אמ
עבדתי עם פריימיר, וגאס, ויוליד מדיה סטודיו. תסכים שהאחרון הוא לא רציני. ההשוואה שלי היא בין וגאס ופריימיר. אז הנה משהו, שאתה פשוט לא יכול לעשות בפריימיר: קח שלושה קטעי וידאו, שנקרא להם A, B, ו-C. מתחילים ב-A, וגורמים לו להפוך לכחול יותר ומרוח יותר (blur) לאט, באמצעות כל אינטרפולציה שבא לך (לינארית, חלקה... אפילו אפשר לקבוע את הנקודות ידנית). ברגע מסויים A נהיה שקוף יותר, שוב באיזו אינטרפולציה שבא לך, ו-B נכנס במקום. אלא ש-B מתחיל מאדום ולאט-לאט הופך לצבע המקורי. וכל זה בזמן המעבר מ-A ל-B. והמעבר, גם הוא לא על כל התמונה. הלמעלה שקוף יותר, והמעבר בעצם בא בהדרגתיות מלמעלה למטה (או איך שבא לך - זה משהו שאתה קובע ולא חקוק באפקט). ובזמן שכל זה קורה, C מהבהב מידי פעם על גבי השילוב של A ו-B שכבר נראה. והוא עושה את זה בזמן שהוא מסתובב - כך שכל פעם רואים אותו בזוית אחרת. הסרט שנוצר לא נגמר כאן, כי על כל פריים תוצאה מפעילים אפקט פוטושופ לבחירתך - למשל brush strokes. והיופי הוא בקלות שבה זה נעשה. אתה בחופשיות מייצר שלושה צ'אנלים של וידאו (ע"י לחיצת כפתור ימני אחת, ובחירת add video channel). לכל צ'אנל אתה גורר את קטע הוידאו שבא לך מספריית המדיה (כמו בפריימיר). עכשיו לחיצת כפתור ימני על הקטע, מאפשרת לך לבחור ב-add effect. מוסיפים את האפקט הרצוי, ומופיעים מתחת לצ'אנל קוים לשליטה בפרמטרים של האפקט. ה-preview, ד"א, מהיר יותר מבפריימיר - לפחות עד כמה שאני יכול להעריך. בקיצור גמישות לא מהעולם הזה, והכל בשיא הקלות. פשוט תוריד את הדמו, אין לך מה להפסיד. תפתח כמה מהדוגמאות, ולדעתי תתמכר מיד. שתבין, לא יוצא לי מזה כסף. אני סתם מנסה לעזור.