וואי איזה יופי :)

tamarhp

New member
וואי איזה יופי :)

אני מתכננת אי"ה ללמוד מדעי המחשב בשנה הבאה באונ'. רציתי לדעת, מה בדיוק לומדים בזה, ובמה אפשר לעסוק אח"כ עם התואר? שאלה נוספת - אני עושה פסיכומטרי לבד, ללא קורס, ומקווה לקבל ציון גבוה. ממוצע הבגרות שלי גבוה ב"ה, ועומד בערך על 10-11 (תלוי לפי איזו אוניברסיטה. בבר אילן זה כמעט 11). יש לכם מושג מה הדרישות פחות או יותר באונ' בר אילן, ומה הסיכויים להתקבל? תודה :)

vinney

Well-known member
לגבי תעסוקה

יש הרבה תפקידים שאפשר להשתלב בהם עם תואר במדעי המחשב. בעיקר זה תכנות, הבטחת איכות ותפקידי אינטגרציה. עם תואר שני (בחלק מהמקומות נדרש אפילו יותר, בחלק פחות) אפשר להגיע לתפקידי ניתוח ופיתוח אלגוריתמים וארכיטקטורות. לגבי בר אילן - לא יודע, אבל בטח יש פה מישהו שיוכל לענות
למה דווקא בר אילן, אגב?

tamarhp

New member
תודה :)

למה בר אילן? כי זו האונ' שהכי מתאימה לדתיים... :)

vinney

Well-known member
כל אלה שלא מתקבלים לדיילי מטוסים

הולכים לזה. בין טיסה לטיסה, אתה גם צריך להתעסק עם ארגון המודול של החברה שלך במכלול המודולים של ספקים שונים במוצר של הלקוח, אבל זה באמת זניח.

gil levi

New member
לא ממש ירדתי לסוף דעתך.

אתה יכול להסביר באופן קצת פשוט יותר?

vinney

Well-known member
המם....

אנטגרציה זה שילוב של מערכות, הטמעה. אתה מביא את המערכת ללקוח ומטמיע אותה אצלו, אתה מבצע שילוב של רכיבים שלך עם רכיבים של יצרנים אחרים, אתה חוקר תקלות, מכבה שריפות וכו וכד'. תכל'ס - זה משתנה מחברה לחברה, יש חברות בהם את האינטגרציות עושים התותחים הכבדים, כי שם זה לחץ זמן הכי גדול ונדרש הכי הרבה ידע והכי הרבה נסיון, ויש חברות שאת האינטגרציות עושים אצלם אנשים שפיתוח מהם והלאה, והמפתחים יושבים במשרד ותומכים בטלפון. בכל מקרה, זה תפקיד שברוב המקומות דורש הרבה ניידות בעולם, אבל אם אתה נופל במקום טוב - יכול להיות מאוד מעניין.

¥EleVatioN¥

New member
גמאני תהיתי בקשר לפסיכי../images/Emo129.gif

עשיתי וקיבלתי חרא של ציון
(571) מישו יודע מה מינימום הציון למדעי המחשב? או להנדסת תוכנה?

yoka333

New member
"על הנייר" זה 700\100 -אני התקבלתי

עם קצת פחות פסיכו',וקצת יותר בגרות. מכיר גם כאלו שהתקבלו עם בגרות 108 ,ופסיכו' 610. בכל מקרה-לא מקבלים מתמטיקה פחות מ5 יח"ל.

tamarhp

New member
הממ

יש לי מ"מ 5 יחידות, אבל עם ציון 84 (זה מה שקורה כשלא עושים ש"ב
) זה מספיק? ועוד שאלה - את ממוצע הבגרות מעגלים? נניח - אם יש לי 10.75, זה מתעגל ל11?

yoka333

New member
תאורטית כן-אך זה תלוי גם בעוד מקצוע

ות(אנגלית,ובגרות כללית בכלל). מתחשבים גם בציון של הפרק הכמותי מהפסיכו'.

למעלה