וואיי...אני כל כך שמחה...

DJ VENUS

New member
וואיי...אני כל כך שמחה...../images/Emo6.gif

שסוף סוף פתחו פורום של ה ספורט האהוב עליי ואפשר יהיה לדבר על הוקי...כי לצערי אני היחידה ב שיכבה(חוץ מ עוד איזה ילד אחד) שמשחקת הוקי...וביכלל היחידה בשיכבה שמתעניינת ב הוקי אז.... יייייייייייששששששששששששששששששש!!! :::)))))))))))))))))))))))
dj venus

power play

New member
../images/Emo32.gif...לכל החדשים\ות פה

ברוכים הבאים..תקראו את התקנון של הפורומים וההודעת פתיחה ידה ידה בקיצור טוב לראות אנשים חדשים פה.. בעיקרון כדי שנכיר יותר טוב אני בדרך כלל מציע לכל אחד שנכנס לכתוב בן כמה הוא,מאיפה הוא,שמו ואיך הוא הגיע להוקי אתם מוזמנים.. "יש סקר כבר אמרנו?"

DJ VENUS

New member
או קי אז ככה...

קוראים לי אליסה אני בת 14.5 וליפני שנה בערך ביום הולדת שלי(באוגוםט)קנו לי רולר זה היה ה רולר הראשון שלי...ו...היתחלתי לצאת לפארק ליד הבית שלי כל יום ואני מדגישה כל יום!!!ולהתאמן ותוך זמן קצר למדתי לינסוע ממש טוב אח"כ היתחלתי יותר להתעניין בהוקי ראיתי כמה חבר´ה משחקים והייתי באה ליראות אותם משחקים בסופו של דבר פשוט היתאהבתי במישחק הזה!!! ואח"כ היבנתי ש אני פשוט חייבת לשחק איתם...וביכלל לשחק הוקי... טוב ההמשך ברור

power play

New member
גם לי

יש יום הולדת באוגוסט.. רוצה לקנות לי כפפות הוקי? |אובססיבי|

puckman

New member
הא! לי יש כבר כפפות..

אה ואליסה, שחכת לרשום מאיפה את (עיר) ואיזה קבוצה את אוהדת בNHL (אם יש קבוצה שאת אוהדת)

Hegze

New member
גם לי יש באוגוסט!!../images/Emo6.gif

אוקיי.. אני שגיא בן 15 מהצפון - אזור קריית שמונה ( קיבוץ שמיר - עם זה עוזר ) אני וחברים שלי ראינו אלופים על הקרח בגיל 10 בערך ( סרט שולט! :) והתחלנו לשחק הוקי סטריט, ואז שתי חברים שלי הצטרפו להוקי קרח.. ואני עברתי בעיקבותם שנה - שנתיים אחריי ( כיתה ח´ ) .... זהו

puckman

New member
אבל גברת אליסה...

שחכת לכתוב מאיפה את. ואיזו קבוצה את אוהדת..

oodi g

New member
hegze - עם כמה חברים בדיוק שיחקת?

וד"א שמיר זה מקום מצוין!!!

Hegze

New member
חח.. יש לך מושג איפה זה?

אהה.. משהו כמו 13 אבל היתצטרפנו להוקי קרח שלושה רק... ולאחרונה היצטרפו עוד שתיים, מאיפה אתה ואיך אתה מכיר את הקיבוץ שלי?..

oodi g

New member
אני מכיר את האזור מסקייטבורדינג

היה אמור להיות שם סשן ענק אבל ירד גשם צריך להיות מקום טוב יש שם החלקרח או שאתם נוסעים למקום אחר? בכל אופן איך הצלחת לארגן איתך 13 ילדים להתחיל לשחק?

Hegze

New member
אהה

כן חח... אני גם נוסע בסקיט... הייתי בה לסשן גם... יש רינק במטולה.. זה איזה 20 דקות מהקיבוץ שלי. אהה סתם, חברים.. .. היו זמנים... עכשיו לא נגעתי ברולר שלי משהו כמו שנתיים אם אני ינסה לחדש את הסשן אתה תבוא?

DJ VENUS

New member
אופס..

אני גרה בחולון... ואין ממש קבוצה מסויימת ש אני אוהדת

oodi g

New member
ל-hegze

אין בעיה שאני אבוא לסשן המחודש של הסקייט אז אתה כמוני- סקט והוקי נחמד נחמד ביותר...

למעלה