וואי איזה יפההההה

וואי איזה יפההההה

החידוש של גירלס אלאוד לשיר של סנדי מגריז Hopelessly Devoted To You ממש יפה אפילו יותר יפה מהמקורי ובהופעה הם נראות סוף שרה נראית יותר טוב בהופעה מאשר בקליפים שלהם

Craz¥ L

New member
אחיעדי זה הזמן להגיד את האמת

מי גרם לך להתמכר לגירלס ? אה אה אה?

little bry

New member
אתם מדברים על מה שהיה

בהופעה הזאת עם כל האומנים?????? הם שרו מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שםםםם! במיוחד נאדין!!!!!!!

נאדיןןןןןןןןןןן יפה שלייייייייייייי

שרה מדהיםםםםםםםםםםםםםםם וההופעה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ויהיה לי ת'דיסק של גריזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אבל עוד איזה 1000 שנה חחח גררררררררר וקנו לי את הOK עם בריי מולי לילי וקרי בשער.. ייאייייייייייייייייייי *איך זה קשור לגריזמניה?? לא יודעת חחחח אולי בגלל ששניהם מלונדון?? חחחחח*

מילים לשירררררר

חברה שלי שלחה לי הרגע... תהנוווווווו אמאלה איזה שיר מושלםםםםםםםםםםםםם HOPELESSLY DEVOTED TO YOU Guess mine is not the first heart broken My eyes are not the first to cry I'm not the first to know there's Just no getting over you You know I'm just a fool who's willing To sit around and wait for you But baby can't you see there's nothing left for me to do I'm hopelessly devoted to you But now there's no way to hide Since you pushed my heart aside I'm outta my head hopelessly devoted to you Hopelessly devoted to you Hopelessly devoted to you My head is saying fool forget him My heart is saying don't let go Hold on to the end, that's what I intend to do I'm hopelessly devoted to you But now there's no way to hide Since you pushed my heart aside I'm outta my head hopelessly devoted to you Hopelessly devoted to you Hopelessly devoted to you

אה ומי שרוצה לראות את

youre the one that I want שכל המשתתפים שרו שייכנס לווסטלייף לאברס *קישור למטה* ואז לעמוד של ה music ואז downloads ואז Greasemania Finale - You are The One That I need *משום מה כתוב I need ... שיהיה..* נאדין וניקולה שרות שם איזה שורה וחצי בלחץ חחחח איזה מהממת נאדיןןןןןןןןןןןןןןןןןן תהנווווווווווווווו

וכמובן ששכחתי קישור

כנסווווווווו זה האתר הכי מושלם בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קישור למטההההההה

למעלה