וואיי הסתכלתי על התמונות של שאקירה

וואיי הסתכלתי על התמונות של שאקירה

וראיתי שהיא אנושית!!! יש לה צלוליטיס וניסו להסתיר את זה תסתכלו טוב על הרגליים... לא שיש לי בעיה עם זה...דווקא אני יותר מתלהבת כי עכשיו אני יותר אוהבת אותה כנ"ל לגבי ג'ניפר לופז ובריטני ספירס!!!!!!! http://www.shakiraisabel.com/images/blend1.JPG

pringles1

New member
כן היא אנושית... בלי שום קשר

לצלוליטס... עכשיו שאת יודעת שיש לה צלוליטס את יותר אוהבת אותה??? טוב...

perrinat

New member
פחחחחחחחח../images/Emo6.gif

זה היה טוב! רק עכשיו שמת לב שיש לה צלוליט? זה לא שהיא דוגמנית או משהו... אגב, בתמונה ששמת יש לה עוד הכי פחות צלוליט (םוטושופ...)

אממ כן.... כי לא יצא לי לראות הרבה

תמונות של הרגליים שלה..אבל עדיין יש אנשים שעושים ספורט והם מלאים ואין להם צלוליטיס...ואני יכולה לתת דוגמאות של אנשים שאני מכירה אישית..

Moor 87

New member
אכסה גניפר לופז!!!!

היא לא שווה שמיעה אפילו!! בע!! מגעילה ... השירים שלה נעשו ב5 דקות !! היא לא נותנת מעצמה חוץ מהקול שלה. בע

metallica16

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(אנא, דמיינו שהוא מקיא...)

כריסטינה אגילרה,סלינה,טליה,

פיית' היל נ"ב בטח תשנאו גם את כריסטינה אבל תודו שאף אחד לא מגיע לאוקטבות כמו שלה...היא מגיעה לאותם אוקטובות של אנשים שחורים....כמו שאלביס גם הגיע לאוקטובות גבוהות

Moor 87

New member
כריסטינה שרה מעולה

כנל פיית' היל ואני בעד טליה.. אישה מקסימה יפה מוכשרת

Daniella 21

New member
את מודעת לכך שהם מברישים את התמונה

כמעט כל תמונה לא משנה עובדת אייר בראש שזה תיקון תמונה
ככה שאל תחשבי שג'ניפר לופז מושלמת היא פשוט משלמת הרבה להראות טוב

ברור סבבה ראיתי כמה תמונות גרועות

שלה, אבל אני מדברת על הכוכבים של הוליווד...שנראים כמו בובות למשל פריס הילטון

נוו רואה?גם ראיתי תמונות פאפארצי

של שאקירה,ורואים שהיא פשוטה וזה מה שיפה בה...כשראו את שאקירה ואנטוניו רבים בזמן ההליכה היא הייתה עם הבגדים הכי פשוטים שיש. כשהיא ברחוב,היא לא לובשת את הדברים הכי יקרים וכל השטויות האלו... אפילו בעטיפת הדיסק שלה העיתונאי אמר שהיא הייתה עם שימלה פשוטה,עגילים שמתאימים לעולם השלישי,ובלי איפור... השורה התחתונה:שאקירה אמיתית... נ"ב יש לי עוד כוכבת שכמו פריס הילטון וגם היא קולומביאנית מברנקיג'ה:סופיה ורחרה,הידועה כמיס ויאגרה, שהייתה הסטוץ האחרון של טום קרוז,היא נראית כמו בובת ראווה!

למעלה