וואו

משי22

New member
וואו

שלום חברי פורום יקר. רציתי להגיד שאני בעיקר מופתעת. כבר מזמן רציתי להכנס לכאן אבל הייתי בטוחה שמה שאני אמצא פה זה בעיקר כעס ואשמות לאלוהים, מה שקשה לי קצת להתמודד בתור דתייה. במקום זה נכנסתי וגילתי אנשים מדהימים עם הרבה כאב והרבה אמונה. אין לכם מושג כמה אני שמחה להיות כאן. ואולי בהמשך, כשאני קצת יותר אכיר כאן אנשים, אני אספר לכם גם על הכאב והאלוקים שלי... שנה טובה בינתיים. ותאמינו תמיד. זה כל כך עוזר.

גריני

New member
ברוכה הבאה, משי ../images/Emo140.gif

וכמנהג המקום, אני מציעה לך פרוסת עוגה (כשרה למהדרין, כמובן
). אני שמחה שמצאת שהפורום הזה מתאים לך ומקווה שאכן תשתלבי איתנו במהרה. במקום הזה נמצאים אנשים שאוחזים בכל מיני דעות: דתיים, חילוניים וכו', ואנחנו מאוד משתדלים לקיים את "איש באמונתו יחיה". דווקא אני, כמי שמגיעה מהקצה השני של סקאלת האמונה - שכן נקודת המוצא שלי היתה אתאיסטית גמורה, והגעתי במהלך השנים אל האמונה (מדגישה כאן: אמונה, לאו דוקא דת) - חשוב לי שישנו פורום כזה שמפגיש אנשים שונים בעלי דעות שונות, וכולם מכבדים את כולם. (חוץ מחריג זה או אחר, מידי פעם....
). אז קחי לך כסא נוח, אולי תרצי לקרוא את הודעת המנהל, את מאמרי הפורום והודעות קודמות - מה שיאפשר להכיר אותנו טוב יותר. ואני מקווה שבמהרה תמצאי שנוח לך לחלוק איתנו כל דבר שעולה על דעתך.

למעלה