וואו...

אגב, הסדרה ממש לא מעודדת חומרנות

סוזי חומרית, אבל היא דמות שלילית, ואגם, לעומתה, מעריכה דברים אחרים.

panda0zombie

New member
לפי מה שאני הבנתי

לא יורידו את הסדרה.. אולי פשוט לא יעלו את הפרקים לVOD

ny22

New member
מנהל
אני דווקא מאוד אוהב את העונה הזאת

נעלמים זאת סדרה טובה בהחלט (אפילו מעולה),
אבל בעיני הסדרות של גיורא טובות יותר...
&nbsp
לגבי החממה - קשה לי להשוות - את כל העונות של החממה ראיתי בבת-אחת (במשך חודש בערך) כך שאין מה לעשות - שרואים סדרות מהסוג הזה בבום - זה עושה מעין אפקט ששואב אותך ממש ממש לתוך הסדרה (אפילו עד היום אני קצת בתוכה
).
את שכונה ראיתי כמו כולם - לאט-לאט, לכן היא כבר עשתה אפקט שהוא קצת שונה (אבל עדיין מדהים).
&nbsp
אבל העונה הזאת ממש טובה - אני ממש אוהב את המסרים שבה - ואני אומר לעצמי שאם זאת ההתחלה - כנראה שבאמת הולכת להיות עונה מדהימה...
&nbsp
ולגבי המחזוריות - מסכים איתך - יש קצת מחזור של דברים ולא רק מעונה הקודמת, אלא גם מהחממה

&nbsp
אבל זה עדיין אל גורע מכמה שהסדרה הזאת מעולה

Roei152

Well-known member
מנהל
אז זה אומר שהעונה תרד?
שלא תהיה אפשרות לצפות בפרקים הללו?
לא הבנתי הכתבה הופסקה לךי באמצע בגלל שאין לי מנוי.. מה כתוב בהמשך?
אשמח להעתקה של כל הכתבה לפה...

panda0zombie

New member
הכתבה המלאה

מועצת הכבלים והלווין אסרה על שידור פרקים של סדרת הנוער "שכונה", זאת בגלל קידום ערכים של הימורים ומתן במה למפעל הפיס. במכתב ששוגר היום (רביעי) לסמנכ"ל התוכן של "הוט", יורם מוקדי, ולמנהלת אגף תוכן ערוצים ורגולציה בחברה, מיכל ריבלין, נכתב כי לאור התכנים בפרקי העונה השנייה של הסדרה "יש לחדול לאלתר משידור פרקים אלו במתכונתם הנוכחית, בשידורים חוזרים וב–VOD, וכן להימנע מאזכורים דומים גם בפרקים הבאים".
&nbsp
בהמשך הדברים נכתב כי הרשות תחל הליך בירור, ובמסגרתו יוכלו ב"הוט" להגיב על הטענות תוך עשרה ימים. במקרה שתשובת "הוט" לא תהיה מספקת, הרי שאנשי המועצה צפויים לנקוט נגדם בעיצומים כספיים — היכולים להגיע לסכומים של מאות אלפי שקלים, שיתווספו לנזק הכלכלי בגין אי שידור הפרקים הבעייתיים.
&nbsp
"שכונה" משודרת בערוץ "ניקולדיאון" של "הוט" ונחשבת לאחת ההצלחות הגדולות שלה בשנים האחרונות. עונתה הראשונה רשמה כשלושה מיליון הזמנות ב–VOD וכוכביה הפכו לאלילי נוער. כבר בפרק הראשון בעונה מקבלת ההגרלה המרכזית של מפעל הפיס נראות בולטת, כאשר גיבורי הסדרה מדברים שוב ושוב על כרטיסי ההגרלה ועל הסיכוי לזכות בה. בהמשך העונה, מצוין במכתב, מוזכרות התייחסויות רבות להגרלת הפיס ולדרך שבה היא משפיעה על חייהם של הדמויות.
&nbsp
הצעד של מועצת הכבלים והלווין נשען על המלצות הצוות לגיבוש תוכנית לאסדרה ולפיקוח על ההימורים החוקיים בישראל, לפיהן נמצא יחס בין פרסום הימורים להתפתחות התנהגות בעייתית.
&nbsp
שכונה 2: הרגעים הגדולים - הגרלת הלוטו הגדולה - דלג
&nbsp
הגרלת הלוטו הגדולה ניקלודיאון
לפני מספר חודשים חתמו כלל ערוצי הילדים בישראל על אמנה הקוראת לאסדרת האתיקה בכל הקשור לתוכניות ילדים ונוער. בין הסעיפים עליהם חתמו גם אנשי ערוץ "ניקולדיאון" קיים סעיף הקובע כי "בתוכניות לא יוצגו ערכים של צרכנות וחומרנות כערכים מובילים, כהתנהגויות חברתיות רצויות וכאמצעי לפתרון בעיות אנושיות ולהשגת תחושת סיפוק וערך עצמי. לא יעשה שימוש לרעה במגבלות קוגניטיביות של ילדים צעירים, בשלבי ההתפתחות השונים, בכלל כך באמצעות מניפולציות של פרסום גלוי וסמוי, לצורך מכירת מוצרים ושירותים".
&nbsp
יו"ר המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לווין, ד"ר יפעת בן חי שגב, מסרה כי "הקישור בין הימורים לבין הצלחה בחיים, ומיצובם כאמצעי לשיפור מעמד חברתי, הוא משחית. כשזה קורה בסדרה המיועדת לילדים ולנוער, תוך שימוש בכוכבים, זה חמור שבעתיים. הרי מחוקק בכוונת מכוון מגביל גישת בני נוער להימורים באמצעות הגבלת גיל המכירה ל–18 ומעלה".
&nbsp
מ"ענני תקשורת" נמסר בתגובה: "אנחנו גאים מאד ב'שכונה', שהביאה לראשונה בישראל דיון אמיתי בין ילדים להוריהם על נושאים כמו כסף, מעמד חברתי ועוד. נבהיר כי אין בעונה השנייה של 'שכונה' משום פרסום או קידום עניינים למפעל הפיס, ודאי שלא עידוד להימורים. 'ההגרלה הגדולה' בסדרה היא מטאפורה לדרך הזהב המהירה לעושר שנראית כמו פתרון קל, אך כבר בפרק הראשון מתברר לא רק שגיבורי הסדרה מתנגדים להגרלה, אלא שהמסר העולה הוא שאין למצוא בכל אמצעי של הגרלות מזל פתרון לשיפור מצב כלכלי. אנחנו עומדים לחלוטין מאחורי התכנים של 'שכונה' ורואים בה סדרה אמיצה ופורצת דרך".

dar dahan

Member
את הסדרה האווילית מתבגרים הם לא הורידו ואת שכונה הם מורידים?

פשוט בדיחה...
בא לי להקיא מהתגובות שלהם.

dar dahan

Member
כן קראתי את זה פשוט בדיחה לא מצחיקה...

אם יורידו את הסדרה בגלל זה זה יהיה הזוי פשוט.
&nbsp

יש להוריד את ההימורים כדי שנמשיך לראות

תומכת BDS בצבא ואחים חורגים במערכת יחסים.
&nbsp
אה...

Roei152

Well-known member
מנהל
זה אומר שהעונה תרד מהויאודי?
אוי ואבוי... איזה בלגן שכונה עושה ... בעוה הקודמת היה כעס על כך שהעונה כולללת "תכנים מפחידים מדדי" בעונה הזזאת הימורים.. לא פלא ששכונה לא זכתה בפרסים כמו פרס האקדמיה או נבחרי הילדים עד כךה...

ny22

New member
מנהל
פשוט עצוב...

"לא פלא ששכונה לא זכתה בפרסים כמו פרס האקדמיה או נבחרי הילדים עד כה...."

סדרה כזאת טובה

כ"כ חבל

Roei152

Well-known member
מנהל
תשמע , נבחרי הילדים יש תירוץ -גאליס...
אבל תראה ששכגונה לא זכתה בפרס האקדמיה בעונה הראשונה , זו הסדרה הראשונה של גיורא שלא זוכה בפרסה האקדמיה על העונה הראושנה ...
החממה עד כה תפסה את ההפוקוס בפרסי האקדמיה ,
הטקס הקרוב של נבחרי הילדים שאמור להיות בחמישי הקרוב ף אמור להיות הטקס האחרון שגאליס תהיה מעומדת בו .. והיא ע"פי הניסיון של העונות הקודמות תנצח ...
\

ny22

New member
מנהל
שיהיה לגאליס המון מזל-טוב

ומוזר לי ששכונה לא זכתה - אולי זה בגלל שהיא אנטי-ממסדית באיזשהו אופן...
&nbsp
ואני מבין למה החממה היא זאת שתפסה את הפוקוס - הסדרה הזאת פשוט מעולה

מעולה ברמה כזאת שפשוט קשה להתחרות בה

אגב, החממה-3 לא מועמדת גם?

Roei152

Well-known member
מנהל
גם החממה מועמדת כן
אבל לפי הניסיון של שנים קודמות גאחליס תתעקוף בסביבוב...
&nbsp

dar dahan

Member
יש לי הרגשה חזקה לגביי נעלמים לא יודע למה אבל יש לי תחושה..

הם פשוט לא ראו את הסדרה

אגב, איך הם הגיעו שהלוגו של מפעל הפיס מקודם? אני לא שמתי לב.
&nbsp
אבל אם הם היו צופים הם היו מבינים שדווקא להיפך, שהסדרה מציגה את זה שהעשירים הם דווקא מושחתים ורעים ולא אכפתיים, ושהעניים הם הטובים והחברים והאמיצים.
&nbsp
ושאגם, למשל, מעריכה יותר כסף ולא שואפת לעושר ושהיא מבינה מה הדברים החשובים באמת (חברות ואמת).

למעלה