וואו!

sidharta

New member
וואו!

לא ידעתי שלרדיוהד יש כל כך הרבה מעריצים! עד כמה שידעתי רדיוהד היא להקה ששמה עובר די מפה לאוזן.....(לא מכירה הרבה אנשים שאוהבים אותם ) ...מן הסתם בשל סגנונם הייחודי והמופלא. אישית אני מעדיפה בהרבה את רדיוהד הרוקיסטים....אוקיי קמפיוטר מעולה(לא אהבתי את קיד איי ).... בכל מקרה בזמן האחרון אני לא כל כך שומעת רדיוהד...יש לי מצב רוח טוב :)נהייתי אופטימית מידי בשביל זה...

Her Circulation

New member
לא זכור לי שאמרתי זאת

אבל בכל מקרה כן, השיר האחרון, שיר ישן מאוד TRUE LOVE WAITS

man in heaven

New member
רגע, השיר הזה מצוי באיזה דיסק ?

איך אתה יודע שהוא ישן? מה יש בדיסק הזה בכלל ?! מאיפה הוא הגיע ?!?!

Her Circulation

New member
איך אני יודע

? זו עובדה. בדיסק הזה יש 8 שירים הלקוחים מארבע הופעות חיות ( הטור האחרון ) והוא יצא די לאחרונה.

Esmena

New member
זה שיר ש"הם" נהגו לבצע רק בהופעות

והוא צ´ופר שיש אותו רק באי.פי הזה.

root

New member
דווקא עד כמה שידוע/מיטב הבנתי

רדיוהד היא להקה כל כך מוכרת, שגם אם אנשים לא אוהבים את כל מה שהם עושים הם אוהבים משהו אחד לפחות... נגיד. רדיוהד להקה נורא "ישראלית" כמו כל מיני להקות אחרות, סתם לדוגמא, לד זפלין או הדלתות.. מוזר לי שאמרת שלא ידוע שיש לרדיוהד כל כך הרבה מעריצים... טוב, תמיד טוב לדעת.

Esmena

New member
מזכיר לי משהו

מישהו קרא את הביקורת של אמדורסקי על ההופעה של מקסימילאן האקר בדינמו דבש? לא בדיוק ביקורת, הוא הכניס את זה במדור שלו "מוסיקת המיקרה" בתרבות מעריב, אבל נוורמינד. הוא מספר שם על ההופעה, ועל ה"פאדיחות" של האקר כשעה קאבר לרדיוהד, ואח"כ לטראוויס."למה" טוען אוחובסקי ," שלא ניתן לו כבר את כל הפלייליסט של גלגל"צ, ערב שירה בציבור , שיאלתר משהו עם הגיטרה ב"לא קלה היא לא כלה".(לא ציטוט מדוייק-אבל הקטע עם ה"כלה" דווקא כן). אוחובסקי אומר דברים דומים מאוד לחברו למערכת , ניסן שור. אויב גלגל"צ מבית(מסיבות די מוצדקות,לדעתי)מתלהב בילדותיות מפחידה , שאוהב כל כך לכרוך את מקסמיליאן עם רדיוהד. שור מביע סלידה מאינדי ורואה בו מוזיקה "נעימה" שנוצרה עבור גלגל"צ. את האקר התמים (והגם די מטומטם) הוא התקיף באמירות מסוג" לא בא לך לתפוס גיטרה ולזיין לה את הצורה". רדיוהד אכן מוכרים בישראל, וגם הרבה פעמים תימצאו אנשים שימצאו משהו אחד שהם אוהבים , (בדרך כלל יקרא למשהו הזה "קארמה פוליס") אבל לא כל ילד מכיר אותם, לא בדיוק, אולי כל ילד חכם. ואולי גם זה לא. ורדיוהד היא לא להקת גלגל"צ. אני,השנה, כמעט כל יום השמיעו בהסעה גלגל"צ, ולא השמיעו רדיוהד בכלל. לפני כמה ימים השמיעו את "קריפ" במונית- שימו לב, את קריפ. אז מה אתם חושבים בעניין?

למעלה