החלטתי ללכת עם חברות אחרות.. נמאס לחזור ב-10 המסיבה מתחילה רק ב-9.. יש לי מכנס חדש.. ממ... אין לי מה ללבוש.. אבל לא משנה.. כי אני הולכת להישתתתתתגגגגגגעעעעעע!!!!!!!!!!!!!! ))))))))(למרות שהיתי מעדיפה ללכת להופעה של היהודים..) וחוץ מזה.. מה המצב?
עכשיו,הייתי ילד טוב ירושלים. הייתי חוזר בשעה 21:00,בעשר כבר הייתי בחלום העשירי.. זה מסבית שכבה או סתם מסיבה? וכן,כן דיבור של בנות,הארון מפוצץ בגדים אי אשפר לסגור אותו, אבל תמיד תגידו שאין לכן מה ללבוש..
תיראי אני אגיד ככה.. אם את רואה מישהו ונידלקת עליו כי הוא חתיך ואז מתאהבת בו ובסוף אוהבת אותו אז זה אומר שקודם אהבת אותו כי חשבת שהוא יפה לכן רצית להכיר אותו... מצד שני אם את מכירה מישהו מממ.. נניח דרך הנט.. ואת אוהבת אותו בשל מי שהוא.. אז .. המממ אם הוא יפה או סביר... ( בעצם הקטע הזה הוא עיניין של טעם אישי...) אז זה לא ישנה לך.. אולי גם אם הוא יהיה מכוער.. ( למרות שאני בספק... <~ אבל שוב ! כל אחד והטעם שלו... תשובה מפגרת הבאתי
חחח מסובכי בכי זה מסובך אבל מתחרז כזה.. חח עזוב אני שרוטה.. ומישהו מהנט אי אפשר ממש להכיר.... למשל יש מישהו שאני מדברת איתו חופשי ב-icq אבל כשניפגשנו זה אחד האנשים הכי בישניים שיש.. מזלי היתי עם חברה.. ואז הוא היתעצבן עלי שהתחלתי עם בנים (שוב ניסחפתי..) אבל גם עם מישהו מכוער מאודדדד לא היתי יוצאת.. אבל.. עם יש מישהו חתיך בטירוף, אבל הוא סנוב.. גם לא היתי יוצאת איתו.. מקווה שהבנת את מה שהתכוננתי להגיד.. כי אני לא ממש
אי אפשר להתאהב בבן אדם רק כי הוא יפה.. אפשר אולי להידלק עליו.. להימשך אליו.. כאילו בלי כל הבולשיט הפנימי! אבל לעומת זאת.. שאת אוהבת מישהו ברור שתחשבי שהוא יפה... כי את אוהבת אותו מכל הבחינות (בעעעעע איזה תשובה מפגרת!)