וואי איזה אחלה מפגש פורום היה לנו

יושי ב

New member
וואי איזה אחלה מפגש פורום היה לנו

עם מוניקה. הם השמיעו לנו הרבה שירים מהאלבום החדש והם רוצים שנבחר מה הסינגל הראשון שייצא. וחוץ מזה צילמנו קליפ כל הפורום ל"רעב" מהאלבום הבא. וגם כל מי שהיה במפגש ייכנס חינם להופעה הבאה בבארבי שזה עוד חודש ושבוע. הלהקה הייתה מאוד נחמדה והיה ממש אחלה הם ענו לנו על שאלות וכאלה

../images/Emo7.gifאופ זה לא פייייר...

הייתי צריכה לבוא אבל לא היה לי עם מי ולא היו מרשים לי לבוא לבד כי גם אין לי מושג איפה זה.. אבל התקשרתי לגלית מתישהו והיא לא ענתה לי...

וואי איזה מגניב!!!!!!!

מי יודע אולי בעתד גם אנחנו נוכל עשות איתם מפגש פורום.. אז ספר, איםה נפגשתם, מה מו מי... ואגב שים לב שפתחתי גלריה של תמונות של חברי הפורום זה מגניב תשלח לי גם אתה תמונה.......,

יושי ב

New member
נפגשנו בבית קפה

של חבר של יהלי, ליד אלנבי. בהתחלה הם השמיעו לנו שירים מהאלבום החדש - שנים חסומות, בעיר הזאת, חיפושית כחולה הקונפורמיסט ורעב. ואז כל אחד שאל את מה שהוא רצה לשאול והם ענו ואפילו האריכו בכל תשובה. אשים ממש נחמדים. גיליתי למשל שפיטר ושחר לא סיימו תיכון, ליהלי יש תעודת בגרות ישראלית ואמריקאית ואלדד הוא משפטן שלמד באוניברסיטה. בצילומים של הקליפ לא השתתפתי ובמקום זה ישבנו בחוץ עם עמית צור (האיש והאגדה) וגם אלדד ישב איתנו קצת. אחר כך דיברתי עם יהלי קצת על בוב דילן ומחתרת הקטיפה וגם קצת פוליטיקה. הוא סיפר שהוא כותב עכשיו ספר שייצא מתישהו בעתיד. וזהו... נדמה לי... היה עוד כל מיני דברים קטנים שאני לא זוכר זה נמשך בערך 3 וחצי שעות והיה ממש ממש אבל ממש כיף

space girl

New member
../images/Emo19.gif כיפ לךךך ../images/Emo13.gif

ואאאאי הם נשמעים נחמדים לאללה .... לא כל להקה הייתה מוכנה לעשות כזה דבר , ממש יפה מצידם
ובקשר להופעה שתהייה עוד חודש- זה הדבר הזה עם טל שגב ,או שאין לך שמצ ? ו-
קטן ... אנשים !!!! אתם לא משתמשים באייקנים בכותרות:
וזה לא בסדר !!!
אז נא להתחיל להשתמש בהם , אחרת הם יעלבו ....

maayan15

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif../images/Emo54.gif../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif|כוכב|

פשוט לא היה לי מקום ליותר מזה...אז בהודעה הבאה- השאר... איזה כיף לך!!!...גמני רוצה...

אייייי ... מתה על יהלי! הבן אדם פשו

ט מותק...!!!! וואי איזה כיף לכם היה לכם מה זה כיף והכל.... השירים החדשים טובים? כי בהופעה הם שרו כמה שלא הכי אהבתי... אהבתי רק אחד ממש! שבת שלום אנשים טובים!

show jumping

New member
הדיסק החדש

עדיין לא ידוע תאריך מדוייק ליציאתו אבל סינגל ראשון אמור להיות בעוד חודש בערך.

יושי ב

New member
השירים החדשים פצצה

הם נשמעים ממש כאילו הם הוקלטו בהופעה מזכירים בעיבוד מאוד את פצעים ונשיקות יותר גיטרות, פחות עיבודים אלקטרוניים

Mnementh

New member
מי אתה?

אתה סתם גורם להם לקנא.... היה מפגש אדיר, אבל עכשיו כולם יקנאו פה.

חחחחח..., נכון..., נראה לי שכולם

מקנאים...., לא נורא שטויות...... ספרו חוויות.., סבבה...

למעלה