שהסתבר שהוא האקס שלה. גרייסי היא אחותה של רייגן שנמצאת בדרובס. משחקת אותה אבי טאקר. טיילור, אתם מכירים אותה בסוף העונה השישית,היא בת של אחד מאלה שנהרגו בתאונה במכרה שרייגן הייתה אחראית והיא רוצה נקמה אבל רייגן לוקחת אותה תחת חסותה. מרכוס- אח של אלכס, הגיע בתור רואה חשבון מטעמו של ברייס (הרי ברייס קנה חלק בקילארני) אבל הוא ידע שהוא אח של אלכס. בקיצור הוא חמוד! והשושבינים של אלכס הם מרכוס וריילי.

תוספות ששכחתי

כמובן שבחור מאנייק אבל היא מאוהבת בו ואז גרייס נתנה לה אולטימטום או הבחור או דרובס ורייגן הלכה איתו. וניק לא בא כי ארגנטינה וזה..

דנדושי1

New member
../images/Emo58.gif

וככה היא עזבה את התוכנית ונשארה מקלאודית אחת או שהיא תחזור?

ortalsob

New member
../images/Emo58.gifמידע מדויק יותר

הסיבה שריגן לא נמצאת בחתונה היא שהיא עזבה את הסידרה, מה שמורי אמרה זה נכון- היא באמת רבה עם גרייס בגלל האקס שלה, אבל בסוף היא עזבה אותו וחזרה לדרוברס. בסופו של דבר היא החליטה שהיא מתגעגעת לעבודה שלה כגאולוגית והיא החליטה לעזוב וללכת לעבוד במקצוע שלה.

דנדושי1

New member
../images/Emo58.gif

אז בסופו של דבר היא כן עוזבת. אני כ"כ לא אוהבת את מה שהולך שם.

ortalsob

New member
../images/Emo58.gifתשובה

כן, יש הרבה שינויים בצוות השחקנים בעונה ה-7, רייגן זה עוד כלום..... אם את רוצה שאני אספר, אין בעיה.

Pat האחת

New member
מה אין מקלאודיות?

אין אף מקלאודית בסדרה יותר... זה ממש עצוב שריגן, שהיא הבת דודה "ממשיכה דור" נראה לי שבקרוב הסדרה הזאת תרד מהמסך, בקצב שכולן עוזבות/מתות/יולדות Teddyb

יש מקלאודית!קוראים לה גרייס

והיא המקלאודית העכשיוית בכל אופן
היא אחות של רייגן . והסרי דאגה מליבך הסדרה לא יורדת בנתיים מהמסך.. מקסימום תמיד אפשר לקוץ כמה שנים ולראות מה קורה שבום חוזרת לדרובס ופוגשת שם את הריסון ואז קלייר (הבת של טס) מגיעה מחו"ל לקבל ירושה ונשארת שם

למעלה