וואי!איזה יופי! SETI

וואי!איזה יופי! SETI

לא היה לי מושששששג קלווווש שיש פורום כזה מגניייייייייייב! היי לכולם! אני חדשה כאן בפורום. אני ממש אוהבת מדע! ופילוסופיה. אני מאוד אוהבת חייזרונים חמדמדים.... יש לי הרבה תיאוריות... ולא היה לי מושג שיש פורום... עד שנתקלתי בטעות... אוקיי... האם... מישהו שמע פעם על SETI.? SURCH 4 EXTRATRISTRIAL INTELIGENCE האם המשדרים שלהם באמת מסוגלים לשלוח אותות ולתקשר עם חייזרים, שוודאי מעולם לא שמעו אנגלית או שפת כדו"ה...? אז נגיד והם פונים בצפנים מתמטיים.... מה מבטיח שהחוצנים יודעים מתמטיקה...? אבל בעצם... (בלתי מזוהה... חחחח..) אם החייזרים הצליחו להגיע עד כדו"ה, מה שהאנושות עדיין לא הצליחה לעשות... אז מן הסתם שהם יותר מתקדמים טכנולוגית..... אבל יכול להיות שהם כאן בטעות... אולי הם היו גרים במקום מרוחק עשרות מיליוני שנות אור ושהם הגיעו לכאן בגלל שיבוש של סופה טרמוגלקסית או חור שחור...ואם זה נכון- אז הם לא יוכלו לחזור לביתם. אבודים בציויליזציה זרה להם... עוד משהו שרציתי לשאול- נכון מה שקרה בטקסס, כשהתרסקה החללית.... מישהו יודע על זה משהו? או שהממשלה מנסה להסתיר את זה? משולש ברמודה- האם יש טיאוריות קשר לחוצנים?

אופסי... לא ראיתי שיש שרשור חדשים..

אם המנהלת יכולה לצרף אותי...? או שבעצם זה יכול להיפתח שרשור חדש עם תשובות לשאלות ששאלתי... זה יכול להיות דיון...

a e q u i t a s

New member
לא נורא את חדשה פה

קודם ברוכה הבאה, והמנהלת בטח תשרשר... אני לא מכיר את המקום הזה, אבל אני יודע שיש מקומות כאלה. אני חושב באוסטרליה...לא בטוח

SETI ../images/Emo153.gif

ברוכה הבאה לפורום
SETI - Search for Extraterrestrial Intelligence פרוייקט לאיתור אותות מצורת חיים אינטלגנטית מחוץ לכדור הארץ באמצעות גלי רדיו. המטרה של הפרוייקט היא לא ממש "לתקשר" עם אותם חוצנים אלא ל"להקשיב" לאותות מן החלל, לסנן אותם ולמצוא אותות שנשלחים ע"י ציוויליזציה מרוחקת. בחלל נעים גלי רדיו רבים שנפלטים באופן טבעי ע"י הכוכבים. המטרה של SETI היא לקלוט את הגלים האלו ולנסות לחפש בינהם אות כלשהו בעל מבנה מסויים. מציאה של אות כזה תהיה הוכחה שקיימים חיים מחוץ לכדור הארץ - וזוהי מטרתו של הפרוייקט. מעבר לכך, ישנו מידע מכדור הארץ שנשלח לחלל. בין היתר המידע מועבר ע"י חלליות (לדוגמא: וואיג'ר 1 ו-2) או ע"י אותות רדיו שנשלחים מכדור הארץ. על חלליות וואיג'ר הותקנו לוחות מתכת ונעשה שימוש בציורים, בצבעים, בכתב ובאמצעות הקלטה קולית בכמה עשרות שפות. אנחנו לא יועים מי יקבל את המידע הזה ומה הוא מבין ומה הוא לא מבין, לכן אנחנו שואפים לשלוח את המידע בצורה הפשוטה ביותר. בקשר להתרסקות בטקסס. אני מניח שהתכוונת להתרסקות ברוזוול, ניו-מקסיקו - יש על זה מידע בפורום. משולש ברמודה - לא קשור.

astral tripo x

New member
אני מחובר לSETI כבר שנה

אבל הבנתי שזה לא הדרך הכי טובה לחפש.. שכן גלי רדיו עובדים כמו אור של פנס,ככל שהמרחק עולה האור מתחלש,והקשר נאבד.. הדרך היותר טובה שהציעו "מכתב בבקבוק",כמו החללית וו'יאגר שעליה יש מסר,הסיכוים שהחייזרים ימצאו אותה גדולים יותר מהסיכוי שלנו למצאו אותם.

SETI...../images/Emo153.gif

במצב הנתון שלנו, זאת הדרך הכי טובה לחפש. הדרך של "מסר בבקבוק" אולי נשמעת יותר טוב, אבל יש לה חיסרון גדול. היא מחייבת שיתוף פעולה של הצד השני. אנחנו צריכים שהציוויליזציה שמקבלת את המסר אכן תקבל אותו, תבין אותו ותצליח לשלוח לנו מסר משלה. זהו תהליך בעייתי שספק אם הוא יצליח. כיום - הדרך היחידה שבה אנחנו יכולים למצוא חיים שמחוץ לכדור הארץ היא באמצעות גלי רדיו. היתרון הגדול של הדרך הזאת היא שאנחנו תלויים רק בעצמינו. כל זמן שהם משדרים, ולא משנה למי הם משדרים ולמה, גם אם אותה ציוויליזציה מרוחקת לא מחפשת אותנו - אנחנו יכולים למצוא אותם. כל מה שנשאר לנו זה לקוות שהאותות שאותה ציוויליזציה מייצרת יהיו חזקים מספיק בשביל המקלטים שלנו.

Silly LoveSong

New member
זה קצת מפחיד

ומה עם החוצנים שיתקלו ב"מסר בבקבוק" שלנו יראו בזה גילוי כוכב חדש והזדמנות טובה לפלוש ולנצל אותו? חשפנו את עצמנו ביקום! איננו יודעים דבר על התרבויות החוצניות. אנחנו לא יודעים אם הם "טובים" או "רעים". לדעתי שליחת המסר הזה זו טעות איומה.

למעלה