וואיייי לא יודעת למה..

מריה12

New member
וואיייי לא יודעת למה..

יש לי מצב רוח!!!!!!!! אני כזאת מאושרת, סתם ככה ויפיייייייי אני אוהבת אותכם!!!! את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))

NaDaV18

New member
באמת לא הבנתי לאן ילדת../images/Emo29.gif

הלילה נעלמה.. גם אני אוהב אותך
מה עם המסיבה מחר התארגנת? אהה איך אני זוכר!

מריה12

New member
ישששש גם אותי אוהבים!!!! ../images/Emo6.gif

מחר למסיבה אני מוכנה!! והפעם אני נשארת יותר מאוחר
החלטתי ללכת עם חברות אחרות.. נמאס לחזור ב-10 המסיבה מתחילה רק ב-9.. יש לי מכנס חדש.. ממ... אין לי מה ללבוש.. אבל לא משנה.. כי אני הולכת להישתתתתתגגגגגגעעעעעע!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))(למרות שהיתי מעדיפה ללכת להופעה של היהודים..) וחוץ מזה.. מה המצב?

NaDaV18

New member
בגיל שלך..בטח אני נשמע כמו סבא

עכשיו,הייתי ילד טוב ירושלים. הייתי חוזר בשעה 21:00,בעשר כבר הייתי בחלום העשירי.. זה מסבית שכבה או סתם מסיבה? וכן,כן דיבור של בנות,הארון מפוצץ בגדים אי אשפר לסגור אותו, אבל תמיד תגידו שאין לכן מה ללבוש..

מריה12

New member
חחחחחחחחח

זה לא מסיבת שכבה.. פיספסתי את רוב מסיבות השכבה כי ישנתי.. חח והמסיבה שתהיה זה סתם מסיבה פתוחה.. ו.. ב-10 לישון?!

NaDaV18

New member
"את יודעת הדור של היום זה לא מה

שהיה פעם".. יש לי שאלה /דיון פילוסופי להלילה אנשים אוהבים מישהו כי הם חושבים שהוא יפה, או שהם חושבים שהוא יפה כי הם אוהבים אותו?

מריה12

New member
ממ... מסובכי בכי...

לא נראה לי שאנשים אומרים שמישהו יפה כי הם אוהבים אותו.. כי אני אוהבת את אמא שלי.. ואני לא אומרת שהיא יפה
אבל.. אני גם לא אהבתי אף אחד אף פעם בגלל שהוא יפה.. so.. i dont know אולי אתה תנסה לענות על זה..

NaDaV18

New member
המצאת מילה חדשה?

מה זה מסובכי בכי?
תיראי אני אגיד ככה.. אם את רואה מישהו ונידלקת עליו כי הוא חתיך ואז מתאהבת בו ובסוף אוהבת אותו אז זה אומר שקודם אהבת אותו כי חשבת שהוא יפה לכן רצית להכיר אותו... מצד שני אם את מכירה מישהו מממ.. נניח דרך הנט.. ואת אוהבת אותו בשל מי שהוא.. אז .. המממ אם הוא יפה או סביר... ( בעצם הקטע הזה הוא עיניין של טעם אישי...) אז זה לא ישנה לך.. אולי גם אם הוא יהיה מכוער.. ( למרות שאני בספק... <~ אבל שוב ! כל אחד והטעם שלו... תשובה מפגרת הבאתי

רותם טל

New member
המשפט אומר...

"לא מי שיפה אוהבים אותו... אלא את הבן אדם שאוהבים הוא יפה!" ו.....זה נכון!...

מריה12

New member
../images/Emo26.gif

חחח מסובכי בכי זה מסובך אבל מתחרז כזה.. חח עזוב אני שרוטה.. ומישהו מהנט אי אפשר ממש להכיר.... למשל יש מישהו שאני מדברת איתו חופשי ב-icq אבל כשניפגשנו זה אחד האנשים הכי בישניים שיש.. מזלי היתי עם חברה.. ואז הוא היתעצבן עלי שהתחלתי עם בנים (שוב ניסחפתי..) אבל גם עם מישהו מכוער מאודדדד לא היתי יוצאת.. אבל.. עם יש מישהו חתיך בטירוף, אבל הוא סנוב.. גם לא היתי יוצאת איתו.. מקווה שהבנת את מה שהתכוננתי להגיד.. כי אני לא ממש

רותם טל

New member
אני הבנתי כי אני חכמה

אי אפשר להתאהב בבן אדם רק כי הוא יפה.. אפשר אולי להידלק עליו.. להימשך אליו.. כאילו בלי כל הבולשיט הפנימי! אבל לעומת זאת.. שאת אוהבת מישהו ברור שתחשבי שהוא יפה... כי את אוהבת אותו מכל הבחינות (בעעעעע איזה תשובה מפגרת!)

רותם טל

New member
גם אני אותך מותק../images/Emo70.gif

אני רואה מישהי פה במצב רוח.. אז מה החלטת ללבוש למסיבה מחר.? "אני סנדרה רינגלר"

NaDaV18

New member
"זה הזמן להזיז את המראה

וואו זה לא אני, וואו איך השתניתי, אוי אורנה מה עשית לי" (ולא משנה שרק קיצרו לה את השיער

מריה12

New member
ממ.. ג´ינס פדלפון חמוד...

קצת משופשף.. די חמוד.. וחולצה עדיין לא החלטתי

למעלה