הנושא הזה ממש מסובך.. לא תיארתי לעצמי עד כמה.. מישהו יכול קצת לתת לי פרטים על ניתוחים שעושים להורדת איבר המין הגברי, מה בדיוק קורה שם, כמה זה עולה,איפה עושים את זה ואיך זה נראה אח"כ?
זה לא שרון זאת חברה שלו פשוט מאד הוא נכנס מהמחשב שלי לפורום הזה ועכשיו שנכנסתי זה נתקע על השם משתמש שלו ואני לא יודעת איך מחליפים. אז תענו לי אם אתן יכולות.
לא ניתוחים להורדת איבר המין - שלא נדע זה נשמע כואב. אני מדברת על למשל גבר שלא יכול לחיות עם מה שיש לו בין הרגליים, אין אפשרות לאיזשהו ניתוח שישנה את זה? אולי למשהו יותר נשי? כי מן הסתם גבר שמרגיש כלוא בגוף של אישה- רוצה ומרגיש אישה שלמה..ולא אישה עם איבר מן זכרי אז מה עושים?? אין ניתוח?
להפיכת אבר מין זכרי לנקבי וגם ההפך (אם כי סופר לי שההפך עובד קצת פחות טוב - זה עדיין עולם שבו קל יותר לזכרים מלידה, מצטער על התקף הפימיניזם הקצר). הסיבה שלא עניתי היא שאני לא יודע בדיוק את הפרטים - משהו בקשר לשימוש בעור ובעצבים הנמצאים באיזור ליצירת איבר מין חדש ומשופר. ואין לי לינקים. עמכם הסליחה.
קוראים לזה SRS sex reassigment surgery כלומר, ניתוח שבו מחזירים לך את המין הנכון שלך, בניגוד לשם הישן, הפחות מדויק, והפחות פוליטיקלי קורקט, "שינוי מין".
יש גם הרבה אתרים המספרים על SRS... עם מלא תמונות של לפני ואחרי.. מממ מגרהההה אני מאד ממליצה לא לאכול כלום לפני שאורים את התמונות.. אני אמצא אתרים כאלו ואשלח את הכתובת.. ביי, סתיו.
החלק המסובך זה להבין למה מראש הושרשו כל הנורמות של שני מגדרים לחברה. מה זה גבר ומה זה אישה ואיך בדיוק בני אדם תופסים את שני המושגים המעורפלים האלה. מדוע יש בד"כ תיאום בין הגוף לנפש ולמה קורה לפעמים כשאין את התיאום הזה. האם הסיבות ביולוגיות או חברתיות, או גם וגם והרי ידוע שגם סיבות חברתיות יכולות לגרום לשינויים ביולוגיים ושוני ביולוגי מקדם את הסיבות החברתיות. איך להקל על טרנסג´נדרים ומי אמור לטפל ואיך - פסיכולוג\פסיכיאטר\סוציולוג\נוירולוג\פילוסוף\אנתרופולוג??? אני לא מבין למה מתמקדים תמיד באיבר המין. כשאני אומר שאני טרנסקסואל מדברים קודם כל על הניתוח או על התפקוד המיני (וגם זה אחרי ההשתאות הארוכה מזה שיש טרנסים בנים).