וואו

thewierdo

New member
וואו

לזה לא ציפיתי. תוך כדי שיטוט בתפוז הגעתי לפה, מה שקצת מוזר לי וקצת מרגש אותי, מין קטע אפי של ''אני לא לבד''. אני אדם. חי עם סוויר קלאב פוט כבר 15 שנה. בחיים שלי לא פגשתי עוד אנשים עם קלאב פוט, ותמיד הרגשתי די בחור בקטע הזה, אין למי לפנות, אין ע מי לדבר. כאילו אף אחד לא מבין. אבל עכשיו אני מקווה להשתפרות, ולפי מה שהבנתי זה פורום להורים בעיקר, מוזמנים לשאול אותי כ שאלה על פני כדור הארץ. אני בנאדם מאוד פתוח, כל שאלה. יופ טוב.(שוקל האם לבוא למפגש)

ברוך הבא. ../images/Emo2.gif

מידי פעם נכנס לפורום בחור בן כ18 כאולי תהיה לכם שפה משותפת. אני מקוה שמישהו יכתוב כאן את הכינוי כי אני כבר לא זוכרת. גם גוויניבר בטח תשמח להתכתב (-: ואתה ממש לא לבד. כשהיינו בהריון אמרו לנו שק"פ זו בעית הלידה הנפוצה ביותר! יותר מכל דבר אחר ששומעים עליו. בכל מקום כתוב סטטיסטיקה שונה אך המספרים מצביעים בין 1/1000 ל 1/450 כך. יש לנו גם בפורום אמהות ואבות עם ק"פ אך הם נכנסים לעיתים רחוקות. יהיה נהדר לפגוש אותך במפגש. אולי גם גוויניבר תגיע. (אני מקוה שנוכל להסיע אותה). להתראות עידית

טאניוש

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

דוקא התחושה שלי היא שלכל העולם יש קלאב פוט. בכל מקום ניגשים אלינו להגיד ש"גם לאחותי/דוד/שכן/סבתא רבה היה כזה מכשיר". אנחנו לא באים למפגש הפעם, אבל כולם ישמחו מאד אם תצטרף!

ברוך הבא.

יהיה מאוד נחמד אם תבוא למפגש. דווקא אני מתפלאת שאני לא רואה ילדים עם דניס בראון ברחוב וההרגשה היא שאין הרבה שסובלים מקלאב פוט. בן כמה אתה? איך טופלת? מה מצבך היום? כיצד אתה מתפקד? האם ניתן לראות אצלך עיוות בכפות הרגליים? יפעת.

וואו, איזה כיף!

כשאני רואה כמה אנשים מתחילים להכיר את הפורום ולהזדהות עם בעייה זו או אחרת, אני שמחה ובטוחה שעשיתי משהו נכון שהסכמתי להצטרף לפורום הזה _ (בזכות אש"ת כמובן, שזה הזמן לשאול בשלומה).... אתה חייב להגיע למפגש!!! אם יש כאלה שעדיין לא משוכנעים מאיזו שהיא סיבה, שיש חיים אחרי הקלאב פוט, אולי אתה, גווניבר והחמוד הזה שנעלם להתחתן, לא זוכרת את שמו כרגע! ברוך הבא!

thewierdo

New member
אני

בן 15. טופלתי בערך בכל דרך אפשרית...אפשר לומר שנולדתי לחדר ניתוח... מצבי היום הוא רגל אחת (שמאל) שבסדר גמור חוץ מצלקות ורגל ימין מסובבת כמעט 45 מעלות לפי דעתי ואני הרבה פעמים לא דורך על 90 אחוז ממנה(כמובן מה שאני אומר כרגע זה התרשמות ממני ולא שום דעת רופא) ניתן לראות ברגל ימין עיוותים. אבל כל זה לא מפריע לי כמעט. עדין נסעתי על סקייטבורד(גלגשת לאבשלוםקורים שביניכם) וממשיכים בחיים.

גווניבר

New member
ברוך הבא

אני בת 23 ונולדתי עם ק"פ דו צדדי. אשמח לדבר איתך וכו'. גם אני אשתדל לבוא למפגש. יהיו צחוקים

thewierdo

New member
אני אשמח לפגוש אותך

למפגש הקרוב אני לצערי לא אוכל לבוא.

ברוך הבא

אני אפרת , וגם אני בין יחידי הסגולה שנולדו עם קלאב פוט .מדי פעם אני כאן אשמך מאוד לדבר איתך ולספר.

אני מכיר את ההרגשה

גם אני עד שלבן שלי לא היה ק"פ חשבתי שאני יחידי בעולם אם הבעיה הנ"ל מאז הפורום גיליתי שאני לא לבד בבעיה וישנם או הרבה ילדים/אנשים שחיים אם המצב הנ"ל. כמו שכבר כתבתי פעם זה לא צריך להפריע לחיים נורמליים אני עברתי כמה ניתוחים ברגליי ועדיין הייתי היחידה קרבי עסקתי ועדיין מנסה לעסוק בספורט לפחות אתה במקום הנכון

למעלה